mrs depp
Aktivan član
- Poruka
- 1.138
8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mrs depp:u suštini arizona dream je vrlo neobičan i umetnički film...da li se sećaš ti-martiza vremena kada je depp bio u beogradu i zezao se na turnejama zabrenjenog pušenja
Što svi tipovi mooraju da komentarišu njegov izgled?? čovek je drugačiji,ima specifične crte lica,asketsku facu i razbarušenu kosu....mmm.....pravi butovnik...i još voli Če Gevaru!!! žene vole takve.....čudake...ja posebno,samo se za takve i lepim :-DMafijaš:DASA......ma molim vas,on je nula........kao glumac jeste dobar,ali po fizičkom izgledu......ma kakvi.....
pre 10-12 god.....pa jesi bila tamo? mogu da zamislim kako je extra to izgledalo.......Maritza:Sećam se da je bio u Beogradu, nakom snimanja Arizone,,,doveli su ga Kusturica i Bregović. Doveli su i Igi Popa. Džoni je tom prilikom svirao dve, tri pesme u SKC-u.
Ali, bilo je to davno!
mrs depp:pre 10-12 god.....pa jesi bila tamo? mogu da zamislim kako je extra to izgledalo.......![]()
Maritza:Nažalost...nisam, jer njegov dolazak nije bio medijski propraćen...ustvari hoću da kažem da i oni koji su bili tog trenutka u SKC-u nisu imali pojma da će se on tu pojaviti. Tako da...ko se zatekao tamo, imao je šta i da vidi...
A Džoniju je postala "tradicija" da povremeno dođe u Srbiju...naravno, opet medijski nepropraćeno...jer je u jednom intervjuu izjavio da dolazi kod svog prijatelja Kusturice jednom godišnje, u Srbiju.
pa cela tema i jeste o njegovoj glumi....jer ja smatram da je glupo raspravljati o ukusima koji su različiti.... 8-) inače ja volim friki tipove.... :-D pa mi je i zato mnooogo dobar!*****:Obozavam ga,mozda nije neki frajer ali moze da odglumi bilo sta.
mrs depp:eee MARTIZA,gledala sam sinoć "Cry baby" o Bože...samo ću to reći...mogu samo da zamislim kako će ga sin kad bude tinejdžer prozivati za film...ono mi izgleda više kao parodija nego kao mjuzikl,mada ima puno pevanja!
mrs depp:Martiza sve manje svraćaš....
aaajoooj! ja sam bila ubeđena da ti je to nik!!! sorry ;-)Maritza:Mala ispravka...poslednjih par puta me nazivaš Martiza....![]()