- Poruka
- 10.672
Simova zemlja je Hrvatska, zar se Av toliko iznervirao zbog nje? Mislim, nije iznenađenje, voli on da urla na Hrvatsku kad ga uvati ludilo.Ja ljudski, tebe nije briga što se čovjek toliko nervira radi zemlje koja je i tvoja?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Simova zemlja je Hrvatska, zar se Av toliko iznervirao zbog nje? Mislim, nije iznenađenje, voli on da urla na Hrvatsku kad ga uvati ludilo.Ja ljudski, tebe nije briga što se čovjek toliko nervira radi zemlje koja je i tvoja?
U americi ga niko nije hteo a u rusiju ne sme.Zna li se šta mu je tačno naopako?
Simo dušo, a da se malo pregledaš, a? Tebi svi hrvati? Posljedica nekakve traume ili?Za vas Hrvate ?![]()
Istina ali zato i volimo dotičnog AV- aSimova zemlja je Hrvatska, zar se Av toliko iznervirao zbog nje? Mislim, nije iznenađenje, voli on da urla na Hrvatsku kad ga uvati ludilo.

Kratko i j.bitačno: suština!U americi ga niko nije hteo a u rusiju ne sme.
Тамо кувају најбоље чајевеtreba otići u moskvu tamo su najbolji svjetski kardiolozi...
Ruska agencija TASS prenela je, pozivajući se na svoj izvor, da Vučić ostaje u vojnoj bolnici, dok će razlozi pogoršanja njegovog zdravstvenog stanja biti saopšteni u narednim danima. Agencija podseća da je Vučić bio prinuđen da pre vremena završi posetu SAD zbog zdravstvenih problema.
TASS dodaje i da je Vučić prethodno izjavio da namerava da prisustvuje Paradi pobede u Moskvi 9. maja, osim ukoliko mu se "nešto ne dogodi ili ne nastupi neka neverovatna pretnja po Srbiju".
Znači, ranije je najavljivao, da ako mu se nešto desi, neće u Moskvu... Pa mogao je da nenajavljuje, manje bi izgledalo kao da je izrežirano.

Jedva čekam 9ti.Pa ništa mu se nije desilo.
Odmaraće 3-4 dana. U Moskvu putuje za 5 dana.
Jedino neće moći da primi Kaju Kalas i to je sve od izmenjenih planova..![]()
A i s balkona se pruža divan pogled.Тамо кувају најбоље чајеве
Тамо кувају најбоље чајеве
Kolinda poljubi vrata BELE KUCE isto u USA, ali nije lazovkinja kao AV da najavljuje vise sastanaka sa Trampom, a zna da ih nema scheduled. Zato mi nju vise volimo,a ovog psihopatu samo prodane duse mogu da vole.Istina ali zato i volimo dotičnog AV- a![]()
Kolinda poljubi vrata BELE KUCE isto u USA, ali nije lazovkinja kao AV da najavljuje vise sastanaka sa Trampom, a zna da ih nema scheduled.
Гравитација је благотворна, тврди руска медицинаA i s balkona se pruža divan pogled.![]()
A da tiSimo dušo, a da se malo pregledaš, a? Tebi svi hrvati? Posljedica nekakve traume ili?
Ili je stolnjak u kafani bio:
Pogledajte prilog 1723050
Kupi nove naočale, vidiš da ti vid oslabio od sekiracije.Simo dušo, a da se malo pregledaš, a? Tebi svi hrvati? Posljedica nekakve traume ili?
Ili je stolnjak u kafani bio:
Pogledajte prilog 1723050
Osim kolege @Simo Dubajić! On ga voli za dž!Kolinda poljubi vrata BELE KUCE isto u USA, ali nije lazovkinja kao AV da najavljuje vise sastanaka sa Trampom, a zna da ih nema scheduled. Zato mi nju vise volimo,a ovog psihopatu samo prodane duse mogu da vole.
ma sta on ima sa av-om, neka voli svog dodu tamo u srpskojOsim kolege @Simo Dubajić! On ga voli za dž!![]()
Ukoliko ne ode u Moskvu da se sam preda plenumašima! Tačka!https://www.b92.net/info/politika/126157/vucic-primljen-na-vma/vest
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primljen je danas na Vojno medicinsku akademiju (VMA) u Beogradu, potvrđeno je Tanjugu u Predsedništvu.
P.S.
Ovde možete postavljati i pratiti stanje predsednika iz minuta u minut.
Političari žele,
građani se nadaju
a vernici se mole, što bržem oporavku.
oces da se kladimo?Ukoliko ne ode u Moskvu da se sam preda plenumašima! Tačka!
Mozak 100 %Zna li se šta mu je tačno naopako?