JO "EULEX"

Pitaj adema jel su nežni ko su i za koga rade.
On nama ovde soli pamet a ubijaju se međusobno. Pitaj ga šta je GJAKMARRYA i kako je ponovo krenula krvna osveta.
A lekino pravilo zaboravili pa rokaju i koga treba i koga ne treba.
Krenulo sa severa albanije kako im došla demokratija.
Širi se po makedoniji >CG a i na kosovu. Samo mi ne znamo da čitamo albanski pa onda dodju ovde da nam pričaju kako su svi ko jedan.
Kako im je lepo.

Pitaj ga ko je ranio turčina iz kfora 8-)

Ne valja to ništa. Jel to sloboda???

Od 1990. do 1997. godine, na stotine porodica umesanih u krvne osvete pomirilo se zahvaljujuci masovnoj kampanji koju je pokrenuo pokojni Anton Ceta, profesor Pristinskog univerziteta u penziji. Ceta je obisao stotine sela ubedjujuci muskarce da zaborave na krvne osvete svojih porodica i organizujuci proslave pomirenja.
To je bio tezak posao. Ceta je tada rekao: "Nije lako porodicama cija je krv prolivena da oproste jer su se tokom vekova familije koje se nisu osvetile smatrale kukavickim." Ipak, tada je ovu kampanju potpomoglo siroko rasprostranjeno osecanje da je Albancima potrebno da se ujedine protiv srpskih vlasti.
To osecanje nije prezivelo prelaz u novi vek kao ni odlazak Srba. "Mnogi ljudi koji se pomirili tokom devedesetih ponovo su postali neprijatelji i obnovili su svoje krvne osvete", kaze Pajazit Nusi.
Sadik Dobruna kaze da clanovi porodice Zeneli ne zele krvnu osvetu ukoliko pravda bude zadovoljena. Medjutim, iza toga se krije pritajeno upozorenje posto Sadik dodaje: "Ako sud stane na stranu tog policajca, onda bi se situacija mogla promeniti."
Fatos Bitici je novinar Radio-televizije Kosovo, RTK.

Evo kako su svi ko jedan

Nedavno je jedna porodica proterala clana familije koji je ubio stanovnika Kosova u minibusu kojim je zrtva putovala za Albaniju. On se ne moze vratiti svojoj kuci kao ni domu svojih rodjaka. Predstavnici ove porodice su posetili familiju zrtve na Kosovu da bi zatrazili "oprostaj".
"Neophodna je sveopsta mobilizacija ljudi, vlasti, citavog drustva da bi se Albanija oslobodila ovog prokletstva," kaze Omari.
Agim Kanani je slobodni novinar iz Tirane.

Da sada ne citiram u albaniji se rokaju rokaju se u makedoniji medjusobno a i na kosovu su počeli.

UNMNIK nema iskustva s takvim stvarima i neće ništa uraditi, kao ni so sada.

Samo će da pod tepih baca slućajeve i frizira izveštaje kako je sve super:mrgreen: A onda kreće krvna osveta i to nema kraja.
A sa krvnom osvetom će u Evropu ući kad na vrbi rode banane to su im već rekli.

Samo dolaze na naše forume jer ne znamo šiptarski pa nam mažu oči.

EEEe moj Ademe Dobri smo mi Srbi ! Priznaj to sebi a nama ne moraš.

:)

E Misicu sto se ne pozabavis rokanjima u Srbiji ? Od pre i za vreme premijera,JSO, itd..misterioznim ubistvima po kasarnama pa do onih svakodnevnih ...Prvo u svoje dvoriste pa posle viruckaj u tudje !

