Johnny Depp,jedan od najboljih i najneobičnijih

Takođe se šuška...ne znam da li je tačno ...da će Džoni glumiti i u filmu "Slide away".
To je film o životu pokojnog Majkla Hačensa (Michael Hutchence),
frontmena australijske grupe "INXS".
Producent će biti Klark Vesterman (Clark Westerman) koji je u pregovorima s
Nikom Iganom (Nick Egan), rediteljem gotovo svih video-spotova grupe "INXS".

Da li znate da je Deppovo pravo ime John Christopher Depp II?

A sto se tice njega kao glumca - odlican je. Iz filma u film sve bolji i bolji. Niko nije pomenuo film "Benny & Joon". Treba ga odgledati. Inace, ja jedva cekam da ga opet vidim u Burtonovom filmu "Sweeney Todd" gde glumi zajedno sa Sashom Baron Cohenom (Borat, Ali G). Sto se tice njegove prve uloge, jedva sam ga prepoznao u "A Nightmare In Elm Street". Fantastican je u "Piratima", a odusevio me kako je "odradio" Willy Wonky. Da ne zaboravim i rolu u filmu "Before Night Falls". Dopao mi se i "The Brave" u kom se okusao kao reditelj, pored toga sto glumi u filmu.

Nego, nedostaju mi par filmova u kojima je glumio :
1. Slow Burn (1986) i L.A. Without a Map (1998)
Ako neko nesto od toga ima, neka mi posalje PP.
Zauzvrat dajem sve ostalo sto imam. Prilazem spisak od 35 filmova.

SRECAN BOZIC - HRISTOS SE RODI!

Prilozi

PP, mislim na Privatnu Poruku... Nema veze.
Hoces da kazes imas original DVD? Evo, saljem ti ja PP, pa da se dogovorimo.
A sto se dokumentaraca tice..., za mene je film - film, pa i dokumentarni. Mislim da ciljas na "Before Night Falls", zar ne? Nikako ne mogu recimo "Baraku" da ne klasifikujem kao film.
Sto se pak "Sanjive doline" tice, nikada necu zaboraviti scenu kada pada u nesvest. ;)

FORSETI:
PP, mislim na Privatnu Poruku... Nema veze.
Hoces da kazes imas original DVD? Evo, saljem ti ja PP, pa da se dogovorimo.
A sto se dokumentaraca tice..., za mene je film - film, pa i dokumentarni. Mislim da ciljas na "Before Night Falls", zar ne? Nikako ne mogu recimo "Baraku" da ne klasifikujem kao film.
Sto se pak "Sanjive doline" tice, nikada necu zaboraviti scenu kada pada u nesvest. ;)
ma upravo sam je opet gledala........tim burthon je ludi genije :-D samo se sruši dole kad ukapira da je jahač stvaran....a tek kad mu se glava nađe između nogu....... :lol: :lol:
ZNAM JE ŠTA JE PP!!!!!! :evil:

On je ekscentrik, zato mi je i super! :)
Nije toliko lep, koliko je privlačan, i nekako harizmatičan!
Odličan je glumac!
Mnoge sam njegove filmove odgledala:
"A man who cried", "Don Juan de Marco", "Corpse bride", "Arisona dream", "Edd Wood", "Cry baby", "9th gate", "From hell"...
@tyra
Take me down to the paradise city, where the grass is green, and the girls are pretty, o please take me home...
Volim ovu pesmu od Gunsa:D

ovako 3 deo-Jack je mrtav.....družina kreće sa onom voodoo vešticom Tia Dalmom da ga traže....a pošto se on nalazi na ostrvu martvih koje je na kraju sveta(dom Davy Jonsa) gde se inače nalaze svi mrtvi pirati koji su potpisali ugovor...on je na središtu Crnog ostrva na Black Pearlu....da bi ga našli moraju da pronađu kartu za kraj sveta koja se nalazi u Singapuru kod ozloglašenog aziskog pirata Fao Cenga koji ima celu četu pirata sa nadprirodnim moćima...oni moraju da ukradu karte,a ovi Azijati otimaju Elizabet....uspevaju da ukaradu i dolaze do jack-a,Tia ga oživljava na ostrvu...on sreće svog oca u Singapuru....Lord Becket okuplja flotu da uništi i istrebi sve pirate na Karibima(u istoriji poznatija hajka na pirate) jer sad ima srce Davy-ja.....Davy kreće u potrađu za Jack-om kad sazna da je živ......Jack okuplja sve pirate na nekom ostrvu kako bi se spremila za finalnu bitki+u i oni se ujedinjavaju........onaj stari kapetan gine u borbi sa Davyjem....OVO JE NAJSAŽETIJE ŠTO SAM MOGLA....IMA TU JOŠ MNOOOOOOOOOOGO

Back