VIRGINIJA
Iskusan
- Poruka
- 6.438
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mrs depp:e hvala VIRDŽINIJI na slikama,vidim da ga gotiviš,lepo si nam obogatila temuiako ja imam sve st fotke,puuuno hvala!!
STELA-ti i ja se oodavno znamo,thanky na pažnjidužna sam ti nešto,al o tom na mojoj temi o CHE-u
mrs depp:počela sam slučajno da skupljam njegove filmove...tumbala sam po cdeovima i primetila par njegovih filmova...i svaki pt se oduševljavala kad bih gledala,kako je dobar i neobičan glumac.....
mrs depp:e hvala VIRDŽINIJI na slikama,vidim da ga gotiviš,lepo si nam obogatila temuiako ja imam sve st fotke,puuuno hvala!!
STELA-ti i ja se oodavno znamo,thanky na pažnjidužna sam ti nešto,al o tom na mojoj temi o CHE-u
e bash taj...majstorski je odglumiozoranpetrovic84:ed vud
witchesbroom7:Obozavam Edvarda Mkazorukog(mozda nije neki film ali on je tu mnogo sladak),E a kako se zove onaj film u kojem on glumi sa Kristinom Richi,on je neki ciganin,igra i ona shto je igrala Sharlotu Grey?
i zato je cool? daj, odrasti... i budi realna, ti si zaljubljena u depa... ?mrs depp:.on nije fensi pozer kao Pit,čak šta više izgleda ko klošar,pojavljuje se redovno u javnosti-od >Oskara pa do šetnje klinaca u istim izdrljanim martinkama