JO "EULEX"

Adem:
samo ti spavaj i sanjaj srbiju do tokija, ono nije bas tolika ali.... i sanjaj da vas svi vole, mada....
zaista mi je zao takvih kao ti. kada bi pokusali da se drze neke teme, a ne da se trzaju, skacu, s jedne na drugu, ja bih i pokusao da vam pomognem, ali....
Bojim se da tema nije TOKIO nego JO EULEX
:mrgreen:
eee sada ko se ne drži teme ne znam DOKAŽI:mrgreen:
Da te potsetim šta si mi odgovorio na moje pitanje o Krvnoj osveti i jedinstvu
adem:
tacno, nismo. i nisam nikada tvrdio da jesmo jedinstveni, osim u "ovome", ne zelimo nista sa vama. mislim na "obaveze", samo kao ravnopravni.
ubistava ima, ali nisu tako cesta. ipak nas ima 2 miliona, oruzja koliko hoces, zakon jos nije cvrst kakotreba itd. itd.
nemaju nikakvog uticaja na drzavu, mozda na kriminal, ali i to ce se srediti.
ne vazi uvek da pametniji popusta
jesu, ali u mnogo manjoj meri nego sto je vama kosovo paravan za sve nedace.
vecina naroda je protiv "vetevendosje"
sve ce to narod pozlatiti, samo mu treba malo vise stranog kapitala.
koliko para toliko muzike.

Dakle ti kao stručnjak tvrdiš da problem krvne osvete može da reši malo novaca iz Evrope:mrgreen:
Prvo taj problem je star 400 godina. Srbija je izdvajala za kosovo i ništa nije pomoglo
kao što smo oseili na vlastitim leđima.
Ja imam prijatelje raznih nacija i nisam šovinista. I oni se osećaju sigurnim u mene da mi se povere. Jer znaju da držim reč i da neću pričati okolo.
Pa neću ni tebi jer neču da ugrozim nečiji život.. a pogotovo ne onih koji su lojalni državi Srbiji. A ima ih Ademe.

Dakle da se vratimo na vetevendosje i JO EULEX jer to je tema. a ona je povezana sa neredima na kosovu. Zastrašivanjima vandalizmom ubistvima.

Kao što sam dokazao citatima kod vas vlada još Krvna osveta i porodični ratovi. TJ 400 dugih godina međusobnog klanja i ubijanja.
Nema tu partija nego uvek PORODICE u slozi ili zavadi i to niko ne kapira ovde u Srbiji. Sve je to farsa i dogovori porodica. Tako je i sa vlastima kod vas. Na vlasti su cele porodice a ne partije.
E sada da vidimo šta se tu dalje krije Ademe?
Vetevendosje vode takođe određene porodice koje stoje iza svega. Ako se slažeš bilo bi lepo da postiramo prezimena.
I tako kada dodje i do ubistava to onda rade organizovano te porodice pa ih izvolite uhapsiti ako je samo to problemčić o kome pričaš.
Ademe ova tema je meni veoma zanimljiva i ja te pozivam da me dalje ispituješ
i da o tome demokratski prodiskutujemo.:mrgreen:
Pozdrav i nadam se da si u stanju da ovu lepu diiskusiju u Vetevendosje podignemo na mnogo viši akademski nivo:)

Adem:

Bojim se da tema nije TOKIO nego JO EULEX
eee sada ko se ne drži teme ne znam DOKAŽI:mrgreen:
Da te potsetim šta si mi odgovorio na moje pitanje o Krvnoj osveti i jedinstvu
adem:

Dakle ti kao stručnjak tvrdiš da problem krvne osvete može da reši malo novaca iz Evrope:mrgreen:
Prvo taj problem je star 400 godina. Srbija je izdvajala za kosovo i ništa nije pomoglo
kao što smo oseili na vlastitim leđima.
Ja imam prijatelje raznih nacija i nisam šovinista. I oni se osećaju sigurnim u mene da mi se povere. Jer znaju da držim reč i da neću pričati okolo.
Pa neću ni tebi jer neču da ugrozim nečiji život.. a pogotovo ne onih koji su lojalni državi Srbiji. A ima ih Ademe.
:lol::lol::lol::lol:
Dakle da se vratimo na vetevendosje i JO EULEX jer to je tema. a ona je povezana sa neredima na kosovu. Zastrašivanjima vandalizmom ubistvima.

