zeksiv
Ističe se
- Poruka
- 2.186
Evropa nema alternativu!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Braniš navodno Jugoslaviju pobiješ napprijatelja a jugoslovene civile malo pobiješ malo protjeraš to ti je bila "jugoslovenaka vojska i policija".
Da su tako radili Partizani nikad nebi dobili rat.
Jeste pripadnik UČK, ali i djete i žena i starac od 80 godina???Ili neko pokusa da malo ubije vojsku... Kako je bilo...
Jeste pripadnik UČK, ali i djete i žena i starac od 80 godina???
U "oslobađanju" Kosova da se srpski vojnik ponašao kao Parizan dobili bi rat i danas Kosovo kao samostalnu državu vjerovatno niko nebi priznao.Ti koji su ubijali civile su na mestu gde im se sudi...gde su albanski zlocinci koji su ubijali civile?
Kako od 1945. do 1998. niko nije proterivao Albance, vec je radjeno suprotno?![]()
Imaju TV izvještaji sa suđenja u Hagu i druge TV kuće pa i B92 /koji ja nemogu gledati/ i neznam koliko je objektivan ali kažu da ima dosta istine.Koje konkretno dete, koja zena i koji je taj starac od 80 godina... Pricas napamet...
Vratiti svih 250 vozila!
Srbija se saginjati nece!
I sacekati da se promeni odnos snaga u svetu.
I da se vrati seselj.
Imaju TV izvještaji sa suđenja u Hagu i druge TV kuće pa i B92 /koji ja nemogu gledati/ i neznam koliko je objektivan ali kažu da ima dosta istine.
Nemoj gledati i vjerovati samo RTS-u, bit če ti jasno.
jel i danas ovako "pazarite" hleb?1997. -2009.
ja ne vidim razliku
lova se pumpala u potroshnju na isit nachin-od privatizacija
tad telekoma sad svega shto moze bud zashto
te forice o redovima i umiranju od gladi mogu da se prodaju nekom ko je rodjen posle 5.oktobra il krajem 19.v. pa je toliko izlapeo
jel i danas ovako "pazarite" hleb?
![]()
Beograd -- Šest zdravstvenih ustanova u Srbiji dobilo je 24 ambulantna vozila, kao donaciju Evropske unije.
Ovo je samo deo kontingenta od ukupno 252 vozila koja je Evropska unija obezbedila da bi popravila stanje zdravstenog sistema u Srbiji.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2009&mm=07&dd=21&nav_category=12&nav_id=372361
---------------------------------------------------------------
srpski narod se zahvaljuje prijateljima iz EU, na donaciji koja ce spasiti mnoge zivote...
ocekuje se da zemlje BRIKa ( Brazil, Rusija, Indija , Kina ) skupe neku kintu bar za one jelkice - osvezivace za ovolika ambulantna vozila...........![]()
A koliko vredi osiromasen uranijum? Sta cemo sa njim?prvo , poklonjenom konju se zubi ne gledaju.........
drugo, kako bre 252 vozila od po 30 000 evrica , ispada po tvojoj matematici par hiljada evra???
252 X 30 000 = 7560000............mnogo........
trece.......saberi sve sto je sruseno , od mostova do avalskog tornja.......brat bratu , sve skupa ne vredi ni milijardu.......onako, posteno.......![]()
A koliko vredi osiromasen uranijum? Sta cemo sa njim?
Nisam citao sve poruke, naknadno sam primetio da su i drugi spominjali.
zato si mi ti sav medeni sa tim odelcetom.......jel ti to mama sila, ili ti ostalo od pokojnog dede???![]()
А ја имам занимљиву сличицу:Mi smo narod koji je obožavao Slobu, a ubio Đinđića. Nije lako to voleti, nije lako tome pripadati .
sto bre ,lazes???
kako te nije sramota???.......rusi dali 250 000 objekata ???
dali nekoliko yebenih kontejnera, i zapalili za rusiju ......
ajde, postavi link o toj ruskoj donaciji .........![]()
zeksiv:Evropa nema alternativu!
zato si mi ti sav medeni sa tim odelcetom.......jel ti to mama sila, ili ti ostalo od pokojnog dede???![]()
Занимљиво како све ове пароле о Европи и нападање Русије подсећају на овај стари плакат:
![]()
Занимљиво како све ове пароле о Европи и нападање Русије подсећају на овај стари плакат:
![]()
Колико се неке ствари мењају,толико остају исте.