Još malo levo, sad malo desno

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E, dragi moj, stekla sam ja puno osećaja, i međusobno kontradiktornih.
A tvoj odgovor je zadivljujuće precizan ;)

Nego ajmo na temu :). Da li vam žene kažu idi levo-desno ili samo ćute?
Pa izvini ali ja razgovaram sa zenama. Pricamo o tome sta nam prija i ocekujem i druga strana isto da mi kaze. Nije da nema cutologa jbg...jeste zahebano. Kao sto kaze u jednoj knjizi: Ako se kojim slucajem nadjete u sred kosmosa jer vam je eksplodirala planeta i imate svega 15 sekundi pre nego sto vam unutrasnji organi eksplodiraju, upamtite ovo: Samo bez panike.

Ali znate šta se desi? Ja dam lepe instrukcije, pa me neko samo iskulira, tipa, ok, i ode odatle. U smislu, ma nećeš ti meni da govoriš šta da radim, kao udar na ponos, valjda ja znam ☝️
ma jel tako
e jbga, onda chkode treba da poradi malo na svom samopouzdanju i pre svega da se opusti.
Meni je to sve igra. Pozeljan i sastavan deo seksa. Da eksperimentisemo i pricamo i istrazujemo i td...
To ako se nesto puvamo i pokazujemo ko neki Boni I klajd..aj cao.. to je malo smor.

Pa izvini ali ja razgovaram sa zenama. Pricamo o tome sta nam prija i ocekujem i druga strana isto da mi kaze. Nije da nema cutologa jbg...jeste zahebano. Kao sto kaze u jednoj knjizi: Ako se kojim slucajem nadjete u sred kosmosa jer vam je eksplodirala planeta i imate svega 15 sekundi pre nego sto vam unutrasnji organi eksplodiraju, upamtite ovo: Samo bez panike.
Pa znaš kako, ćutologe treba nekako kazniti.
Recimo kažeš ako nastaviš da ćutiš ja ću da te oližem evo još par sekundi i to je to. Jel to ok? :mrgreen:
Mislim ko ćuti i ne komunicira za vreme seksa ja počnem da ignorišem kao partner.. ono kažem hej, jel si tu? mislim jel se hebemo ili šta?

Pa znaš kako, ćutologe treba nekako kazniti.
Recimo kažeš ako nastaviš da ćutiš ja ću da te oližem evo još par sekundi i to je to. Jel to ok? :mrgreen:
Mislim ko ćuti i ne komunicira za vreme seksa ja počnem da ignorišem kao partner.. ono kažem hej, jel si tu? mislim jel se hebemo ili šta?
Da dobar savet. Hvala, primenicu ga na sledecoj. Imam spreman skiwi i sci fi jazz za posle.

tako je, jazz, dobra muzikica... može čak i za vreme sexa ako postane dosadno. Naravno, takav sex se više ne ponavlja. Ali ono dok ste tu da baš ne bude neprijatno.. ej, meni se baš sluša muzika. Šta kažeš?
P ja volim muziku uz seks. Inspirise me, daje ritam, opusta. Hocu da kazem: ne slusam muziku tokom seksa samo kad mi je dosadno u krevetu. Na protiv.

Jao hehe... ma da, i ovako i onako i trece i peto itd.. i uz muziku i bez muzike, i vanila i udaranje itd.

poenta: ako pitam jel voliš da me tuccaš i ako ćuti ja opet pitam, i ako ćuti ponovo ja kažem hej, govori mi. Nekako, davno je prošlo vreme da mogu da budem sa nekim ko je stidljiv i ko će da ćuti kao zaliven. To je glupo i nema smisla. Ko voli ok, ja ne.

Back