Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 91.496
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što je po nacionalnosti?Neprijatelj Srbije Milorad Čavić kome je pre desetak godina oduzeta medalja zbog majice Zemun je Hrvatska udario na državu Srbiju i našeg predsednika i pridružio se ostalim sportistima Đokoviću, Bogdanoviću, Španovićkoj, Vidiću itd.
Svi zajedno pokušavaju da sruše našeg hrabrišu i junaka Vučića koji herojski nije izdao Kosovo kao i njegove drugove iz stranke prepoštene naprednjake koji od usta odvajaju da Srbiji bude bolje. Sram te bilo Milorade!
Svetski sampion.Što je po nacionalnosti?
to sam ja rekao, jos na prolece da slediBilo pumpanje, bilo dinstanje, sad je rostiljanje.
RADIKALSKE KOBVE!!!
Jel jos jedno slepo crevo?to sam ja rekao, jos na prolece da sledi
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primljen na VMA
...za zdravu pamet da necete da pohapsite i hrvatske medije? kolinda poljubi vrata i nikom nista, a sta vi radite patoloski lazovi, pretite? car je go, uvodimo sledecu fazu obojene - rostiljanje,
Pa jos malo a ce svi redom ili Malta tamo su izdejstvovali nasim krimosima da osvoje maltu ili ce bolest na VMA...Jel jos jedno slepo crevo?
Bio je diskvalifikovan zbog majice "Kosovo je Srbija"Zašto?
Poziv na otcepljenje od matice nagraditi ili šta?
Ukoliko je imao takvu majicu, toga se ne sećam.
Uostalom on je jednu sezonu bio ovde i vratio se kući u Kanadu, šta hoće sada opet od ove siromašne nam zemlje?
Samo bi drpali i otimali.
Mnogo je botovština nešto gadljiva i probirljiva, osim na užegle sendviče.Ha ha izlizano.
Da se tapšemo međusobno uz skandiranje dole vaši, gore naši, a pri tome mace pojele jezike kad se neko usudi, mo'š misliti bezobrazluka, usudi da priupita koji su to naši, bar neko konkretno ime, odmah ide na crnu listu uz psovke i pogrdne kvalifikacije upućene na adresu tog što se usudio.
Blah, niste ni svesni da baš vi bukači na mrežama najviše i radite u korist režima na vlasti jer ljudima ogadite drugu stranu.
A u koje pa ti spadaš kad ovu izlizanu, nalik na rečenicu, istovetno svi ponavljate do besvesti?Mnogo je botovština nešto gadljiva i probirljiva, osim na užegle sendviče.
Sačuvali smo mir i stabilnost. (Glupanpre neki dan )
Kod nas gore nego u Kijevu a glupan priča da čuva mir i stabilnost!
Танко је то.Lustration ...![]()
A u koje pa ti spadaš kad ovu izlizanu, nalik na rečenicu, istovetno svi ponavljate do besvesti?
Neka vam taj koordinator malo promeni repertoar , ubiste neiventivnošću u jalovim pokušajima da disjreditujete sagovornika.
Kod nas gore nego u Kijevu a glupan priča da čuva mir i stabilnost!