al bundy
Legenda
- Poruka
- 64.030
englesku vizu nije tesko dobiti i uvek izdaju na sest meseci,multiple entry...ja bila u londonu jedared al bih opet![]()
pa znam da nije tolika frka

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
englesku vizu nije tesko dobiti i uvek izdaju na sest meseci,multiple entry...ja bila u londonu jedared al bih opet![]()
Рекох ја да ће визе скупо да нас коштају.сад гледам и причају на прес конференцију у еу
да СРБИЈА МОРА ДА ДОКАЖЕ ДА СРБИ СА КОСОВА НЕЋЕ ИМАТИ КОРИСТИ ОД ВИЗНЕ ЛИБЕРАЛИЗАЦИЈЕ
ПА ТО ДОЂЕ ДА СЕ МИ САМИ КОСМЕТА ТРЕБА ДА ОДРЕКНЕМО?
ТО ДОЂЕ ДА МИ НАШУ БРАЋУ ТРЕБА ДА ИЗДАМО?
СТИДИ ТЕ СЕ
***** ВАС БЕЛИ ШЕНГЕН
pa taj rad...verovatno ce prvo bugari i rumuni,verovatno u isto vreme kad i sengen...pa kasnije i englezi i irci...doduse mislim da ce proci neko vreme...samo da se pokrene sve sa mrtve tacke...zasluzili su ljudi da izadju malo iz svojih rupa i vide neke drugacije stvari...ko je snalazljiv i nezahtevan moze sve to za relativno male pare da uradi...pa znam da nije tolika frka, mada valjda imaju i ono konzularno na ulazu sto mogu da te vrate bez objasnjavanja cak i ako imas urednu vizu
al dobro posle shengena ce verovatno i Britanci ukinuti u neko dogledno vreme ,recimo Hrvatima su posle manje od godinu dana ,a ima i drugih destinacija dok se ceka na engleze
![]()
pa taj rad...verovatno ce prvo bugari i rumuni,verovatno u isto vreme kad i sengen...pa kasnije i englezi i irci...doduse mislim da ce proci neko vreme...samo da se pokrene sve sa mrtve tacke...zasluzili su ljudi da izadju malo iz svojih rupa i vide neke drugacije stvari...ko je snalazljiv i nezahtevan moze sve to za relativno male pare da uradi...![]()
istice ti ban za 1 dan i 10 sati...esi bas morao da otvaras novi nalog?СРБИ СА КОСМЕТА НИСУ ЗАСЛУЖИЛИ?
istice ti ban za 1 dan i 10 sati...esi bas morao da otvaras novi nalog?![]()
istice ti ban za 1 dan i 10 sati...esi bas morao da otvaras novi nalog?![]()
to se zali onom ko te kaznio ili bar objasni o cemu se radi posto nisam upucena...a ja sam danas kaznila i uzrok i posledicuКад мени иде казна а шиптару који само провоцира и вређа НЕ И НИТИ УПОЗОРЕЊА ЊЕМУ НЕМА онда сам морао
ви увек кажњавате последицу а никада узрок.
Ал таква нам држава па такви и ви
jesu...da se drzava postara o njima i obezbedi im zivot,posao i kuce u srbiji gde ce biti bezbedni.и ниси одговорила зар СРБИ СА КОСМЕТА НИСУ ЗАСЛУЖИЛИ?
to se zali onom ko te kaznio ili bar objasni o cemu se radi posto nisam upucena...a ja sam danas kaznila i uzrok i posledicu
jesu...da se drzava postara o njima i obezbedi im zivot,posao i kuce u srbiji gde ce biti bezbedni.
сад гледам и причају на прес конференцију у еу
да СРБИЈА МОРА ДА ДОКАЖЕ ДА СРБИ СА КОСОВА НЕЋЕ ИМАТИ КОРИСТИ ОД ВИЗНЕ ЛИБЕРАЛИЗАЦИЈЕ
ПА ТО ДОЂЕ ДА СЕ МИ САМИ КОСМЕТА ТРЕБА ДА ОДРЕКНЕМО?
ТО ДОЂЕ ДА МИ НАШУ БРАЋУ ТРЕБА ДА ИЗДАМО?
СТИДИ ТЕ СЕ
***** ВАС БЕЛИ ШЕНГЕН
Na Kosovu uglavnom žive Srbi, ali čujem da ima i šačica Albanaca....СРБИ НА КОСМЕТУ СУ ДОЖИВЕЛИ ДА 1999 СЛАВИТЕ ОКУПАЦИЈУ КОСМЕТА А ДАНАС ОДРИВЦАЊЕ ОД ЊИХ
Dosta demagogije i vecitog kukanja,
samo je pitanje dana kada ce ukinuti vize i za gradjane KIM-a?!
Mislim da je samo dat akcenat na bezbedonosno-tehnickom unapredjenju procesa uskladjivanja,
kao i losoj administraciji dole?!
Dosta demagogije i vecitog kukanja,
samo je pitanje dana kada ce ukinuti vize i za gradjane KIM-a?!
Mislim da je samo dat akcenat na bezbedonosno-tehnickom unapredjenju procesa uskladjivanja,
kao i losoj administraciji dole?!
Građani Kosmeta ne postoje postoje garđani Srbije koji žive na Kosmetu
a ti što misliš da je to demagogija i kukanje
seli se iz SRBIJE
JASNO ,ILI TREBA JOŠ ?
Obozavam vas isfustrirane agresivceSvako ko se ne slaze sa vama treba da bude najuren, je l' tako?
![]()