Još jedan pravi gest pravih prijatelja

to mozda u NS sledecih 10 godina nije bilo nishta sem 2 pashtete jer su vukoyebina
u sushtini bio slichan izbor ko i danas...nije bilo nekih zezalica i strane robe al daleko od toga da nisi mogao da birash i da se prehranish ko i danas
isto g.ovno-drugo pakovanje
ne lupaj ,nema vece poluorijentalne vukojebine od Fehervara na Dunavu , a uostalom bilo je isto i tamo i ovde uglavnom(ne racunam neke Zagubice , Zabare i Zitoradje ) , osim po retkim privatnim mini-marketima koji su imali neku vansindikalnu robu ,a i to mnogo slabije nego sada
Pa ybg druze to su cari komunizma, ili, kako neki gorljiviji od ideoloski potkovanih drugova ovde insistiraju, cari samoupravnog socijalizma. Nije ovde ni osamdesetih u samoposlugama bilo sedam vrsti parmezana, mocarela od mleka bivolice, ementalera surchoix i ementalera mladog, a i onog sto dozreva u pecini, pa onda rikota sladja, rikota grublja, ovo i ono, nego je bilo zdenka sira, krem sira, trapista, i 'kackavalja'. I niko za ovo ostalo nije ni cuo medj' nasim samoupravnim radnim narodom, pa cak ni u zlatnim vremenima dok je drug Tita bio medj' nama.

Tako da to, kako bih ti rek'o, nije do druga Sloba i sankcija nego do objektivnih, kak' se ono kaze, okolnosti.

Naravno da nije bilo ni u komunizmu , a sada ima ,dakle poredjenje saa Slobinim i vremenom pre njega je besmisleno ,mada je i krajem osamdesetih i pocetkom devedestih bila bolja snabdevenost radnji nego par godina kasnije .

ne lupaj ,nema vece poluorijentalne vukojebine od Fehervara na Dunavu , a uostalom bilo je isto i tamo i ovde uglavnom(ne racunam neke Zagubice , Zabare i Zitoradje ) , osim po retkim privatnim mini-marketima koji su imali neku vansindikalnu robu ,a i to mnogo slabije nego sada

Видим ниси преживео и штета ниси могао да бираш различите паштете
smiley-rolleyes008.gif
.

Naravno da nije bilo ni u komunizmu , a sada ima ,dakle poredjenje saa Slobinim i vremenom pre njega je besmisleno ,mada je i krajem osamdesetih i pocetkom devedestih bila bolja snabdevenost radnji nego par godina kasnije .

Значи лаж да је много људи остало без посла у "демократској" Србији! У јботе лаж је значи и да многи у "демократској" Србији не могу да живе са мизерним платама које добијају!

Znaci, ti nemas nista protiv druga Sloba, sankcija i mracnih devedesetih, nego protiv samoupravnog socijalizma.

Pa tako kazi brate.

jeste bre
veliki napredak je shto mishko sad guschiju pashtetu moze da nadje u svom maxiju a ne mora u komisijonu alfonsu il tako nekoj exkluzivi
a verujem i da crnogoRska prshuta za vreme cobeta sigurno nije bila 800 din 100 grama u ekvivalentnoj valuti tog vremena ko danas lol
da sumiramo-hvala 5.oktobru i tadicu shto smo nakon decenije suvog leba preshli na gushchiju pashtetu

jeste bre
veliki napredak je shto mishko sad guschiju pashtetu moze da nadje u svom maxiju a ne mora u komisijonu alfonsu il tako nekoj exkluzivi
a verujem i da crnogoRska prshuta za vreme cobeta sigurno nije bila 800 din 100 grama u ekvivalentnoj valuti tog vremena ko danas lol
da sumiramo-hvala 5.oktobru i tadicu shto smo nakon decenije suvog leba preshli na gushchiju pashtetu
upravo tako , a i ne moras vise da se cimas 150 kilometara da bi napravio recimo njoke u sosu od gorgonzole sa dodatkom pesto djenoveze , nego sidjes dole do Merkatora i za 45 min gotov rucak :super:
ps i ***** crnogorski prsut , bolja je domaca sunka ,za 800 din kila :D

hahah
pa ne kupijem ja to CG ***** kad je italijanska 300 al smesho je za primer lopovluka
a to za dostupnost raznih zezancija i gluposti ne pravi razliku za bar pola stanovnishtva tad il sad shto se prehrane tiche jer im je to nazalost luxuz
osnovne robe i vecine stvari koja se sad uvozi je bilo al domace proizvodnje
naravno da je kvalitet bio nikakav al da je bio samo lebac i pashteta je netachno

ali opet im je lepse nego pre, ko kaze da nije, laze ili je jednostavno lud.
ratne profitere i lopine iz perioda Slobe ne racunam, njima je svakako bilo lepse

Mislis da je lakse hiljadama ljudi koji ostaju bez posla i seku sebi delove tela da bi ostvarili neko svoje elementarno pravo... Ne bih se slozio...

A i ja se slazem da je sada lepo ovim profiterima...

Nego, jel se meni cini, ili su demokrate na vlasti bas sa tim sljamom koji je vladao devedesetih... Ili je Dacic osnovao Demokratsku socijalisticku partiju Srbije...