E ja nisam tvrdio da smo mi ''svi ko jedan'', to je razlika i nisam se pravio da je to istina.
A što vaša deca u Albaniji ni u školu ne smeju da idu oko 700 njih po zvaničnim izveštajima?
Dok ste bili ''u našem dvorištu'' krvna osveta bila je skoro iskorenjena kao i u Albaniji. A šta je sad?
Nemoj da mi prosipate to jedinstvo i kako vam je lepo.
Čak ni Lekin zakon se na kosovu više ne poštuje jer ni Besu ne držite.
Ne mrzim ja vas a ni mnogi Srbi.
Iz Albanije ste bežali od Krvne osvete na kosovo. A odande u užu Srbiju pa u Vojvodinu.
Gde ćete sada da bežite. Srbi su vas čuvali od lešinara koji su vam decu ubijali iz zasede.
Nemoj da se nadate da ćemo da vas sakrivamo po Srbiji za koju godinu jer ste se sami zatvorili.
Vidiš da mlade to ovde ni ne zanima, niti vas mogu razumeti, ali ti znaš izgleda o čemu ja govorim.
Najgore je što ni na Kosovu ne mare za Lekin zakon. To je davno zaboravljeno.
Nemate više Srbe da ih krivite. Sve će da izađe na čistac. A i neka ubistva koja su pripisana Srbima su stari vaši računi
saznaće se sve kao i ovde što se sazna kad tad. A onda kreće ....
:mrgreen:
Tako nemojte ovde da nam popujete o nama jer ovo je naše dvorište
A ova tema je o vama
JO EULEX 8-)

I ja se držim teme a ne kao neki gore koji odlutaju.:rolleyes:

Pozdrav

Slažem se s Tobom Kosovo je već Američka kolonija a jedino bilo slobodno u Srbiji.

Gledam kako vas tamo bije policija. A kukali ste na našu.

Hoćeš linkove ?

Ala vas peglaju ovi stranci sve puca8-)

da bi policija tukla mora "imati" nekog razloga. ali samo jedno pitanje, navedi tri razlicita slucaja kada je policija tukla narod posle 1999 g. onda mozemo nastaviti.

Ademe da bi policija tukla nekoga mora "imati" nekog razloga. Nije bitno kada nego zbog čega.
Mogu da ti navedem neke razloge jedan je divlanje i ubijanje policajacado 1999 8)

Policajci - zrtve terorizma na Kosovu i Metohiji
Ubijeni posle 01. 07. 1998.godine
Milic Jovic, rodjen je 1.05.1947. godine u Podujevu. Zavrsio je pravni fakultet. U MUP-u Republike Srbije je od 1979. godine. Ozenjen. Ubijen u teroristickom napadu izvrsenom 21. decembra u Podujevu.

Dzafer Cori , rodjen je 1947. godine u Glogovcu. Zavrsio je osnovnu skolu i Kurs za policajce. U MUP-u Republike Srbije je od 1968. godine. Ozenjen, sin Arben, cerke Serija, Jasmina i Vizleta. Ubijen u teroristickom napadu izvrsenom 11. decembra u selu Poklek, opstina Glogovac.

Igor Bus , rodjen je 07.11. 1973. godine u Senti. Zavrsio je Srednju skolu unutrasnjih poslova. U MUP-u Republike Srbije je od 1992. godine. Ozenjen, sin Nenad (1995), cerka Tijana (1996). Tesko je ranjen u teroristickom napadu na pripadnike policije izvrsenom 20. novembra u selu Prilep, opstina Decani, a od posledica ranjavanja preminuo je 27. novembra.
ITD

Ali ajmo posle 1999 rekao si samo tri pa sam ja onako po godinama da ilustrujem kontinuitet nasilja nad policijom i tradiciju Kosovskog narodnog folklora.

1)
11.09.2001. - Pripadnik kosovske policije i civil su smrtno stradali,
a jedan je policajac tesko ranjen u jutrosnjem oruzanom incidentu
na podrucju Gnjilana na istoku Kosova, saopcio je Derrek Chappella
glasnogovornik policije UNMIK-a u Pristini. On je kazao da su policajci
jutros pokusali zaustaviti sumnjivo vozilo, nakon cega je na njih
pucano iz automobila. U razmjeni vatre dvojica policajaca su teze
ranjena, a jedan od njih je kasnije preminuo u bolnici. Tokom pretrazivanja
terena, na tom je podrucju pronadjeno i mrtvo tijelo jednog civila.

