wihor
Ističe se
- Poruka
- 2.029
povremeno gledam u sunce, ponekad me jednostavno privlaci i imam neku potrebu i blagonaklonost za gledanjem. to traje duze od dve godine i radim sve po nekom svom nahodjenju jer sam odmah na pocetku shvatio da ove price samozvanih gurua ne piju vodu. mi smo dosta razliciti pa se tako i ne mogu preporucivati bezbedne minute za gledanje i u istim intervalima i to je sta vise opasno, cuj bezbedno je 45min na izlasku ili zalasku sunca po hiri??? izmedju ostalog nije ni svaki izlazak i zalazak sunca isti plus sto je u zadnje vreme sunce pomanitalo i daleko od toga da bih nekome to preporucivao.mada.. ja gledam..u nekim idealnim uslovima sam gledao i preko 20min ali opet to je moj izbor i ne preporucejm drugima. geldanje u unce takodje moze da izaziva razne psihicke konflikte a poznato nam je svima koliko razlicite mentalne sklopove poseduju ljudi. veliki problem je zelja, ljudi sagore u zeljama i pre nego sto ispune ono sto su zamislili, uvek dualna, povratnicka i kobna po coveka, takva je priroda zelje, neuhvatljiva i nalikuje na vijanje fatamorgane.