Nego, jel se meni cini, ili su demokrate na vlasti bas sa tim sljamom koji je vladao devedesetih... Ili je Dacic osnovao Demokratsku socijalisticku partiju Srbije...

pa jeste, bas sa tim sljamom, ali to je bila cena koju placamo jer se dovoljan broj Srba nije osvestio da je nas Presidente najbolja moguca opcija,
koju trenutno imamo,
kad se i vi osvestite najzad, mada sporo i traljavo to ide, oteracemo Dacica.;)

pa jeste, bas sa tim sljamom, ali to je bila cena koju placamo jer se dovoljan broj Srba nije osvestio da je nas Presidente najbolja moguca opcija,
koju trenutno imamo,
kad se i vi osvestite najzad, mada sporo i traljavo to ide, oteracemo Dacica.;)

Nema vam pomoci od mene... Ja necu podrzati nijednu stranu bio osvescen ili onesvescen... Dzaba vam trud... Ali, zar nije to malo glupo razmisljanje kao ja sam u pravu a oni koji misle suprotno, treba da se osveste, pa da misle kao i ja...

Ja se trudim, koliko je to moguce, da budem realan... I vidim da i ovi sto su dosli na vlast nisu nista bolji... Prvo su obecavali svima sve i svasta... Onda sve to pogazili... Velji mesto predsednika... Canku Vojvodinu... I da ne nabrajam dalje... Pa je malo dosao djavo po svoje... Pa se pokazalo da bas demokrate kradu glasove u skupstini... Sto je skandal... Pa onda sve ono za sta su kritikovali Milosevica, sada rade i sami... Krade kako ko stigne... Dele se direktorska mesta po partijskoj liniji... Znam slucaj gde je zena morala da se uclani u DS da bi ostala cistacica i domu starih... Koje je to dno... Sve je politizovano... Da ne govorimo o tome da je jedan demokratski premijer dozvolio sebi da kaze tuziteljki stranog tribunala "vodite ga i ne vracajte ga"... A da ne pominjem Cedu koji je bio i ostao deo te iste mafije koja i sada hara Srbijom... Mislim, cak je i onaj nesretni Zivkovic doziveo da bude premijer... I tako dalje, i tako dalje...

Nema vam pomoci od mene... Ja necu podrzati nijednu stranu bio osvescen ili onesvescen... Dzaba vam trud... Ali, zar nije to malo glupo razmisljanje kao ja sam u pravu a oni koji misle suprotno, treba da se osveste, pa da misle kao i ja...

Ja se trudim, koliko je to moguce, da budem realan... I vidim da i ovi sto su dosli na vlast nisu nista bolji... Prvo su obecavali svima sve i svasta... Onda sve to pogazili... Velji mesto predsednika... Canku Vojvodinu... I da ne nabrajam dalje... Pa je malo dosao djavo po svoje... Pa se pokazalo da bas demokrate kradu glasove u skupstini... Sto je skandal... Pa onda sve ono za sta su kritikovali Milosevica, sada rade i sami... Krade kako ko stigne... Dele se direktorska mesta po partijskoj liniji... Znam slucaj gde je zena morala da se uclani u DS da bi ostala cistacica i domu starih... Koje je to dno... Sve je politizovano... Da ne govorimo o tome da je jedan demokratski premijer dozvolio sebi da kaze tuziteljki stranog tribunala "vodite ga i ne vracajte ga"... A da ne pominjem Cedu koji je bio i ostao deo te iste mafije koja i sada hara Srbijom... Mislim, cak je i onaj nesretni Zivkovic doziveo da bude premijer... I tako dalje, i tako dalje...

ma ja sam objektivna, veruj ti meni kad ti kazem,;)

necemo valjda da se vratimo na jos gore?:think:

naravno da necemo...:ok::mrgreen:

kad se pojavi bolji i od jednih i od drugih onda cemo svi zajedno da glasamo za tog boljeg od svih, ali vracati se sa konja na magarca je suludo.

sva sreca da nas koji smo za konja (i to prelepog) :cmok2: ima vise od vas koji ste za magarca.:lol:

ma ja sam objektivna, veruj ti meni kad ti kazem,;)

necemo valjda da se vratimo na jos gore?

naravno da necemo...:ok::mrgreen:

kad se pojavi bolji i od jednih i od drugih onda cemo svi zajedno da glasamo za tog boljeg od svih, ali vracati se sa konja na magarca je suludo.
sva sreca da nas koji smo za konja ima vise od vas koji ste za magarca.:lol:

Vidis, da se vratimo na Milosevica ne mozemo jer je covek mrtav... Ali, slozili smo se da ste se vi ipak vratili na tog "magarca" samo da bi ostali na vlasti... Zar ne...

I na kraju ko je koga proterao...:think:, a ti za vreme rata su sklonjeni da ne bi bile velike civilne zrtve i mogucnost manipuliranja.
Nisam vidio niti čuo za teritoriju u koju je ušla srpska vojska i policija, pohapšeni vojnici neprijatelji Jugoslavije i suđeni a civili ostavljeni u svojim kućama.
TAKO SE NIJE MOGLA ODBRANITI ZEMLJA I ONI SU NEPRIJATELJI ZEMLJE KOJU SU NAVODNO BRANILI!!!!

Braniš navodno Jugoslaviju pobiješ napprijatelja a jugoslovene civile malo pobiješ malo protjeraš to ti je bila "jugoslovenaka vojska i policija".
Da su tako radili Partizani nikad nebi dobili rat.

Ti koji su ubijali civile su na mestu gde im se sudi...gde su albanski zlocinci koji su ubijali civile? :think:
Kako od 1945. do 1998. niko nije proterivao Albance, vec je radjeno suprotno? :think:

Back