2
)Dvojica ubijenih policajaca bila su napadnuta iz zasede tokom obavljanja rutinskog posla u blizini grada Podujevo, nedaleko od Pristine. Napadači su pobegli sa mesta ubistva, otevsi dva vozila koja su prolazila, nakon sto je policija uzvratila vatru i uputila pojačanje u tu oblast radi potеre za počiniocima. Policija je tom prilikom ranila jednog osumnjičenog. Nesto kasnije, tokom pretrage u obliznjem selu pronađeno je telo čoveka sa fatalnim prostrelnim ranama i dva kalasnjikova.

«Neka smrt ovih policajaca bude otreznjenje za ljude na celom Kosovu», izjavio je posle incidenta komesar UNMIK policije Stefan Feler. «Svako od nas mora da odigra svoju ulogu u iskorenjavanju nasilja otkrivanjem identiteta počinilaca policiji i pomazući da se oni izvedu pred lice pravde»

3)
Ubijena tri Albanca, ranjen pripadnik Kfora u Prizrenu
SveVesti.com Blic 28.02.2008 09:46
Tri osobe su poginule, a jedan pripadnik Kfora povređen je juče u centru Prizrena, kada je izbila svađa između dve grupe civila, potvrđeno je iz komande multinacionalnih snaga sektora Jug i regionalne policije u tom gradu.

"Vojnik Kfora koji se sasvim slučajno zatekao obavljajući svoj zadatak lakše je ranjen u nogu i izvan je životne opasnosti", izjavio je portparol multinacionalnih snaga sektora, turski major Vedat Umsak.
Svađa, a potom i oružani sukob sa trostrukim ubistvom i ranjavanjem dogodili su se na centralnom prizrenskom trgu Šadrvan juče oko 15.30.
Iz sedišta regionalne policije saopšteno je da su poginuli Arber Krasnići (24), Đon Kužini (16) i Nue Kćira (40). Dvojica poginulih su iz Srbice a jedan je iz sela Smač u opštini Prizren.
Policija je privela jednu osobu zbog sumnje da je izvršila trostruko ubistvo, ali nije navela njen identitet. Motivi još nisu poznati a istraga je u toku.
Šadrvan, centralni prizrenski trg sve više postaje mesto obračuna, tuča, ranjavanja, ali i ubistava.

Eto o čemu je reč Ademe i nemoj više da mi daješ domaće zadatke ne moram ja da ti crtam ono što nećeš da vidiš. Ali po radi ostalih ovaj put jesam

YO EULEX 8) Svi kao jedan nije nego

a ti si izgleda malo...rekao sam, daj mi tri slucaja kada je policija tukla narod. znaci radi se o tome da si rekao da nasa policija bla bla bla
a i ne cudi da si "pogresno" razumeo. procitaj tvoj post, zatim moj, sedi, razmisli, uzmi olovku, sastavi odgovor pa se javi.

Uzmi ti Ademe pa čitaj moje postove na ovoj temi i o čemu ja govorim pa me o tome pitaj
Ja ti kažem 2+2 = 4 A ti mene onda pitaš a recimi onda kolko je 4-2 I onda kažeš Vidiš da nije 4
Dakle kakvo pitanje takav odgovor
a odgovor je 2+2 =4 i drugi nećeš dobiti.

Odgovori ti meni lepo na ono o ćemu sam pisao a mani se fazona koji nemaju poentu?

Dakle nema krvne osvete u Albaniji i na Kosovu i novine lažu?
Dakle nije tačno da ima ubijanja policije? I to lažu
Dakle nema nereda? I to lažu?
OK! Baš me briga ako tako misliš. Delovao si kao razuman čovek.
Iskreno opet ti kažem ne mrzim ja vas niti se radujem što je tako. Jer znam da nevini stradaju. I žao mi je svakog deteta koje ne sme da izađe na ulicu ma čije da je, bilo gde na planeti.
I ja verujem da se od vas sakrivaju činjenice i ulepšava stvarnost radi mira. Ali kopaj malo pa ćeš naći kao i ja a nemoj da slepo Slušaš Lažove Solanu i vaše političare jer lažu čim zinu. Jer imaju debeo $$$$$ razlog.8)
Kao što rekoh- đubre skrivaju pod tepih ali ni taj tepih nije bez krajeva Ademe i već se providi.
Eto to je sve o YO EULEX:smile:

pa ja sam tako i poceo. vrati se ovde, objasni mi ovo pa idemo dalje.

