Još jedan pravi gest pravih prijatelja

Imaju TV izvještaji sa suđenja u Hagu i druge TV kuće pa i B92 /koji ja nemogu gledati/ i neznam koliko je objektivan ali kažu da ima dosta istine.
Nemoj gledati i vjerovati samo RTS-u, bit če ti jasno.

Ja RTS ne pamtim od kada nisam pogledao... Tako da ti to ne pije vodu... Da se ne bi prepucavali bezveze... Ti ne znas ni za jedan konkretan slucaj, vec je to rekla kazala... Za svedocenja u Hagu bolje da me ne vuces za jezik, jer Seseljevo sudjenje pratim redovno... Mogu da ti pricam o svedocima koliko zelis... Da ti navedem bezbroj primera njihovog laganja na sudu...

Beograd -- Šest zdravstvenih ustanova u Srbiji dobilo je 24 ambulantna vozila, kao donaciju Evropske unije.

Ovo je samo deo kontingenta od ukupno 252 vozila koja je Evropska unija obezbedila da bi popravila stanje zdravstenog sistema u Srbiji.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2009&mm=07&dd=21&nav_category=12&nav_id=372361

---------------------------------------------------------------

srpski narod se zahvaljuje prijateljima iz EU, na donaciji koja ce spasiti mnoge zivote...:ok:

ocekuje se da zemlje BRIKa ( Brazil, Rusija, Indija , Kina ) skupe neku kintu bar za one jelkice - osvezivace za ovolika ambulantna vozila...........:mrgreen:

super, koliko rabatnih bolnickih kola, trebace nam zbog ovolikog uranijuma kojim su nas zasuli

nego, kod epidemije kancera ne pomazu bolnicka kola, preuredicemo ih u pogrebna

prvo , poklonjenom konju se zubi ne gledaju.........:mrgreen:

drugo, kako bre 252 vozila od po 30 000 evrica , ispada po tvojoj matematici par hiljada evra???:hahaha:

252 X 30 000 = 7560000............mnogo........:think:

trece.......saberi sve sto je sruseno , od mostova do avalskog tornja.......brat bratu , sve skupa ne vredi ni milijardu.......onako, posteno.......:per:
A koliko vredi osiromasen uranijum? Sta cemo sa njim?

Nisam citao sve poruke, naknadno sam primetio da su i drugi spominjali.

zato si mi ti sav medeni sa tim odelcetom.......jel ti to mama sila, ili ti ostalo od pokojnog dede???:hahaha:

Имаш занимљив потпис...

Mi smo narod koji je obožavao Slobu, a ubio Đinđića. Nije lako to voleti, nije lako tome pripadati .
А ја имам занимљиву сличицу:

seselj,%20kostunica%20i%20djindjic.jpg

:per:

Какви идоли,такви и следбеници.

sto bre ,lazes???

kako te nije sramota???.......rusi dali 250 000 objekata ???:hahaha::hahaha::hahaha:

dali nekoliko yebenih kontejnera, i zapalili za rusiju ......:hahaha:

ajde, postavi link o toj ruskoj donaciji
.........:mrgreen:

zeksiv:
Evropa nema alternativu!

Занимљиво како све ове пароле о Европи и нападање Русије подсећају на овај стари плакат:

1941wp1.jpg

:mrgreen:

Колико се неке ствари мењају,толико остају исте.

zato si mi ti sav medeni sa tim odelcetom.......jel ti to mama sila, ili ti ostalo od pokojnog dede???:hahaha:

Oprostena ti je ova glupost... Znam ja da se ne moze ovakvo odelo videti po barama i mocvarama...

Jel bese ovako... "Braće Jerković is located between the valleys of the former creeks of Kumodraški potok and Mokroluški potok. It borders the neighborhoods of Marinkova Bara (north)..."

Back