Još koliko do sobaljivanja Vučića?

Ma do sobaljivanje Vuchlera će prođe još neko vreme, nije to primarno, nego šta će mu se desi kad bude sobaljen?
Oćel da bupme lagano il s tresak?
Oćel pasti na leđa il će na stomak?
Dal će još nekoga da povuče da ljoljne il će sam kao pravi kapetan broda koji tone? Istina, on nije kapetan momčadi već samo trener (u pokušaju). Verujem da bi mu kapetanska traka dobro stoj(k)ala, posebno ona sa svastikom. Kad smo već kod svastike, ima li on istu. Ako ima, da li je devojče za udadbu, možda. Ne pitam radis ebe, nego imam rođaka, jurodiv malko, ali momče spremno. Za sve izazove. Ih, što bi bilo lepo da se orodimo.

ajde moze. cekam te 2 messeca

znaci TVRDIS da ti je ovo prvi nalog ikada napravljen 2025 i nagurao si 3000 postova za par meseci?
Da

I zasto cekas dva meseca (moze i to) kada te to molim vec vise od pola godine?

Sta si do sada cekao?

Ako nisi u pravu objavljujes temu pod naslovom " ISPAO SAM BUDALA" i javnim izvinjenjem.

Ako si unoravu ja objavljujem javnu temu sa istim naslovom i sadrzajem. Fer?
Danas je koji.....5.ili6. jul.
Dakle pocetak septembra.

Ok?

Можда буде два или три дана након завршетка финала овогодишњег Вимблдона.
Pa gde se seli Ćacilend? Iz centra Beograda u centar Londona. Dobro, ne mož baš u centar, ono, baš centar, al, Vimbldon mož računamo kao malo širi centar. I tu će razapnu čadori. I pošto su ovi naši široke ruke kad su ćaci u pitanju, će im uzmu ulaznice za finale od tapkaroši ispred arenu (drugačije ne može, to sve rasprodato još prošle godine), a sve u nameri da pljuju i pcuju Novaka.
I šta će urade ako Novak pukne pre toga?
Koga da pljuju u finale? Alkaraza? Sinera? Pa da izazovu međunarodni incidenat sa zemljama članicama nama, više nego, naklonjene EU? Ccc...
Ćaci, džabe ste se poandali. Daće Bog, a i sreća junačka, pumpaće Novak i ikad uzme trofej. I reći će vam

kada bi se skupile suze koje prolivaju vucicevi hejteri u svojoj nesposobnosti da nesto promene, bilo bi dovoljno da natapa ovu zednu zemlju 3 dana :cool:
Opalac, tragovi humora? Možda ipak nisi toliko ćaci kolko misliš da jesi?
Da sam na tvom mestu, proverio bih rodoslov. Ako ti, ne znam, neka baba, pre 7 generacija, nije bila od "plemenitog roda", brzo to nekako da prikriješ, možda te oteraju u konc-logor.
Apropo, suza i natapanja žedne zemlje, znaš li šta se dešava kad posle velike suše padne kiša? Iznikne prvo ono što je najizdržljivije - korov. Mi smo taj korov koji će da uguši vas, "plemenite biljke" koje je neko genetički izmenio. A znaš, te GMO biljčice, bez obzira na to kako snažno izgledaju, su najosteljivije na promene.
Btw. evo, moj komšija u selo, ovo proleće i kosio i pskao svim mogućim herbicidima i ova suša udarila, i opet, pored svega toga, raste mu neki korov po avliju. A znaš kako se kaže, "gde je korov, tu nema plemenitog voća".

al bi bilo sendviča i to sa skupljom salamom...

bedak.jpg

@38imak

Back