Johnny Depp,jedan od najboljih i najneobičnijih

Najbolje da mu je Secret Window najbolji film ...

John Torturo je tu bolje odglumeo od njega ...

...meni je on smesan u ulozi negativaca ...astronautova zena i slicna sra** ...

neka se drzi iscasenih likova -

11307986_gal.jpg

Poslednja izmena:
Holivudski lepotan Džoni Dep i njegova lepa supruga, francuska pevačica i glumica Vanesa Paradi, u svakodnevnom životu ne posvećuju baš veliku pažnju higijeni i poprilično zaudaraju. Tako bar tvrdi jedan čovek koji radi za ovaj slavni par.

- Džoni uglavnom smrdi jer se vrlo retko tušira, a ni Vanesa se mnogo ne razlikuje od njega. Savršeno su se pronašli, a čistoća nikako nije njihov prioritet. Moram vam reći da je vrlo teško biti u njihovom društvu.

Vanesa je prelepa jedino na fotografijama. U privatnom životu nimalo ne liči na lepoticu kakvom je zamišljate. Bez šminke i neočešljana vrlo je neuredna i nimalo atraktivna.

Ipak, Džoni je i dalje neodoljiv milionima žena, na snimanjima je pravi profesionalac, a kao osoba poprilično je ćudljiv - bila je priča izvora o zvezdanom paru koji „čudno miriše“.

izvor http://www.kurir-info.rs/stil/dzoni-i-vanesa-cudno-mirisu-30122.php

Holivudski lepotan Džoni Dep i njegova lepa supruga, francuska pevačica i glumica Vanesa Paradi, u svakodnevnom životu ne posvećuju baš veliku pažnju higijeni i poprilično zaudaraju. Tako bar tvrdi jedan čovek koji radi za ovaj slavni par.

- Džoni uglavnom smrdi jer se vrlo retko tušira, a ni Vanesa se mnogo ne razlikuje od njega. Savršeno su se pronašli, a čistoća nikako nije njihov prioritet. Moram vam reći da je vrlo teško biti u njihovom društvu.

Vanesa je prelepa jedino na fotografijama. U privatnom životu nimalo ne liči na lepoticu kakvom je zamišljate. Bez šminke i neočešljana vrlo je neuredna i nimalo atraktivna. Ipak, Džoni je i dalje neodoljiv milionima žena, na snimanjima je pravi profesionalac, a kao osoba poprilično je ćudljiv - bila je priča izvora o zvezdanom paru koji „čudno miriše“.

izvor http://www.kurir-info.rs/stil/dzoni-i-vanesa-cudno-mirisu-30122.php

...ja ne znam i ko to tvrdi da je ona lepotica ...izgleda kao da je sisala limun tri dana bez prestanka ...

370662151_67feab6e85_o.jpg

...mada je super muzicarka i glumica ...

Back