Mysterious girl
Zainteresovan član
- Poruka
- 211
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
8-) JOHNNY DEPP CLUB![]()
ŠTA MISLITE O NJEMU KAO GLUMCU,MUŠKARCU,ČOVEKU...........???? 8-)
PO ČEMU JE LOŠ GLUMAC?jESI LI GLEDAO POSLEDNJE PIRATE?inče nije on dugo bio tražen-droga,bolumija,impulsivno ponašanje-niko to neće
Meni su najgori glumci: Bred Pit,Kluni,Ben Aflek i svi ti šminkeri...
Nažalost...nisam, jer njegov dolazak nije bio medijski propraćen...ustvari hoću da kažem da i oni koji su bili tog trenutka u SKC-u nisu imali pojma da će se on tu pojaviti. Tako da...ko se zatekao tamo, imao je šta i da vidi...
A Džoniju je postala "tradicija" da povremeno dođe u Srbiju...naravno, opet medijski nepropraćeno...jer je u jednom intervjuu izjavio da dolazi kod svog prijatelja Kusturice jednom godišnje, u Srbiju.
odbio jr glavnu ulogu u tom filmu-intervju,u titaniku,i materix-u.......................
INAČE NOVOST JE: Johnny će sa Angelinom Joli glumeti u Orkanskim visovima! Njegova producijska kuća Nivhil je otkupila pravo da snima jer je on veliki ljubitelj tog romana i lika Hitklifa!
izjavio je-'PITATE ME DAL SAM ROMANTIK? PA NE ZNAM SAD....GLEDAO SAM ORKANSKE VISOVE I PROHUJALO S VIHOROM DESETAK PUTA I SVAKI PUT SE RODIM KAO NOVI ČOVEK...O DA,JA SAM ROMANTIK'..........neveo je da mu je veoma žao što on nije prvi uradio prvu američku ekranizaciju-ONJEGINA
Primetila sam da njega ili ne podnose ili ga obožavaju. E pa ja sam ova druga grupa. To je muškarac mojih snova. Ima ono što ja volim - inteligentan šarm.
Meni se dopada njegova gluma više od većine holivudskih lepotana...
JEL TREBA 10 PUTA DA NAGOVESTIM DA JE OVO TEMA SAMO ZA ONE-KOJI POŠTUJU I ZNAJU O DELU JOHNNY DEPP-a,A USPUT GA I GOTIVE....zato stop ženama koje vole nabildovane likove koji glume svojim mišićima,
A ČUDACI I INTELEKTUALCI DOBRO DOŠLI!!!!!
samo čekam da odglumi ženu...jer glumeo je trandžu......on nije fensi pozer kao Pit,čak šta više izgleda ko klošar,pojavljuje se redovno u javnosti-od >Oskara pa do šetnje klinaca u istim izdrljanim martinkama
[/B]
....jaooo sad cu se utepam....e stvarno nema smisli....mada razumem...pa saletali bi ga sa svih strana....dodje covek da se odmori....
ne mogu prosto da verujem da meni nije javio da dolazi
sad sam bas ljuta
![]()
Original postavio mrs depp
INAČE NOVOST JE: Johnny će sa Angelinom Joli glumeti u Orkanskim visovima! Njegova producijska kuća Nivhil je otkupila pravo da snima jer je on veliki ljubitelj tog romana i lika Hitklifa!
izjavio je-'PITATE ME DAL SAM ROMANTIK? PA NE ZNAM SAD....GLEDAO SAM ORKANSKE VISOVE I PROHUJALO S VIHOROM DESETAK PUTA I SVAKI PUT SE RODIM KAO NOVI ČOVEK...O DA,JA SAM ROMANTIK'..........neveo je da mu je veoma žao što on nije prvi uradio prvu američku ekranizaciju-ONJEGINA
inace ako cemo da ga posmatramo po fizickom izgledu najbolji je u cokoladi, bar meni![]()
Ево на шта сам набасала на неком сајту:
"Na prvi međunarodni filmski festival u Banjaluci od 2. do 9. maja 2009. dolaze najverovatnije i Miloš Forman, Anica Dobra, Goran Šušljik, Laza Ristovski...
Slavni holivudski glumac Džoni Dep u maju naredne godine posetiće Banjaluku, gde će biti specijalan gost prvog međunarodnog filmskog festivala! Ovo je za Press RS potvrdila Irena Taskovski, direktor filmske manifestacije „Banjaluka internacionalni filmski festival" (BLIFF).
Ona ističe da Dep još nije definitivno potvrdio svoj dolazak, ali da su šanse da se on pojavi na festivalu velike i da će se organizatori svojski potruditi da se ovaj glumac pojavi na otvaranju festivala 2. maja. [...]
Izvor: PRESS RS"
Каква ликуша...
Како их није срамота да пролупавају такве глупости.