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=6142006&postcount=50

Evo zašto vas peglaju još:
1) Droga
2)Kriminal
3)Prostitucija i belo roblje

Sada ćeš ti meni da kažeš kako to nema veze sa tvojim pitanjem i demonsrtrantima nego koja su 3 razloga da baš oni dobiju batina:mrgreen:
Juče Ademe odem ja kod mehaničara i vidim ima novog radnika Makedonac iz okoline Tetova.
Pitam ga pa što si došao u Srbiju? Jel se ovde bolje živi? On kaže ne može da se živi više od Šiptara. Podivljali i maltretiraju nas.
Odmah sam te se setio Ademe.
Znam laže on8) Vi ste demokrate miroljubivi i dobre komšije 8)
Hteo sam da ga pitam navedi mi tri razloga a zašto vas policija ne brani.:mrgreen:
Da završimo raspravu ja sam samo ovo rekao:

Niste jedinstveni kao što pričaš.
Ima ubistava i nereda na Kosovu (dao sam dokaze)
I po mome mišljenju oni koje ste uvezli sa severa Albanije će da lagano preuzmu vlast.
Po sistemu Došli divlji oterali pitome.
Srbi su vam bili samo paravan da se vaš prljav veš sakrije....
Zato su vam potrebne stalno neke demonstracije kao vetevendesje da se defokusira pravi problem Kosova:
Kriminal nezaposlenost i međusobni obračuni

Evo zašto vas peglaju još:
1) Droga
2)Kriminal
3)Prostitucija i belo roblje

Sada ćeš ti meni da kažeš kako to nema veze sa tvojim pitanjem i demonsrtrantima nego koja su 3 razloga da baš oni dobiju batina:mrgreen:
Juče Ademe odem ja kod mehaničara i vidim ima novog radnika Makedonac iz okoline Tetova.
Pitam ga pa što si došao u Srbiju? Jel se ovde bolje živi? On kaže ne može da se živi više od Šiptara. Podivljali i maltretiraju nas.
Odmah sam te se setio Ademe.
Znam laže on8) Vi ste demokrate miroljubivi i dobre komšije 8)
Hteo sam da ga pitam navedi mi tri razloga a zašto vas policija ne brani.:mrgreen:
Da završimo raspravu ja sam samo ovo rekao:
ti se jedan od dva-tri forumasa koji me najvise zabavljaju na krsti. ranije je bilo drugih, ali su ili napustili forum, ili popusili ban. a svidja mi se da si uporan i neobavesten,ponekad pomislim da prestanem da se ganjam sa tobom, ali..... kao sto rekoh, meni je interesantno sa tobom, i zato zasluzujes da ti se odgovori
Niste jedinstveni kao što pričaš.
Ima ubistava i nereda na Kosovu (dao sam dokaze)
I po mome mišljenju oni koje ste uvezli sa severa Albanije će da lagano preuzmu vlast.
Po sistemu Došli divlji oterali pitome.
Srbi su vam bili samo paravan da se vaš prljav veš sakrije....
Zato su vam potrebne stalno neke demonstracije kao vetevendesje da se defokusira pravi problem Kosova:
Kriminal nezaposlenost i međusobni obračuni

tacno, nismo. i nisam nikada tvrdio da jesmo jedinstveni, osim u "ovome", ne zelimo nista sa vama. mislim na "obaveze", samo kao ravnopravni.
ubistava ima, ali nisu tako cesta. ipak nas ima 2 miliona, oruzja koliko hoces, zakon jos nije cvrst kakotreba itd. itd.
nemaju nikakvog uticaja na drzavu, mozda na kriminal, ali i to ce se srediti.
ne vazi uvek da pametniji popusta
jesu, ali u mnogo manjoj meri nego sto je vama kosovo paravan za sve nedace.
vecina naroda je protiv "vetevendosje"
sve ce to narod pozlatiti, samo mu treba malo vise stranog kapitala.
koliko para toliko muzike:lol::lol:.

