misha1
Zainteresovan član
- Poruka
- 141
Adem:

eee sada ko se ne drži teme ne znam DOKAŽI
Da te potsetim šta si mi odgovorio na moje pitanje o Krvnoj osveti i jedinstvu
adem:
Dakle ti kao stručnjak tvrdiš da problem krvne osvete može da reši malo novaca iz Evrope
Prvo taj problem je star 400 godina. Srbija je izdvajala za kosovo i ništa nije pomoglo
kao što smo oseili na vlastitim leđima.
Ja imam prijatelje raznih nacija i nisam šovinista. I oni se osećaju sigurnim u mene da mi se povere. Jer znaju da držim reč i da neću pričati okolo.
Pa neću ni tebi jer neču da ugrozim nečiji život.. a pogotovo ne onih koji su lojalni državi Srbiji. A ima ih Ademe.
Dakle da se vratimo na vetevendosje i JO EULEX jer to je tema. a ona je povezana sa neredima na kosovu. Zastrašivanjima vandalizmom ubistvima.
Kao što sam dokazao citatima kod vas vlada još Krvna osveta i porodični ratovi. TJ 400 dugih godina međusobnog klanja i ubijanja.
Nema tu partija nego uvek PORODICE u slozi ili zavadi i to niko ne kapira ovde u Srbiji. Sve je to farsa i dogovori porodica. Tako je i sa vlastima kod vas. Na vlasti su cele porodice a ne partije.
E sada da vidimo šta se tu dalje krije Ademe?
Vetevendosje vode takođe određene porodice koje stoje iza svega. Ako se slažeš bilo bi lepo da postiramo prezimena.
I tako kada dodje i do ubistava to onda rade organizovano te porodice pa ih izvolite uhapsiti ako je samo to problemčić o kome pričaš.
Ademe ova tema je meni veoma zanimljiva i ja te pozivam da me dalje ispituješ
i da o tome demokratski prodiskutujemo.
Pozdrav i nadam se da si u stanju da ovu lepu diiskusiju u Vetevendosje podignemo na mnogo viši akademski nivo
Bojim se da tema nije TOKIO nego JO EULEXsamo ti spavaj i sanjaj srbiju do tokija, ono nije bas tolika ali.... i sanjaj da vas svi vole, mada....
zaista mi je zao takvih kao ti. kada bi pokusali da se drze neke teme, a ne da se trzaju, skacu, s jedne na drugu, ja bih i pokusao da vam pomognem, ali....

eee sada ko se ne drži teme ne znam DOKAŽI

Da te potsetim šta si mi odgovorio na moje pitanje o Krvnoj osveti i jedinstvu
adem:
tacno, nismo. i nisam nikada tvrdio da jesmo jedinstveni, osim u "ovome", ne zelimo nista sa vama. mislim na "obaveze", samo kao ravnopravni.
ubistava ima, ali nisu tako cesta. ipak nas ima 2 miliona, oruzja koliko hoces, zakon jos nije cvrst kakotreba itd. itd.
nemaju nikakvog uticaja na drzavu, mozda na kriminal, ali i to ce se srediti.
ne vazi uvek da pametniji popusta
jesu, ali u mnogo manjoj meri nego sto je vama kosovo paravan za sve nedace.
vecina naroda je protiv "vetevendosje"
sve ce to narod pozlatiti, samo mu treba malo vise stranog kapitala.
koliko para toliko muzike.
Dakle ti kao stručnjak tvrdiš da problem krvne osvete može da reši malo novaca iz Evrope

Prvo taj problem je star 400 godina. Srbija je izdvajala za kosovo i ništa nije pomoglo
kao što smo oseili na vlastitim leđima.
Ja imam prijatelje raznih nacija i nisam šovinista. I oni se osećaju sigurnim u mene da mi se povere. Jer znaju da držim reč i da neću pričati okolo.
Pa neću ni tebi jer neču da ugrozim nečiji život.. a pogotovo ne onih koji su lojalni državi Srbiji. A ima ih Ademe.
Dakle da se vratimo na vetevendosje i JO EULEX jer to je tema. a ona je povezana sa neredima na kosovu. Zastrašivanjima vandalizmom ubistvima.
Kao što sam dokazao citatima kod vas vlada još Krvna osveta i porodični ratovi. TJ 400 dugih godina međusobnog klanja i ubijanja.
Nema tu partija nego uvek PORODICE u slozi ili zavadi i to niko ne kapira ovde u Srbiji. Sve je to farsa i dogovori porodica. Tako je i sa vlastima kod vas. Na vlasti su cele porodice a ne partije.
E sada da vidimo šta se tu dalje krije Ademe?
Vetevendosje vode takođe određene porodice koje stoje iza svega. Ako se slažeš bilo bi lepo da postiramo prezimena.
I tako kada dodje i do ubistava to onda rade organizovano te porodice pa ih izvolite uhapsiti ako je samo to problemčić o kome pričaš.
Ademe ova tema je meni veoma zanimljiva i ja te pozivam da me dalje ispituješ
i da o tome demokratski prodiskutujemo.

Pozdrav i nadam se da si u stanju da ovu lepu diiskusiju u Vetevendosje podignemo na mnogo viši akademski nivo