- Poruka
- 3.426
Па јесу нежни. Наша полиција шта?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nedavno je jedna porodica proterala clana familije koji je ubio stanovnika Kosova u minibusu kojim je zrtva putovala za Albaniju. On se ne moze vratiti svojoj kuci kao ni domu svojih rodjaka. Predstavnici ove porodice su posetili familiju zrtve na Kosovu da bi zatrazili "oprostaj".
"Neophodna je sveopsta mobilizacija ljudi, vlasti, citavog drustva da bi se Albanija oslobodila ovog prokletstva," kaze Omari.
Agim Kanani je slobodni novinar iz Tirane.
E Misicu sto se ne pozabavis rokanjima u Srbiji ? Od pre i za vreme premijera,JSO, itd..misterioznim ubistvima po kasarnama pa do onih svakodnevnih ...Prvo u svoje dvoriste pa posle viruckaj u tudje !
Slažem se s Tobom Kosovo je već Američka kolonija a jedino bilo slobodno u Srbiji.
Gledam kako vas tamo bije policija. A kukali ste na našu.
Hoćeš linkove ?
Ala vas peglaju ovi stranci sve puca8-)
11.09.2001. - Pripadnik kosovske policije i civil su smrtno stradali,
a jedan je policajac tesko ranjen u jutrosnjem oruzanom incidentu
na podrucju Gnjilana na istoku Kosova, saopcio je Derrek Chappella
glasnogovornik policije UNMIK-a u Pristini. On je kazao da su policajci
jutros pokusali zaustaviti sumnjivo vozilo, nakon cega je na njih
pucano iz automobila. U razmjeni vatre dvojica policajaca su teze
ranjena, a jedan od njih je kasnije preminuo u bolnici. Tokom pretrazivanja
terena, na tom je podrucju pronadjeno i mrtvo tijelo jednog civila.
)Dvojica ubijenih policajaca bila su napadnuta iz zasede tokom obavljanja rutinskog posla u blizini grada Podujevo, nedaleko od Pristine. Napadači su pobegli sa mesta ubistva, otevsi dva vozila koja su prolazila, nakon sto je policija uzvratila vatru i uputila pojačanje u tu oblast radi potеre za počiniocima. Policija je tom prilikom ranila jednog osumnjičenog. Nesto kasnije, tokom pretrage u obliznjem selu pronađeno je telo čoveka sa fatalnim prostrelnim ranama i dva kalasnjikova.
«Neka smrt ovih policajaca bude otreznjenje za ljude na celom Kosovu», izjavio je posle incidenta komesar UNMIK policije Stefan Feler. «Svako od nas mora da odigra svoju ulogu u iskorenjavanju nasilja otkrivanjem identiteta počinilaca policiji i pomazući da se oni izvedu pred lice pravde»
Ubijena tri Albanca, ranjen pripadnik Kfora u Prizrenu
SveVesti.com Blic 28.02.2008 09:46
Tri osobe su poginule, a jedan pripadnik Kfora povređen je juče u centru Prizrena, kada je izbila svađa između dve grupe civila, potvrđeno je iz komande multinacionalnih snaga sektora Jug i regionalne policije u tom gradu.
"Vojnik Kfora koji se sasvim slučajno zatekao obavljajući svoj zadatak lakše je ranjen u nogu i izvan je životne opasnosti", izjavio je portparol multinacionalnih snaga sektora, turski major Vedat Umsak.
Svađa, a potom i oružani sukob sa trostrukim ubistvom i ranjavanjem dogodili su se na centralnom prizrenskom trgu Šadrvan juče oko 15.30.
Iz sedišta regionalne policije saopšteno je da su poginuli Arber Krasnići (24), Đon Kužini (16) i Nue Kćira (40). Dvojica poginulih su iz Srbice a jedan je iz sela Smač u opštini Prizren.
Policija je privela jednu osobu zbog sumnje da je izvršila trostruko ubistvo, ali nije navela njen identitet. Motivi još nisu poznati a istraga je u toku.
Šadrvan, centralni prizrenski trg sve više postaje mesto obračuna, tuča, ranjavanja, ali i ubistava.
Odgovori ti meni lepo na ono o ćemu sam pisao a mani se fazona koji nemaju poentu?
:
pa ja sam tako i poceo. vrati se ovde, objasni mi ovo pa idemo dalje.
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=6142006&postcount=50
ti se jedan od dva-tri forumasa koji me najvise zabavljaju na krsti. ranije je bilo drugih, ali su ili napustili forum, ili popusili ban. a svidja mi se da si uporan i neobavesten,ponekad pomislim da prestanem da se ganjam sa tobom, ali..... kao sto rekoh, meni je interesantno sa tobom, i zato zasluzujes da ti se odgovoriEvo zašto vas peglaju još:
1) Droga
2)Kriminal
3)Prostitucija i belo roblje
Sada ćeš ti meni da kažeš kako to nema veze sa tvojim pitanjem i demonsrtrantima nego koja su 3 razloga da baš oni dobiju batina
Juče Ademe odem ja kod mehaničara i vidim ima novog radnika Makedonac iz okoline Tetova.
Pitam ga pa što si došao u Srbiju? Jel se ovde bolje živi? On kaže ne može da se živi više od Šiptara. Podivljali i maltretiraju nas.
Odmah sam te se setio Ademe.
