Johnny Depp,jedan od najboljih i najneobičnijih

mrs depp:
8-) JOHNNY DEPP CLUB

ŠTA MISLITE O NJEMU KAO GLUMCU,MUŠKARCU,ČOVEKU...........???? 8-)
Auuuu...*ebe kevu ;) Mozda jedini naslednik Branda, Pacina :!: .....

Njegov zivot mi govori dovoljno o njemu- (buntovnik), da mi se toliko i svidja...
Njegov izbor filmova takodje (zbog neobicnog i uvijek drugacijeg sadrzaja) iako, da budem iskrena moja koncentracija uglavnom je usmjerena na njega :)
e jos i vinograd...previse toga mi se uklapa
Malo se mimoilazimo oko Kusturice :) ali ipak je Johnny jako dobar...u svakom smislu.

Znaci Dzoni Dep je stvarno odlican.Mozda je stvar ukusa,ali u vecini mojih omiljenih filmova glumi bas Dep.Ja volim neobicne filmove i neobicne karaktere,i na kraju uvek ispadne da u nekom filmu koji mi se gleda glumi gosn Dep.
Uopste nije rec o fizickom izgledu,koji je stvarno sve bolji kako covek zalazi u godine,ali razmislite,koji bi drugi danasnji glumac mogao da glumi u Corpse bride,Don Juan,Secret window,Fear and loathing in Las Vegas,Mrtav covek hoda i Piratima sa Kariba i da nigde ne omane.Zao mi samo sto je odbio ulogu u Intervjuu sa vampirom...

I u Brzini...
Pa ti filmovi mu bas i ne leze.Meni su malo...bljutavi.Narocito Titanik.

Mrtav covek hoda je skroz bolestan film.Crno-beli..Vestern.
On glumi nekog poslovnog coveka koji ode na Divlji zapad da namesti neku telefonsku centralu i tamo ga "zarobi" neki indijanac i krene polako da mu otkriva nesto kao indijansku filozofiju zivota.Malo se sporo odvija radnja,slicno kao u Arizona dream,npr,ali ako imas zivaca pa odgledas film do kraja,ostanes skroz odusevljena indijancima.
Pusta se cesto na drugom nocu,probaj da ga uhvatis.

Dzoni je najbolji glumac na ovom svetu i glumi u fenomenalnim filmovima. Nije kao neki dziberi i prazni lepotani tipa: Bred Pit i ostali... Savrsen je lik i privatno mi se dopada. Samim tim sto izgleda fenomenalno i sto fenomenalno glumi i odlican je covek (bar koliko sam imala prilike da citam o njemu). Ja se ne secam da sam odgledala neki njegov glup film... :roll:

Johhny je extra u svakom smislu...pravi je umetnik i buntovnik. Njegovi filmovi su za svaciji ukus,mislim ima ih raznih svakom se nesto svidi, ali im je zajednicko da mu je svaka uloga 'cudna'. Tajni prozor je fenomenalan trip,Pirati su mnogo smesni,Finding Neverland je dirljiv:)
Sto se izgleda tice(mada znam da to nije tema) ne mogu reci da je najlepsi na svetu, ali sto se mog ukusa tice svakako je u uzem izboru. Ima nesto posebno u njemu

INAČE NOVOST JE: Johnny će sa Angelinom Joli glumeti u Orkanskim visovima! Njegova producijska kuća Nivhil je otkupila pravo da snima jer je on veliki ljubitelj tog romana i lika Hitklifa!
izjavio je-'PITATE ME DAL SAM ROMANTIK? PA NE ZNAM SAD....GLEDAO SAM ORKANSKE VISOVE I PROHUJALO S VIHOROM DESETAK PUTA I SVAKI PUT SE RODIM KAO NOVI ČOVEK...O DA,JA SAM ROMANTIK'..........neveo je da mu je veoma žao što on nije prvi uradio prvu američku ekranizaciju-ONJEGINA

mrs depp:
INAČE NOVOST JE: Johnny će sa Angelinom Joli glumeti u Orkanskim visovima! Njegova producijska kuća Nivhil je otkupila pravo da snima jer je on veliki ljubitelj tog romana i lika Hitklifa!
izjavio je-'PITATE ME DAL SAM ROMANTIK? PA NE ZNAM SAD....GLEDAO SAM ORKANSKE VISOVE I PROHUJALO S VIHOROM DESETAK PUTA I SVAKI PUT SE RODIM KAO NOVI ČOVEK...O DA,JA SAM ROMANTIK'..........neveo je da mu je veoma žao što on nije prvi uradio prvu američku ekranizaciju-ONJEGINA
Lepo ,lepo videcemo kako ce izgledati taj vrlo ambiciozan projekat8-)...

Sokolica_M:
Primetila sam da njega ili ne podnose ili ga obožavaju. E pa ja sam ova druga grupa. To je muškarac mojih snova. Ima ono što ja volim - inteligentan šarm.
Meni se dopada njegova gluma više od većine holivudskih lepotana...
E to volim da čujem... ;) ;) ;) :D pravi opis Johnny-ja...intelegentan šarm! savršeno!
meni je on jedan misteriozni lik,enigma........onako pravi umetnik,frik,totalno revolucionaran i buntovan,al opet jedan tradicionalista i romantičar! eh to volim,da moram da ga stalno otkrivam da bih spoznala ko je ustvari...

Back