Eto sad si mi odgovorio.:mrgreen:
A kad smo mi to bili neravnopravni? Imao si sve isto što i ja. Nema veze jasno je meni da ti ne želiš da živiš sa Srbima tako si vaspitan od malena i to je to.I mene da su tako učili i ja bih verovatno? Možda bih mrzeo i Mađare i Hrvate i druge..ko zna-ali nisam tako vaspitan. mene su naučili da gledam kakav je ko čovek a ne odakle je i kojim jezikom govori.
Svakako da ne mogu da budem obavešten kao ti međutim kao što vidiš ne zatvaram oči.Zanimaju me i drugi sem Srba. A da te pitam nešto u vezi sa krvnom osvetom. Čuo sam da to kod vas šire i neguju žene? Razmišljao sam o tome i deluje mi uverljivo.
Sa neke psihološke strane ja mogu da ih razumem poznajući neke porodične običaje kod vas pošto je žena društveno izolovana. Šta ti kažeš?
Naravno ne moraš da odgovoriš ako nećeš.:mrgreen:

misha1@
znam da ne moram da ti odogovorim, ali ipak hocu. samo pre toga da te pitam, citas li ti to sto postujes? i da li se samo zezas, znaci jedini cilj ti je da nas nasmejes, ili si ozbiljan? ako je ovo prvo, mozemo da nastavimo, ako je druga "varijanta" u pitanju, onda ne bih da te budim iz tvog sna. mislim realnost ce biti previse bolna za tebe, a ja ne zelim da bilo kome nanosim nikakav bol.

misha1@
znam da ne moram da ti odogovorim, ali ipak hocu. samo pre toga da te pitam, citas li ti to sto postujes? i da li se samo zezas, znaci jedini cilj ti je da nas nasmejes, ili si ozbiljan? ako je ovo prvo, mozemo da nastavimo, ako je druga "varijanta" u pitanju, onda ne bih da te budim iz tvog sna. mislim realnost ce biti previse bolna za tebe, a ja ne zelim da bilo kome nanosim nikakav bol.
Ne znam ko ste to vi na ovom forumu?Da nisam slučajno zalutao na Albanski forum?
Ustvari zasmejavaš i ti mene:mrgreen:
Pa možemo da nastavimo..
Ne znam kako bi ti to nekoga da probudiš iz sna. Ako misliš na Kosovo kao novu banana državu to je tvoj šiptarski san.
Drago mi je da ne želiš nikome da nanosiš Bol. Jel ovo ta ravnopravnost s Srbima?
kosovo-zgariste02.jpg

E sada drago mi je da je tebi sve to zabavno o čemu pišem. A ja pišem o vama. A ne Srpsko kosovskim odnosima niti o tebi i meni..Ne skreći sa teme po običaju Ademe jer je tema JO EULEX a ne ja i ti.
Ja pitam zašto se vi ubijate kada ste jedinstveni? Zašto ste i dalje agresivni?
Znaš kako je ovde u Srbiji sa šiptarima. Moraju povremeno da odu na Kosovo da se jave i dokažu lojalnost i lepo sami priznaju da moraju jer su pod pritiskom i ucenjeni 8)
Razumem ih ja tamo im je rodbina i familija ali nije to dobrovoljno kao što maštaš.
I ne može to večno da traje. Maltretirate te jadne ljude koji ovde žive i rade sa svojim porodicama da vam dokazuju lojalnost Za vaše fiks ideje.
I šta misliš dokle će to da traje?
Krene Jo Eulex i vetevendetje i ljudi trče dole da vam nose pare čim se bandi prohte novaca. Jer su u strahu. Ne od nas nego od vas.
E to ti ja pričam.
Kada ih pitam zašto kažu moram. Jel to vaša demokratija i put u Evropu?

Sve to treba nabiti nogom u dupe na KiM, pa kad "moraju" i kad im nevalja, nek se oni bude protiv "nezavisnosti" i glume jadnike KFOR-u da ih stiti od UCK terorista.