Kao što sam dokazao citatima kod vas vlada još Krvna osveta i porodični ratovi. TJ 400 dugih godina međusobnog klanja i ubijanja.
nisam rekao da nema, ali ne vlada, ali kave veze ima EULEX i krvna osveta breeeeeeeeeeeee
Nema tu partija nego uvek PORODICE u slozi ili zavadi i to niko ne kapira ovde u Srbiji. Sve je to farsa i dogovori porodica. Tako je i sa vlastima kod vas. Na vlasti su cele porodice a ne partije.
neiscrpni ste.... mislim patrijotskoj masti nema kraja....
E sada da vidimo šta se tu dalje krije Ademe?
Vetevendosje vode takođe određene porodice koje stoje iza svega. Ako se slažeš bilo bi lepo da postiramo prezimena.
ajde daj dva prezimena
I tako kada dodje i do ubistava to onda rade organizovano te porodice pa ih izvolite uhapsiti ako je samo to problemčić o kome pričaš.
Ademe ova tema je meni veoma zanimljiva i ja te pozivam da me dalje ispituješ
i da o tome demokratski prodiskutujemo.:mrgreen:
Pozdrav i nadam se da si u stanju da ovu lepu diiskusiju u Vetevendosje podignemo na mnogo viši akademski nivo:)

evo da budem fer, drzi se neke, ali samo jedne teme, i mozemo da razgovaramo, doduse meni je akademski nivo vojdenja razgovora smesan, a nije ni mesto, niti ja to umem, ali dacu ti moje vidjenje tog odredjenog problema.
i ne zuri, razmisli sta te interesuje, budi od reci tj. poverenja, :lol::lol:nemoj nikome da kazes o ovome, to sto se pisemo na forumu to ne spada u odavanje tajne, ti se mozes uvek zakleti da nikome nisi ni rec rekao o tome i.....

ajde daj dva prezimena

Tooo Ademe:mrgreen:
kurti-court.jpg

1)Albin Kurti je glavni lik zar ne Ademe8-)
Inače za neupućene jedan lik koji je bio ovde uhapšen i osuđen na 15 godina i naravno pušten na slobodu od Naših pametnih Vlasti da na kosovu maltretira Srbe
i pljuje po srpskim svetinjama.
Kurti se narocito obrusio protiv ideje stvaranja zastitnih zona oko srpskih pravoslavnih manastira. Napadajuci postojanje zastitne zone oko manastira Visoki Decani, Kurti je rekao da je zastitna zona "prethodnica za proglasenje eksteritorijalnog statusa srpskih manastira i da ce te teritorije obuhvatiti 9 procenata cele kosovske teritorije".
Inače tip ima i braću a povezan je sa gleee
Drugim imenom a to je je Adem Demaći tvoj imenjak a veza između njih ova
Kurti je bio sekretar kod Demaćija 8)
Pa je tako jasno da Vetevendosje i nije neka ekstremna grupica nego da je sve sinhronizovano I oni samo odrađuju prljavi posao za nekoga drugoga a pomaću im UČK veterani8)

Očemo dalje Ademe (Domaći):mrgreen:

Hajde dalje o njima dvojici8-)
Pa ćemo da dodjemo do toga kako su eto amerikaci morali da prihvare realnost i poštuju volju naroda ( vetevendosje):mrgreen:
zamolio bih te da objasniš našim Srbima kako su pustili na slobodu čoveka koji je eto pobornik samoopredelenja i doveo do situacije samoproglašenja kosova. Ajde ti si kompetentnji ja priznajem da sam amater

I kao uvek od mene samo Argumenti Ademe
Albin Kurti is one of at least 2,000 ethnic Albanians from Kosovo that remain locked up in prisons inside Serbia. Many of them were dragged across the border by retreating Serbian troops. Albin was the head of the Independent Student Union, which led the peaceful demonstrations in 1998. Later he became the assistant to Adem Demaci - the former KLA political spokesman. Being an assistant to a KLA political spokesman might warrant his arrest by the Serbs during the war.

Inače da nisi u pravu kako su oni etoo nemirna grupica na Kosovu
svedoči da se sada Vetevendestje infgiltrira i u Makedoniju gde će da pokuša da izvede isti scenario oko samoopredeljenja

SKOPLJE, Makedonija -- Kosovske vlasti i UNMIK oprezni su u vezi mogućeg ućešća građana Makedonije na eventualnim novim protestima koje u Prištini planira pokret etničkih Albanaca za nezavisnost Vetevendosje. Šef kosovske policije Sheremet Ahmeti izjavio je za skopsku A1 TV u nedjelju (25. februar) da policija planira pojačati granične kontrole svih autobusa iz Makedonije oko 3. marta, kad je planiran još jedan skup u znak podrške nezavisnosti Kosova. Ahmeti je naglasio da su vlasti odlučne u sprečavanju ponavljanja nasilja koje je poremetilo demonstracije pokreta Vetevendosje 10. februara u Prištini, a koje se završilo smrću dva demonstranta . (Večer - 26/02/07; A1 TV - 25/02/07)

Nadam se da ti je eto jasno da ne Buncam nasumice ništa nego samo pažlivo čitam šta neko piše.