Znam laže on8) Vi ste demokrate miroljubivi i dobre komšije 8)
Hteo sam da ga pitam navedi mi tri razloga a zašto vas policija ne brani.
Da završimo raspravu ja sam samo ovo rekao:
Niste jedinstveni kao što pričaš.
Ima ubistava i nereda na Kosovu (dao sam dokaze)
I po mome mišljenju oni koje ste uvezli sa severa Albanije će da lagano preuzmu vlast.
Po sistemu Došli divlji oterali pitome.
Srbi su vam bili samo paravan da se vaš prljav veš sakrije....
Zato su vam potrebne stalno neke demonstracije kao vetevendesje da se defokusira pravi problem Kosova:
Kriminal nezaposlenost i međusobni obračuni
Znaci Tachi i Kostunica na istom zadatku protiv EULEXa![]()
Ne znam ko ste to vi na ovom forumu?Da nisam slučajno zalutao na Albanski forum?misha1@
znam da ne moram da ti odogovorim, ali ipak hocu. samo pre toga da te pitam, citas li ti to sto postujes? i da li se samo zezas, znaci jedini cilj ti je da nas nasmejes, ili si ozbiljan? ako je ovo prvo, mozemo da nastavimo, ako je druga "varijanta" u pitanju, onda ne bih da te budim iz tvog sna. mislim realnost ce biti previse bolna za tebe, a ja ne zelim da bilo kome nanosim nikakav bol.
da si zalutao jesi, ali ne na albanski forum vec....Ne znam ko ste to vi na ovom forumu?Da nisam slučajno zalutao na Albanski forum?
mozemo,ali saberi se, i nemoj da buncas nepovezano,u stvari cim buncas to mora biti nepovezanoUstvari zasmejavaš i ti mene
Pa možemo da nastavimo..
banana ili ne, to je drzava,a kava ce biti,sacekat cemo malo, znaci o tome cemo za koju decenijuNe znam kako bi ti to nekoga da probudiš iz sna. Ako misliš na Kosovo kao novu banana državu to je tvoj šiptarski san.
E sada drago mi je da je tebi sve to zabavno o čemu pišem. A ja pišem o vama. A ne Srpsko kosovskim odnosima niti o tebi i meni..Ne skreći sa teme po običaju Ademe jer je tema JO EULEX a ne ja i ti.[/QUOTE]Drago mi je da ne želiš nikome da nanosiš Bol. Jel ovo ta ravnopravnost s Srbima?
![]()
na zalost i kod nas postoje takvi kao ti, ali na srecu nemaju bas toliki uticaj ni broj kao takvi kao ti u srbiju.
United we stand.Znaci Tachi i Kostunica na istom zadatku protiv EULEXa![]()
da si zalutao jesi, ali ne na albanski forum vec....Ne znam ko ste to vi na ovom forumu?Da nisam slučajno zalutao na Albanski forum?
mozemo, ali saberi se, i nemoj da buncas nepovezano, u stvari cim buncas to mora biti nepovezanoUstvari zasmejavaš i ti mene
Pa možemo da nastavimo..
banana ili ne, to je drzava, a kava ce biti, sacekat cemo malo, znaci o tome cemo za koju decenijuNe znam kako bi ti to nekoga da probudiš iz sna. Ako misliš na Kosovo kao novu banana državu to je tvoj šiptarski san.
na zalost i kod nas postoje takvi kao ti, ali na srecu nemaju bas toliki uticaj ni broj kao takvi kao ti u srbiju.Drago mi je da ne želiš nikome da nanosiš Bol. Jel ovo ta ravnopravnost s Srbima?
![]()
pa to je i smesno, sto ti pises o nama, kada bi pisao o vama, ja bih hteo ne hteo ipak morao plakatiE sada drago mi je da je tebi sve to zabavno o čemu pišem. A ja pišem o vama. A ne Srpsko kosovskim odnosima niti o tebi i meni..Ne skreći sa teme po običaju Ademe jer je tema JO EULEX a ne ja i ti.
razlozi su razni, mahom banalni, ali ima i onih ozbiljnih. a agresivnost? ma jok bre, mislim ako se uporedimo sa kojekakvimaJa pitam zašto se vi ubijate kada ste jedinstveni? Zašto ste i dalje agresivni?
ne znam, ali ako ti to znas jer se druzis sa njima onda.... mada ne verujem, ti mozes imati mozda nekog druga samo na forumu, u zivotu ako nije SRS patrijota veoma teskoZnaš kako je ovde u Srbiji sa šiptarima. Moraju povremeno da odu na Kosovo da se jave i dokažu lojalnost i lepo sami priznaju da moraju jer su pod pritiskom i ucenjeni 8)
Razumem ih ja tamo im je rodbina i familija ali nije to dobrovoljno kao što maštaš.
I ne može to večno da traje. Maltretirate te jadne ljude koji ovde žive i rade sa svojim porodicama da vam dokazuju lojalnost Za vaše fiks ideje.
samo ti spavaj i sanjaj srbiju do tokija, ono nije bas tolika ali.... i sanjaj da vas svi vole, mada....I šta misliš dokle će to da traje?
Krene Jo Eulex i vetevendetje i ljudi trče dole da vam nose pare čim se bandi prohte novaca. Jer su u strahu. Ne od nas nego od vas.
E to ti ja pričam.
Kada ih pitam zašto kažu moram. Jel to vaša demokratija i put u Evropu?