E Šogune neka nam Adem prevede tekst ove pesme baš me zanima
Mene je našao da prevede žednog preko vode:mrgreen:
Jo nuk ndahet Mitrovica-Kosova don VETEVENDOSJE
A pogledaj samo onu zastavu sa dardanijom leba ti pa oni nisu kod kuće u glavi a on nekome kaže da se probudi.:mrgreen:

Ne znam ko ste to vi na ovom forumu?Da nisam slučajno zalutao na Albanski forum?
da si zalutao jesi, ali ne na albanski forum vec....
Pa možemo da nastavimo..
mozemo,ali saberi se, i nemoj da buncas nepovezano,u stvari cim buncas to mora biti nepovezano:lol::lol:
Ne znam kako bi ti to nekoga da probudiš iz sna. Ako misliš na Kosovo kao novu banana državu to je tvoj šiptarski san.
banana ili ne, to je drzava,a kava ce biti,sacekat cemo malo, znaci o tome cemo za koju deceniju
Drago mi je da ne želiš nikome da nanosiš Bol. Jel ovo ta ravnopravnost s Srbima?
kosovo-zgariste02.jpg

na zalost i kod nas postoje takvi kao ti, ali na srecu nemaju bas toliki uticaj ni broj kao takvi kao ti u srbiju.
E sada drago mi je da je tebi sve to zabavno o čemu pišem. A ja pišem o vama. A ne Srpsko kosovskim odnosima niti o tebi i meni..Ne skreći sa teme po običaju Ademe jer je tema JO EULEX a ne ja i ti.[/QUOTE]
pa to je i smesno,sto ti pises o nama,kada bi pisaoo vama,ja bih hteo ne hteoi
Znaš kako je ovde u Srbiji sa šiptarima. Moraju povremeno da odu na Kosovo da se jave i dokažu lojalnost i lepo sami priznaju da moraju jer su pod pritiskom i ucenjeni 8)
Razumem ih ja tamo im je rodbina i familija ali nije to dobrovoljno kao što maštaš.
I ne može to večno da traje. Maltretirate te jadne ljude koji ovde žive i rade sa svojim porodicama da vam dokazuju lojalnost Za vaše fiks ideje.
Krene Jo Eulex i vetevendetje i ljudi trče dole da vam nose pare čim se bandi prohte novaca. Jer su u strahu. Ne od nas nego od vas.
E to ti ja pričam.
Kada ih pitam zašto kažu moram. Jel to vaša demokratija i put u Evropu?[/QUOTE]

da si zalutao jesi, ali ne na albanski forum vec....
Pa možemo da nastavimo..
mozemo, ali saberi se, i nemoj da buncas nepovezano, u stvari cim buncas to mora biti nepovezano:lol::lol:
banana ili ne, to je drzava, a kava ce biti, sacekat cemo malo, znaci o tome cemo za koju deceniju
kosovo-zgariste02.jpg
na zalost i kod nas postoje takvi kao ti, ali na srecu nemaju bas toliki uticaj ni broj kao takvi kao ti u srbiju.
E sada drago mi je da je tebi sve to zabavno o čemu pišem. A ja pišem o vama. A ne Srpsko kosovskim odnosima niti o tebi i meni..Ne skreći sa teme po običaju Ademe jer je tema JO EULEX a ne ja i ti.
pa to je i smesno, sto ti pises o nama, kada bi pisao o vama, ja bih hteo ne hteo ipak morao plakati
razlozi su razni, mahom banalni, ali ima i onih ozbiljnih. a agresivnost? ma jok bre, mislim ako se uporedimo sa kojekakvima:lol::lol:
ne znam, ali ako ti to znas jer se druzis sa njima onda.... mada ne verujem, ti mozes imati mozda nekog druga samo na forumu, u zivotu ako nije SRS patrijota veoma tesko
E to ti ja pričam.
Kada ih pitam zašto kažu moram. Jel to vaša demokratija i put u Evropu?
samo ti spavaj i sanjaj srbiju do tokija, ono nije bas tolika ali.... i sanjaj da vas svi vole, mada....
zaista mi je zao takvih kao ti. kada bi pokusali da se drze neke teme, a ne da se trzaju, skacu, s jedne na drugu, ja bih i pokusao da vam pomognem, ali....

Back