Franco Zarezi
Iskusan
- Poruka
- 5.508
Prica se da bi Dzoni trebao da glumi Fredija Merkjurija....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HAHAHAHAHAHAHA......e ljudi moji,samo jos pedere nije glumio,...ili mozda jeste? :shock:Walken:Prica se da bi Dzoni trebao da glumi Fredija Merkjurija....
on ima svoju filmsku produc.kuću,i tako šta mu se svidi on finansira........AndrewScott:HAHAHAHAHAHAHA......e ljudi moji,samo jos pedere nije glumio,...ili mozda jeste? :shock:
cuo sam i ja da treba al nece skoro..... :mad:
ma upravo sam je opet gledala........tim burthon je ludi genije :-D samo se sruši dole kad ukapira da je jahač stvaran....a tek kad mu se glava nađe između nogu.......FORSETI:PP, mislim na Privatnu Poruku... Nema veze.
Hoces da kazes imas original DVD? Evo, saljem ti ja PP, pa da se dogovorimo.
A sto se dokumentaraca tice..., za mene je film - film, pa i dokumentarni. Mislim da ciljas na "Before Night Falls", zar ne? Nikako ne mogu recimo "Baraku" da ne klasifikujem kao film.
Sto se pak "Sanjive doline" tice, nikada necu zaboraviti scenu kada pada u nesvest.![]()
DA MENE MARLON BRANDO PROGLASI JAVNO DA SAM MU NASLEDNICA U GLUMI I PREDA TRON,NE BIH SE NI ZAPITALA DA LI SAM STVARNO SAVRŠENA GLUMICA...A TO JE SA JOHNNY-EM SLUČAJ!Sentimentalna budala:On iskreno nije bog zna kakav glumac nego su filmovi u kojima on glumi uglavnom dobri pa ljudi to povezuju...