E sada ćeš sam da dodješ do krvne osvete kada se namnože sva međusobna ubistva

misha1
Tooo Ademe

misko, moj misko, ponekad me razocaras, svako zna da je albin kurti glava pokreta, zato sam i trazio "navedi dva" imena. jer je to jedino ime koje je .... pandam vasoj $%^%&. e sada si ti mogao navesti jos deset njegovih partijskih istomisljenika, ali to nije odgovor, inace moj imenjak i nema neki uticaj na kosovo, nekima sluzi cisto radi.... imena znaci cekam samo jos jedno ime,
i da dodam, nema ni ta grupa neki bitan uticaj na bilo sta na kosovu.

zamolio bih te da objasniš našim Srbima kako su pustili na slobodu čoveka koji je eto pobornik samoopredelenja i doveo do situacije samoproglašenja kosova. Ajde ti si kompetentnji ja priznajem da sam amater

ne znam zasto mene pitas, pa obrati se tvojima, nasi ga skoro stalno drze ili u zatvoru ili kucnom pritvoru. a moozda je to razlog i sto ga drze. mislim zato sto ste ga vi pustili:lol::lol::lol:
ps.da je bio dobar vi bi ste ga zadrzali:lol::lol::lol::lol:

ne znam zasto mene pitas, pa obrati se tvojima, nasi ga skoro stalno drze ili u zatvoru ili kucnom pritvoru. a moozda je to razlog i sto ga drze. mislim zato sto ste ga vi pustili:lol::lol::lol:
ps.da je bio dobar vi bi ste ga zadrzali:lol::lol::lol::lol:

Koliko sam ja video pisane su silne peticije. Iz celoga sveta se osipalo i drvlje i kamenje kako smo surovi8)
A kazah ti ja lepo na početku da ova vaša policija bolje pegla od naše a ti se ljutiš.
Ma jasno je tebi Ademe ko stoji iza Vetevendosje i OVK veterana. Mala je Priština i zna se ko je gazda. Oni rade samo ono što vlast ne sme otvoreno. Ali opet menjaš temu.
Dakle biće još ubijanja i klanja eto stigli smo do kraja a sada će da se priča seli u Makedoniju. A posle dolazi međusobni rat i Krvna osveta. Ja tako mislim i predviđam.
Pričaćemo još ima vremena. Uglavnom ono što pričate je uvek jedno a stvarnost drugo a vaše želje treće.:mrgreen:

Koliko sam ja video pisane su silne peticije. Iz celoga sveta se osipalo i drvlje i kamenje kako smo surovi8)
A kazah ti ja lepo na početku da ova vaša policija bolje pegla od naše a ti se ljutiš.

ajmo jedno po jedno, navedi mi par primera da nasa policija uopste pegla. moze kratko, datum i povod. onda cemo nastaviti.

ajmo jedno po jedno, navedi mi par primera da nasa policija uopste pegla. moze kratko, datum i povod. onda cemo nastaviti.

pristina_demo-victim.jpg

Wednesday, February 28, 2007
he leader of the Vetevendosje, Albin Kurti, was arrested after the violence that took place in the last protest, February 10, claimed 2 people's lives - Arben Xheladini, 34, and Man Balaj, 30. The investigations in their deaths have not been concluded by authorities thus far. Some blame 'rubber bullets fired by some Ukrainian international police contingent.' That and many other versions are still speculations currently

Srpska nije 8)

O kojoj nezavisnosti je reč?
Da ti ja ne bih davao fotografije eno ti sajt ima fotografija koliko voliš a da čitaš znaš
http://www.vetevendosje.org/

Vidiš kako te ja edukujem lepo Ademe:mrgreen:

Mrzi me da ti kačim a stavio sam i spot o Mitrovici i imaš i tamo Fotografija Nego nisi mi preveo pesmu?

Red je na tebi majku mu da uzvratiš a ne da stalno nešto zapitkuješ.

Nego šta to na šiptarskom znači Mitrovica prevedi mi. Jel to pesma važi i za Sremsku Mitrovicu :)

ajde imam par minuta, pa cu pokusti da ti prevedem pesmu, a u vezi policije, to je jedan primer, koji je drugi
ps. ja ne posecujem takve sajtove, cim se sve vidi na prvoj strani, sto bih gubio vreme
edit: ne mogu naci nigde tekst pesme. daj link

To neka novokomponovana kada ti nije poznata?
Ja njih nemam nameru da reklamiram. Čisto je bilo dobro da se informišemo i da ne verujemo ovde u neku miroljubivost.
Pravoga prosperiteta za šiptare nema dok se ne oslobode prošlosti i plemenskih krvavih običaja da sve rešavaju krvlju.Ovako ste pogodni da se vama manipuliše.
Onoga momenta kada ne budete zanimljivi bićete prepušteni sami sebi.

Jer takav plemensko rodovski sistem Ademe ne funkcioniše odavno sem kao parazit na štetu drugih.
Ono što mene zanima jesu Srbi na Kosovu. Srpski manastiri i imovina Srbije.
Jer Srbija se takođe nacionalno osvešćuje. I ja sam nacionalno osvešćen i ne verujem više u šarene laže .8)

Back