Пресретач
Buduća legenda
- Poruka
- 36.527
Цитирај цео пост.
Па ако ти је лакше можда се шалим, али ни ЕУ ни Русија се не шале.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Цитирај цео пост.
Te dve stvari nemaju nikakve veze jedna sa drugom.Цитирај цео пост.
Е па добро, нисам знао хвала ти !Te dve stvari nemaju nikakve veze jedna sa drugom.
Čuj..... ukinula rusija, pa će zato i eu
Цитирај цео пост.
Ајде још једном погледај комплетан пост,Kad smo već kod toga - između slova i znaka interpunkcije koji ga sledi ne ostavlja se razmak, osim u vrlo specifičnim slučajevima, a ovaj to svakako nije...
Ајде још једном погледај комплетан пост,
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=10428908&postcount=21
па нешто закључи, ако можеш!!!
kolko je jos ostalo sati?
da znam da zakljucam kucu..
kad ukinu vize u srbiji će nastati blagostanje. svi će biti bogati, pametni i lijepi...
sto mene nervira novinarska nepismenost i neobavestenost.ne za eu nego za zemlje sengen zone - u koju od nedavno spada i svajcarska a ako se ne varam i norveska pa pretpostavljam da se to i na njih odbisi.Komisija će predložiti da građanima Srbije, Crne Gore i Makedonije od početka naredne godine budu ukinute vize za zemlje EU.
i bez viza smo pametniji od vas
Fala bogu vise
Како си нам ти писмен !?
Невиђено!!!
У три речи - две грешке!!!
Мислим да си рекордер Крстарице!!!
Ајде још једном погледај комплетан пост,
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=10428908&postcount=21
па нешто закључи, ако можеш!!!
Kasno je sad
IspA si tenkre
А за ово!?IspA si tenkre
Khm,khm!
Mislio si "i sa Vizama" ,jel" da?
sto mene nervira novinarska nepismenost i neobavestenost.ne za eu nego za zemlje sengen zone - u koju od nedavno spada i svajcarska a ako se ne varam i norveska pa pretpostavljam da se to i na njih odbisi.
irska i britanija nisu u sengen zoni,bas kao ni bugarska i rumunija,al kontam da ce se kroz rumuniju i bugarsku moci prolaziti ko sto je moglo i kroz sloveniju i cesku sa sengen vizom dok jos nisu pristupili istom.
А и лепши !i bez viza smo pametniji od vas
kmeeee ,ja ocu bas u Londru da idemsto mene nervira novinarska nepismenost i neobavestenost.ne za eu nego za zemlje sengen zone - u koju od nedavno spada i svajcarska a ako se ne varam i norveska pa pretpostavljam da se to i na njih odbisi.
irska i britanija nisu u sengen zoni,bas kao ni bugarska i rumunija,al kontam da ce se kroz rumuniju i bugarsku moci prolaziti ko sto je moglo i kroz sloveniju i cesku sa sengen vizom dok jos nisu pristupili istom.
englesku vizu nije tesko dobiti i uvek izdaju na sest meseci,multiple entry...ja bila u londonu jedared al bih opetkmeeee ,ja ocu bas u Londru da idem