Johnny Depp je pobednik!

Evo šta kaže Amber nakon suđenja:

„Razočaranje koje danas osećam je neopisivo. Srce mi je slomljeno što brdo dokaza još uvek nije bilo dovoljno da se odupre nesrazmernoj moći, uticaju i uticaju mog bivšeg muža", navela je Herd u pisanoj izjavi, nakon izricanja presude.

"Još sam više razočarana šta ova presuda znači za druge žene. To je nazadovanje. Vraća sat u vreme kada bi žena koja je progovorila mogla biti javno osramoćena i ponižena. To odbacuje ideju da nasilje nad ženama treba shvatiti ozbiljno", poručila je glumica.

Dodala je i kako verujem da su Depovi advokati uspeli da nateraju porotu da previdi ključno pitanje slobode govora i zanemari dokaze koji su bili toliko ubedljivi da je svojevremeno pobedili u procesu vođenom u Velikoj Britaniji.

"Tužna sam što sam izgubila ovaj slučaj. Ali još sam tužnija što sam izgleda izgubila pravo koje sam mislila da imam kao Amerikanka – da govorim slobodno i otvoreno”, zaključila je Herd.

koliko je žena pathetic. nastavlja da se proserava nakon presude. :D

Džonijev komentar nakon presude:

– I sve to u treptaju oka. Lažne, veoma ozbiljne optužbe za krivična dela nametnute su mi preko medija, što je izazvalo beskrajnu salvu mržnje, iako protiv mene nikada nije podignuta optužnica…. Šest godina kasnije, porota mi je vratila moj život – saopštio je Dep.

On je naveo da je od početka cilj pokretanja ovog slučaja bio da se otkrije istina, bez obzira na ishod.

– Reći istinu je nešto što sam dugovao svojoj deci i svima onima koji su me podržavali. Osećam mir znajući da sam to konačno postigao…. Nadam se da će moja težnja da se istina kaže pomoći drugim muškarcima ili ženama, koji su se našli u istoj situaciji, i da oni koji ih podržavaju nikada neće odustati. Takođe se nadam da će se vartiti princip da je osoba nevina dok se ne dokaže suprotno, kako na sudu, tako iu medijima – dodao je Dep.

On je svoje obraćanje zaključio rečima „Najbolje tek dolazi“ i „Istina nikada ne nestaje.“

AMERIČKA POROTA, PROGLASILA JE OBOJE ,
AMBER HERD I DŽONIJA DEPA KRIVIMA ZA KLEVETU !!!
....

VGPo382.jpg

Posle šest nedelja suđenja, punog ozbiljnih optužbi u suđenju za klevetu između holivudskog glumca Džonija Depa (58) i njegove bivše supruge Amber Herd (36), porota je donela svoju željno iščekivanu presudu. Porota je proglasila svakog krivim - za klevetu onog drugog. U završnoj reči u petak, advokati obe strane ponovo su izneli ozbiljne optužbe o seksualnom zlostavljanju, fizičkom nasilju, lažima i ekscesima droge - i učinili sve što su mogli da sedam članova porote pridobiju na svoju stranu. Šokantni video snimci sa mobilnog telefona, audio snimci najstrašnijeg zlostavljanja i fotografije modrica predstavljeni su na sudu u okrugu Ferfaks u Virdžiniji i emitovani uživo putem kamera širom sveta.

Sudija Peni Askarate, podsetio je sedam porotnika da donesu jednoglasan zaključak !

Posle dugog procesa, porota je donela presudu i OBOJE OSUDILA ZA KLEVETU !!!

A konto odštete, Džoni Dep je prvobitno trebao da dobije 15 miliona dolara ali je sudija ovu sumu smanjio na 10,35 miliona s'tim da Dep, mora Amber da plati odštetu ... celih 2 miliona dolara !

EILT: US-Jury spricht Amber Heard und Johnny Depp der Verleumdung schuldig (msn.com)

<<<

Amber bi ladno dobila više da se narko-glupača, nije za vreme suđenja, direktno u sudskoj sali filovala kokainom !
Mada, što se istoga tiče, ni Džonika nije baždaren ali je ispao smart jer je to radio kući - pre suđenja :lol:

Gospode Bože, od ovo dvoje ... ne zna se ko je produvaniji ?! Hollywood Live !!!

pa to se znalo odavno..al ajd amerika je dobila lajv dzeri springer show, johny i amber su dobili lovu, tv kuce menadzeri su takodje dobili lovu..svi su radili po skripti...a narod ko narod, sjest ce ispred tv i gledati kako drugi zaradjuju lovu..
tako rade sve poznate licnosti kada pocne da im opada popularnost. Mnoge glumice i pevaljke snimaju cak i po.rno filmove za tu svrhu..........pa kao, ukraden materijal doso u javnost..............

AMERIČKA POROTA, PROGLASILA JE OBOJE ,
AMBER HERD I DŽONIJA DEPA KRIVIMA ZA KLEVETU !!!
....

VGPo382.jpg

Posle šest nedelja suđenja, punog ozbiljnih optužbi u suđenju za klevetu između holivudskog glumca Džonija Depa (58) i njegove bivše supruge Amber Herd (36), porota je donela svoju željno iščekivanu presudu. Porota je proglasila svakog krivim - za klevetu onog drugog. U završnoj reči u petak, advokati obe strane ponovo su izneli ozbiljne optužbe o seksualnom zlostavljanju, fizičkom nasilju, lažima i ekscesima droge - i učinili sve što su mogli da sedam članova porote pridobiju na svoju stranu. Šokantni video snimci sa mobilnog telefona, audio snimci najstrašnijeg zlostavljanja i fotografije modrica predstavljeni su na sudu u okrugu Ferfaks u Virdžiniji i emitovani uživo putem kamera širom sveta.

Sudija Peni Askarate, podsetio je sedam porotnika da donesu jednoglasan zaključak !

Posle dugog procesa, porota je donela presudu i OBOJE OSUDILA ZA KLEVETU !!!

A konto odštete, Džoni Dep je prvobitno trebao da dobije 15 miliona dolara ali je sudija ovu sumu smanjio na 10,35 miliona s'tim da Dep, mora Amber da plati odštetu ... celih 2 miliona dolara !

EILT: US-Jury spricht Amber Heard und Johnny Depp der Verleumdung schuldig (msn.com)

<<<

Amber bi ladno dobila više da se narko-glupača, nije za vreme suđenja, direktno u sudskoj sali filovala kokainom !
Mada, što se istoga tiče, ni Džonika nije baždaren ali je ispao smart jer je to radio kući - pre suđenja :lol:

Gospode Bože, od ovo dvoje ... ne zna se ko je produvaniji ?! Hollywood Live !!!
ne brini...........uskoro sledi DEHOLIVUDIZACIJA planete. Imace Putin jos dosta posla na ovoj planeti.

Back