Jočić izjavio i ostao živ...

Архангел:
Da, ali ovde se konstantno pravi od uspeha policije neka sprdnja...Čemu to?

Od 5.oktobra na ovamo nije bilo više uspešnih akcija policije, koliko je bilo u poslednjih 3-4 godine...Ne branim Jočića, niti njegovu prošlost, samo mi nije jasno zašto se omalovažava svaka uspešna policijska akcija...

Zato što stalno lažu i preuveličavaju svoje "uspehe" !
Više su cigareta mogli da zaplene ispred buvljaka na NBG, nego to što su pokupili iz jednog kamiona. Čista primitivna propaganda za glup narod !

Архангел:

Od 5.oktobra na ovamo nije bilo više uspešnih akcija policije, koliko je bilo u poslednjih 3-4 godine...Ne branim Jočića, niti njegovu prošlost, samo mi nije jasno zašto se omalovažava svaka uspešna policijska akcija...
pa jel tema o Jočiću ili o rezultatima policije????
sad, u normalnim zemljama, ministar bi imao funkciju menadžera i njegova funkcija je u ostvarivanju što bolje klime u tom resoru, nabavke, zaposlenja i td.
Ali kod nas je sve naopako.
Rezultata ima, ne sporim, takođe, Jočić je pogrešan čovek i nije za ministra, još manje ministra policije

Архангел:

Ne omalovažavam uspešne policijske akcije. Ali ovo su policijske maske, a ne akcije. Pravi vinovnici ostaju slobodni, a to nije teško zaključiti, jer sam iz matematike uvek imala između 4 i 5 i dobro se sećam da su 1 + 1 = 2, a upravo toliko predznanja je potrebno pa shvatiti da nam se sve vreme podmeću izvesni likovi. Sitne hvataju, a krupne podmeću, da bi sakrili prave. Šta je sa pravom mafijom? Recimo, narko mafijom koja je ovde izrazito jaka. A zna se i odakle dolazi i zašto...

BettyBlue:
Čujem da je Dragan Jočić izjavio i ostao živ, zdrav, prav i nesmenjen, kako je policija razbucala organizovanu međunarodnu kriminalnu grupu koja se bavila švercom cigareta. KAd nisam umrla od smeha. U stvari, htela sam, pa sam se u smehovnom koprcu setila da je to moj ministar, u mojoj zemlji, pa mi prestalo smešno. E, pa to izjavljuje onaj isti koji je ne tako davno obijao trafiju da bi marno cigare. A sad hapsi ove što su prodavali, a još nije dokazano da su baš baš SVI krivi... Majčice moja. Što ti je život. Rodiš se jednom, i rodiš se u zemlji gde je Jočić minsitar unutrašnjih poslova!!!
Само до кад ће остати жив? Е то је питање и одговор на твоју тему! Сети се само Ђинђицуууууа, те крволочне звери, која је стајала на две патраве ноге, сети се до када је стајао на тим патравим ногама? Тако ће и тај Јочић

robespjer:
Apsolutno je samo tvoj problem sto si se veselio kada je Djindjic ubijen.
Da li ti umeš da čitaš? Gde sam ja napisao da sam se veselio što je Đinđić ubijen?

robespjer:
To sto si se kasnije plasio da ce zato da te strpaju u bajbok je problem tvoje savesti, jer nijedan pacenik zbog toga nije uhapsen. Al u krajnjem slucaju sto bi meni pucala kita za tvoju savest?
E ovo ti je zaista lepo rečeno...

Blago tebi sa tvojom pameću...

rdeki:
Da li ti umeš da čitaš? Gde sam ja napisao da sam se veselio što je Đinđić ubijen?

Vala baš. Dapače, radujem se ja i što je Jočić živ. Neka su nam SVI živi i zdravi. Nego se samo malko nerviram što ne mogu da zamislim ni jednu iole normalnu državu koja bi duže od 3 minuta zadržala ministra policije na tom položaju nakon što bi se saznalo da je obijao trafike.
I kako sada da se radujemo ovim fantastičnim akcijama tipa "Mreža", "Memfis" (kao da ih je posveti nekoj ribi na M, sve su mu akcije na M... Mmmm : ) kada sumnjam u sve što dolazi od Jočića. M kao Možda se sa nekim dogovorio, na primer sa Miškovićem (jer je i on na M, a i "slagaće" mu se uz sledeću akciju!) da opravi Mrežu i Memfis da bi sklonio nekoga ko nije na M i ko iM se uopše ne uklapa... Samo MMMislimmmm.... :wink:

Back