JOS JEDNO BRAVO ZA LDP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

E blago tebi, em što si našao koga ćeš hvaliti em što su ti razlozi... nema dalje...

Trenutno to je jedina partija koja je gora od aktuelnih i koja bi dovršila ono što oni ne stigoše, u smislu pretvaranja Srbije u amaričku koloniju i ljepljenja etikete našem narodu koju nisu ni: Hitleru, Paveliću i njihovim sljedbenicima, onamad prilijepili.

Poslednja izmena:
И Чеда ће ускоро да добије неко сокаче, све су му црњи подочњаци.Душу не рачунам.

ma njemu je grijeh i nadgrobnu plocu obiljeziti... vec po evropski: spaliti.... Ima ko ce da cuva teglicu sa ostacima, u Pristini i u Sarajevu mu aplaudiraju.. ili ga smjeste u Potocare....

A dok ti crni podocnjaci ne daju rezultate, red bi bio da napravi neki spomenik npr na mjestu srusene kuce Zemunskog klana u Silerovoj... tu je imao dosta prijatelja od kojih neki nisu imali sanse da se predaju, jer su previse znali....
Lik me asocira me na Praska Praskovica koji, koja koincidencija, ima dugine boje na sebi.... :))) hahahhaa

Da ne bi bilo kakve zabune, Milan Mladenovic je bio jedan veliki umjetnik i nije da nije zasluzio ovako nesto, ali mislim da se prvom Milanu ne bi svidjela ideja da njegovo ime neki politicar koristi za ubiranje jeftinih politickih poena.

ceda ne dobija poene, on je iskren u svojim namerama, uvek, pa tako i u ovoj
ovo je normalna procedura za dobijanje naziva ulice ili trga, stoga, budite srecni i zzahvalni gospodinu jovanovicu, jer da nije njega, ovo se ne bi desilo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back