Karamazov
Ističe se
- Poruka
- 2.450
nema sta da ti se cini, 100%Maritza:Da, ona je zaljubljena u njega, čini mi se![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nema sta da ti se cini, 100%Maritza:Da, ona je zaljubljena u njega, čini mi se![]()
Mrtav Chovek hoda je film sa Sean Penn-om (ako se ne varam) i sa Suzan Sarandon (dobila je za taj filmOskara za najbolju zensku ulogu), a Depov film se zove prosto i jednostavno Mrtav chovek (Dead men).moonja:@muvalo, ne slazem se.......i te kako je dobro odradio ulogu, a rochester nije uopste bio zanimljiv osim po tom incidentu sa francuskim amasadorom i svojim glupavim kraljem..pisac do...jaja
@gospoJice depp
ne znam da li je on sam dosao na ideju, ili mu je sugerisano da uzor za lik bude kit ricards.....
sad sam se setio
a u mrtav covek hoda je depp bio odlican uloga kao stvorena stvorena za njega....
whatfuck?!? ovaj da...sigurno,,,sečem vene za njim,aaaah johnyy!!! jbt,ljudi ovde niko nikog ne može da gotivi,a da ne pomislite svašta! ako ćemo realno,njega bih pre za nekog otkačenog rođaka,malo je mator za mene......Maritza:Da, ona je zaljubljena u njega, čini mi se![]()
hehe..i ja volim johnny-ja.....brate mrzime da citam sve postove,ali odjebite vi sto ga vredjate..on je super glumac!i dobro izgleda..
Hm, iznecu svoje najiskrenije misljenje bez lose namere....
Johnny Depp mi je jako simpatican lik. A kao glumac...
Mislim da je jedan od najboljih holivudskih glumaca mladjih od 50 godina. Ali na zalost, takodje smatram da to sada i nije bas tako tesko ostvariti, jer je konkurencija prilicno jadna![]()
Sto se tice Depp-ovog imidza i neobicnosti, mislim da on time zeli da povuce neku crtu, da postavi neku distancu izmedju sebe i ostalih trenutno popularnih holivudksih glumaca, kako bi delovao vise kao umetnik a manje kao jos jedna zvezda.
Hocu da kazem da smatram da on to radi s namerom, kao da hoce da naglasi "Ja se razlikujem, ociju mi! "![]()
Ali je u principu vise-manje isti kao oni, samo polako ulazi u godine i zeli da izgradi imidz ozbiljnog glumca i umetnika, a ne tamo nekog teenage idola, jer je zapoceo karijeru kao "sladunjavi klinac".
Ovo "sladunjavi klinac" me podseti da kazem da je on tokom karijere neverovatno napredovao i verujem da ce jos napredovati, tako da mogu slobodno reci da je ziv primer da se glumacka vestina takodje uci vremenom i da se ne treba samo osloniti na talenat. Sto je veoma pohvalno za njega.
Sama glumacka vestina.... nista spektakularno. Spada u najbolje glumce medju trenutno najpopularnijima, ali takodje u grupi holivudskih glumaca koji ne spadaju u starije, ima nekih koji su dosta bolji od njega, na primer Russell Crowe, Denzel Washington, Edward Norton, Ralph Fiennes ... (oni su mi sad prvi pali na pamet)
Njegove transformacije zapravo i nisu to, vec vise maskiranja. Prave glumacke transformacije su nesto drugo.
Gotivno mi je sto glumi cudne, "freakish" likove, ali mislim da mu u poslednje vreme za promenu fale uloge "obicnih ljudi".
OP je pomenula da je sam birao garderobu odnosno osmislio kako ce njegov lik da izgleda u Piratima sa Kariba. To mnogi glumci rade kako bi sto bolje "usli" u lik. To nije nista nesvakidasnje, rade glumci i neke jos cudnije i impresivnije stvari kako bi uverljivije odglumili i unapredili utisak koji ostavlja njihov lik![]()
Da zakljucim, Johnny Depp nije los glumac, na protiv dobar je, ali takodje nije nista spektakularno, nego sad nema bas neke konkurencije i nije tesko stvoriti utisak da si poseban kao sto je bilo pre. A i imidz i kako OP rece "neobicnost" mu dosta pomazu ....
P.S Nisam citala sve postove, posto ih ima mnogo u ovoj temi, ali neko je pomenuo da je u BG-u Depp svirao sa Zabranjenim Pusenjem.
TO NIJE TACNO. Svirao je bas gitaru i to sa Partibrejkersima.
jeeeh napokon........................imaš raznih koji prosto ne kapiraju ga.......to su oni šđto spadaju u kalup jebene globalizacije,moderni klonovi....johnny je prosto fascinantan
Ja volim da postujem slicice. Evo i nekih Depp-ovih slika iz moje kolekcije. Mrs Depp ih sigurno vec ima, ali dobro, obradovace se neko drugi ko ih nema
![]()
![]()
![]()
Moras da ih upload-ujes sa kompa na neki server, a imas servere koji sluze samo za upload-ovanje fotografija. Ja na primer koristim photobucket. A ima ih jos...
Prosto je, nije tesko kako ti se sada cini
Pokusaj bar, pa ako ti negde zatreba pomoc posalji mi pm.
Mislim, ako ti znaci i ako zelis da stavis ovde neke lepe slicice![]()