nojkic_problem
Buduća legenda
- Poruka
- 26.329
Ма пусти ти њега ... мислим ... Шта вреди причати било коме ко ни основну није завршио ... Ако ме разумеш ...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Majmuna ne smeš da iskuliraš. Jer će majmun da nastavi sa majmunisanjem i dalje. Majmuna redovno treba tretirati tri puta dnevno ... popinom lopatom u vugla!!!
a ti im lizes zadnjicu vise od marionetskog rezima Kvislinga u skandinaviji
Не вреди када је наш народ блесав па заборавио. Нема ни садашња генерација осећај да треба некоме нешто да врати, а камо ли неке тамо за 20 година.
А и не треба да врати, довољно је да запамте... да знају ко нам је пријатељ а ко.....
e da toga nije bilo sad bi ti sloba i dalje bio predsednik,marko premijer a arkan ministar unutrasnjih poslova
pa ocigledno imas tlinaest godina pa se ne secas kako je tad bilo...a posto stvarno moram da radim ti lepo idi kod mame i tate i pitaj mama a ko je bio taj sloba i sta je on radio i kako nam je bilo kad je on bio na vlasti...i onda ce ti mama reci da smo za vreme njegove vladavine ziveli u miru i prosperitetu,da nas je postovao ceo svet,da nije bilo rata,sverca,ubistava svaki dan,da se zemlja nije raspadala kao danas i da se nismo zamerili celom svetu
Сад ће овај имидабида,идиламиба...како ли се већ зваше да пронађе како су се томахавци и касетне бомбе производиле у русији
e da toga nije bilo sad bi ti sloba i dalje bio predsednik,marko premijer a arkan ministar unutrasnjih poslova
Слоба је био мој председник,а ти си телетабис
pa ocigledno imas tlinaest godina pa se ne secas kako je tad bilo...a posto stvarno moram da radim ti lepo idi kod mame i tate i pitaj mama a ko je bio taj sloba i sta je on radio i kako nam je bilo kad je on bio na vlasti...i onda ce ti mama reci da smo za vreme njegove vladavine ziveli u miru i prosperitetu,plate bile velike,benzin si mogao da kupis gde hoces na svakom cosku,da nas je postovao ceo svet,da nije bilo rata,sverca,ubistava svaki dan,da se zemlja nije raspadala kao danas i da se nismo zamerili celom svetu
a kad je covek 5 oktobra resio da sidje sa vlasti i penzionise se mi smo svi izasli na ulice i molili ga da ostane
@Tema
Vi u politici govorite o prijateljima? Da li ste vi svi polaznici iste institucije i da li vas sve puste odjednom na forum?
Gospode konacno je neko shvatio.......
Ali opet ovakvo pljuvanje na taj dogadjaj i to od gradjana Srbije.....od koje bolesti patite dileje?
Baš te ne mrzi da lupaš?...i da ponovim,95% muške populacije 91-95 nije nosilo uniformu niti ratovalo u Hrvatskoj i Bosni.Vi ste isto takve poklone bacali po Hrvatskoj, nešto osobno, a nešto posredno, 4 duge godine, a ovdje kukumavčite što su vas, jadne, bombardovali 78 dana !
Svašta !
Baš te ne mrzi da lupaš?...i da ponovim,95% muške populacije 91-95 nije nosilo uniformu niti ratovalo u Hrvatskoj i Bosni.
Onda govori istinu ko pravi komunista.Pa zato sam i rekao neposredno (91-92. do povlačenja JNA) i posredno (kad ste pobunjenicima slali municiju i naoružanje). Kapiš?
Tako ti je to iskompleksirani srpćiću!
Kad tebe strefi, onda boli!
Kad druge strefi, onda se qurchish i navijaš!
Ne mogu reći da mi vas je žao.
Tako ti je to iskompleksirani srpćiću!
Kad tebe strefi, onda boli!
Kad druge strefi, onda se qurchish i navijaš!
Ne mogu reći da mi vas je žao.
vidim da su se neki uzmuvali ko picajzle uvaljane u DDT............
da ne bude zabune.......ja, naravno ne opravdavam bombardovanje srbije, ali su mi ogavni kukavci koji samo kmece i kukumavce vec deset godina ( sa namerom da jos sto godina cupaju kose i naricu ko babe ) , sto su nas bombardovali..........
bilo pa proslo.......bombardovali saveznici nemce, pa sravnili pola nemacke sa zemljom, bombardovali ameri japance atomskom.........pa svi danas saradjuju , putuju, druze se , rade, zive ..........samo dezurne patriote, koji nista od zivota nemaju , sem da ostatak svoga pateticnog zivota provedu mrzeci i placuci , su najzad nasle smisao svog postojanja na ovoj planeti.............
plachipichkovanje od jutra do sutra.............
Pise se "tamani" , a ne "temani"...
.......bombardovali saveznici nemce, pa sravnili pola nemacke sa zemljom, bombardovali ameri japance atomskom.........pa svi danas saradjuju , putuju, druze se , rade, zive
.......samo dezurne patriote, koji nista od zivota nemaju , sem da ostatak svoga pateticnog zivota provedu mrzeci i placuci , su najzad nasle smisao svog postojanja na ovoj planeti.............
plachipichkovanje od jutra do sutra
jeste ali oni su izgubili a mi smo pobedili,bitna razlika
sta ti citas???