Nemački reporter izjavio da su studentski protesti nacionalistički obojeni- prenosi režimski medij

Кад вам одговара и Немци су у праву. Хаха на то само наивчине наседају. Слабо има националиста међу блокадерима зна свако ко повремено излази на улицу. Најблаже што се може рећи је да су протести мешани, а примећује се и изразити анти СПЦ став код појединих "националиста". Додуше можда и јесу они националисти, али српски свакако нису.
Komunisti i anarhisti.To su blokaderi.Velika vecina.Izvinit cu se ako neko dokaze suprotno.

Komunisti i anarhisti.To su blokaderi.Velika vecina.Izvinit cu se ako neko dokaze suprotno.
Има и десничара, али оних који мисле да су већи патријарси од патријарха и који би да одлучују ко може да води СПЦ а ко не...такви су на један корак од комунизма...

Има и десничара, али оних који мисле 0да су већи патријарси од патријарха и који би да одлучују ко може да води СПЦ а ко не...такви су на један корак од комунизма...
99% pristalica blokadera na forumu pljuje SPC i Patrijarha .Moja braca nisu.Moja braca i sestre ce biti samnom sutra na Liturgiji(ako Bog da).
A medju tom bracom i sestrama ima pristalica iz jedne i druge grupe,a vecina nas ne voli ni jedne ni druge.

Blokaderi bi da promjene vlast.Kada dodju na vlast ne trebaju im
Krezubi,penzioneri,SPC,Patrijarh,sns sekta i njihovi glasaci,nacionalisti,stanovnici Marinkove bare...
Pored takvog protivnika vucic ce vladati do smrti i nezakonito koristiti premijerska ovlastenja i kada nije premijer.
Видиш због тих мналоумника и ја морам да трпим ову власт и зато почињу још више да ми иду на кунац!

Видиш због тих мналоумника и ја морам да трпим ову власт и зато почињу још више да ми иду на кунац!
Na pocetku sam podrzao blokadere.
Brzo su mi rekli ne ti ne.
Na protestima su im aktivisti i razni anarhisti.
Gospodo gdje ste izgubili obican narod sa pocetka protesta?

Na pocetku sam podrzao blokadere.
Brzo su mi rekli ne ti ne.
Na protestima su im aktivisti i razni anarhisti.
Gospodo gdje ste izgubili obican narod sa pocetka protesta?
Па ја сам исто био за протесте али кад су кренуле блокаде школа већ сам почео да пиздим после напади на патријарха итд...сада опет све раде како не треба хебеш њих!

Па ја сам исто био за протесте али кад су кренуле блокаде школа већ сам почео да пиздим после напади на патријарха итд...сада опет све раде како не треба хебеш њих!
Od organizatora ovih protesta u istoriji nije bio niko gluplji.
Oni po savjete izgleda idu kod Vucica.

Od organizatora ovih protesta u istoriji nije bio niko gluplji.
Oni po savjete izgleda idu kod Vucica.
Моје размишљање. Ми Срби смо народ са кратким фитиљем, брзо избије туча или неко срање. Како то да смо 8 месеци већ наводно на ивици "експлозије" а да се ништа још није десило? Па наравно све је фејк, разлоге ћемо сазнати вероватно на јесен...да ли је реформа универзитета или нешто друго у питању немам појма али...

https://www.blic.rs/vesti/politika/...estu-tamna-strana-srpskog-studentskog/lqn9pqv
Zamisli, studenti su za srpstvo i jaku Srbiju.
Za sve koji danima biju bitke protiv studenata-stranih plaćenika, ustaša, naci i fašista :mrgreen:
To je ono što ja pričam cijelo vrijeme. Nema baš nikakve razlike između "prvih", "drugim" i "trećih" Srba (ako postoje ti treći,). Kada su EX-YU zemlje u pitanju sve misle kao jedan. Ti je na djelu samo pitanje tko će biti na vlasti, ništa drugo. A politika koju će voditi će biti potpuno ista (prema EX-YU državama). Srbija je bila, jeste i biti će neprijatelj ostalim EX-YU državama tko god u Srbiji bio na vlasti i Hrvatska se treba ponašati u skladu s tim.

https://www.blic.rs/vesti/politika/...estu-tamna-strana-srpskog-studentskog/lqn9pqv
Zamisli, studenti su za srpstvo i jaku Srbiju.
Za sve koji danima biju bitke protiv studenata-stranih plaćenika, ustaša, naci i fašista :mrgreen:
Razočarali su i YUkomunističku dojenčad koja prisilno živini u Hr....a toliko su hvalili i podržavali vaše studente dok nisu progovorili Trajkovski i Lopara a onda je ovo govedo počelo kmečati
i plakati.
Screenshot_20250629_074336_Chrome.jpg

@Sizif jesi li se ti razocarao u studente sad kad si shvatio da su zapravo ultranacionalisti i velikosrbi
Nitko normalan se oko toga ne bi trebao iznenaditi, čuditi i razočarati. Samo pokazuju svoje pravo lice, tko su i što zaista misle. Rekao sam, nema nikakve razlike, svi isto misle i vode istu politiku. Samo borba oko toga tko će biti na vlasti i provoditi tu politiku u djelo.

Back