Još 24h do preporuke o ukidanja viza!?

englesku vizu nije tesko dobiti i uvek izdaju na sest meseci,multiple entry...ja bila u londonu jedared al bih opet :zper:

pa znam da nije tolika frka :D, mada valjda imaju i ono konzularno na ulazu sto mogu da te vrate bez objasnjavanja cak i ako imas urednu vizu :confused: al dobro posle shengena ce verovatno i Britanci ukinuti u neko dogledno vreme ,recimo Hrvatima su posle manje od godinu dana ,a ima i drugih destinacija dok se ceka na engleze :per:

сад гледам и причају на прес конференцију у еу
да СРБИЈА МОРА ДА ДОКАЖЕ ДА СРБИ СА КОСОВА НЕЋЕ ИМАТИ КОРИСТИ ОД ВИЗНЕ ЛИБЕРАЛИЗАЦИЈЕ

ПА ТО ДОЂЕ ДА СЕ МИ САМИ КОСМЕТА ТРЕБА ДА ОДРЕКНЕМО?
ТО ДОЂЕ ДА МИ НАШУ БРАЋУ ТРЕБА ДА ИЗДАМО?
СТИДИ ТЕ СЕ
***** ВАС БЕЛИ ШЕНГЕН
Рекох ја да ће визе скупо да нас коштају.

pa znam da nije tolika frka :D, mada valjda imaju i ono konzularno na ulazu sto mogu da te vrate bez objasnjavanja cak i ako imas urednu vizu :confused: al dobro posle shengena ce verovatno i Britanci ukinuti u neko dogledno vreme ,recimo Hrvatima su posle manje od godinu dana ,a ima i drugih destinacija dok se ceka na engleze :per:
pa taj rad...verovatno ce prvo bugari i rumuni,verovatno u isto vreme kad i sengen...pa kasnije i englezi i irci...doduse mislim da ce proci neko vreme...samo da se pokrene sve sa mrtve tacke...zasluzili su ljudi da izadju malo iz svojih rupa i vide neke drugacije stvari...ko je snalazljiv i nezahtevan moze sve to za relativno male pare da uradi...:)

pa taj rad...verovatno ce prvo bugari i rumuni,verovatno u isto vreme kad i sengen...pa kasnije i englezi i irci...doduse mislim da ce proci neko vreme...samo da se pokrene sve sa mrtve tacke...zasluzili su ljudi da izadju malo iz svojih rupa i vide neke drugacije stvari...ko je snalazljiv i nezahtevan moze sve to za relativno male pare da uradi...:)

СРБИ СА КОСМЕТА НИСУ ЗАСЛУЖИЛИ?

istice ti ban za 1 dan i 10 sati...esi bas morao da otvaras novi nalog? :neutral:

Кад мени иде казна а шиптару који само провоцира и вређа НЕ И НИТИ УПОЗОРЕЊА ЊЕМУ НЕМА онда сам морао

ви увек кажњавате последицу а никада узрок.

Ал таква нам држава па такви и ви

Кад мени иде казна а шиптару који само провоцира и вређа НЕ И НИТИ УПОЗОРЕЊА ЊЕМУ НЕМА онда сам морао

ви увек кажњавате последицу а никада узрок.

Ал таква нам држава па такви и ви
to se zali onom ko te kaznio ili bar objasni o cemu se radi posto nisam upucena...a ja sam danas kaznila i uzrok i posledicu :mrgreen:
и ниси одговорила зар СРБИ СА КОСМЕТА НИСУ ЗАСЛУЖИЛИ?
jesu...da se drzava postara o njima i obezbedi im zivot,posao i kuce u srbiji gde ce biti bezbedni.

to se zali onom ko te kaznio ili bar objasni o cemu se radi posto nisam upucena...a ja sam danas kaznila i uzrok i posledicu :mrgreen:

jesu...da se drzava postara o njima i obezbedi im zivot,posao i kuce u srbiji gde ce biti bezbedni.

Банши Кошеи је у праву,али од воље вам
а не никада узрок казнили нисте

СРБИ НА КОСМЕТУ СУ ДОЖИВЕЛИ ДА 1999 СЛАВИТЕ ОКУПАЦИЈУ КОСМЕТА
А ДАНАС ОДРИВЦАЊЕ ОД ЊИХ

ВЕРУЈЕМ ДА СУ ЗАХВАЛНИ НА ВАШЕМ СЛАВЉУ

сад гледам и причају на прес конференцију у еу
да СРБИЈА МОРА ДА ДОКАЖЕ ДА СРБИ СА КОСОВА НЕЋЕ ИМАТИ КОРИСТИ ОД ВИЗНЕ ЛИБЕРАЛИЗАЦИЈЕ

ПА ТО ДОЂЕ ДА СЕ МИ САМИ КОСМЕТА ТРЕБА ДА ОДРЕКНЕМО?
ТО ДОЂЕ ДА МИ НАШУ БРАЋУ ТРЕБА ДА ИЗДАМО?
СТИДИ ТЕ СЕ
***** ВАС БЕЛИ ШЕНГЕН

Dosta demagogije i vecitog kukanja,

samo je pitanje dana kada ce ukinuti vize i za gradjane KIM-a?!

Mislim da je samo dat akcenat na bezbedonosno-tehnickom unapredjenju procesa uskladjivanja,

kao i losoj administraciji dole?!

Mislim da je samo dat akcenat na bezbedonosno-tehnickom unapredjenju procesa uskladjivanja,

Građani Kosmeta ne postoje postoje garđani Srbije koji žive na Kosmetu

a ti što misliš da je to demagogija i kukanje
seli se iz SRBIJE
JASNO ,ILI TREBA JOŠ ?

file.php
file.php
file.php

:hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:

englesku vizu nije tesko dobiti i uvek izdaju na sest meseci,multiple entry...ja bila u londonu jedared al bih opet :zper:

Mozes lako dobiti i na 5 god UK vizu ako imas dobre garancije.Mada to i nije prava viza,ova ti samo omogucava da mozes da pristupis immigration officer-u a od njega zavisi dali ce te pustiti ili ne. (putujem otprilike jednom u dva meseca u UK pa po tome znam )

Back