JO "EULEX"

Adem je u pravu. nemate vi pojma šta se dole dešava zato sam se nasmejao kad je napisao negde ''mi smo svi ko jedan''. Pa mi smo ih mirili godinama! Evo 8 godina nas nema dole (administrativno) i klanje počinje. Ne treba mi uošte da silazimo na Kosovo jer uskoro ni UNMIK neće moći da pohvata konce. Eto nek vam Adem kaže ako sme, marim ja, ali neće ovde jer smo Srbi.
E moj Ademe..plakaćete vi za Srbijom da vas miri. A one što se uvezli sa severa Albanije oni će vam stati na glavu jer kod njih nema milosti. Vidim ja da si razuman i kolko-tolko kulturan i znaš ti o čemu ja pričam. I samo još jedno da ti kažem: neće vas ameri štititi 100% ako te zanima objasniću ti i zašto.

Па познато је да је Вук Караџић кад је требало да дође до Ниша скршио ногу, па није стигао. И зато нисте ви из Ниша, него из Ниш. :) Код вас имате два глагола. Један за сваки дан, а други за свечане прилике. ;)

cini mi se da nikada nisi bio ovde

za jedno se slazem, Nis je pun seljaka (ali bukvalno)
slobodna procena-1/3 stanovnika

i to za govor, pripisi njima, to su doneli u "miraz"

Па познато је да је Вук Караџић кад је требало да дође до Ниша скршио ногу, па није стигао. И зато нисте ви из Ниша, него из Ниш. :) Код вас имате два глагола. Један за сваки дан, а други за свечане прилике. ;)

kada sam jednom prilikom u Beogradu na sred ulice čuo:"A be koje znam mi smo si iz Niš!"Ukapirao sam da je to ekskurzija iz Niša!

:D :D

Ја!!! А што се Нишлије тиче, био сам у Нишу. Долазио сам често. Више не. Зато и знам да имате два падежа. Добро, ајде три, али тај трећи да се натегне на мишиће.

Ја!!! А што се Нишлије тиче, био сам у Нишу. Долазио сам често. Више не. Зато и знам да имате два падежа. Добро, ајде три, али тај трећи да се натегне на мишиће.

ko zna sta se tebi desilo:mrgreen: i sa kim si se druzio

Није се мени ништа десило. Имам пуно право да то кажем. А ти нађи неког ко зна више од три падежа, али да не гледа у читанку :)

Gde ima vecih shabana od vas Nislija. Vi cak ni srpski ne pricate kako treba, a kako izgledate to najbolje pokazuje tvoj avatar.

a sto dhrkate nislije, da se adem smeje kakvi smo?
i kakva je to kategorija beogradjanin?
neko uzvišeno bitje?
ako je nekome pradeda i deda bio beogradjanin to neznači da on sad nemoze da bude ljakse!

Pa kod svih naroda ima jezickih lokalizama,narecja,pozajmica...Izgleda elintom krem drustvu to nije jasno te se bakcu prebrojavanjem krvnih zrncadi po obicaju drugih, to se zove KOMPLjEKS.

da ti pravo kazem ja bih radije bio americka kolonija, nego u savezu sa rusijom. kinom.... ako ti treba pojasnjenje zasto, pitaj, objasnicu ti:oops:

Slažem se s Tobom Kosovo je već Američka kolonija a jedino bilo slobodno u Srbiji.

Gledam kako vas tamo bije policija. A kukali ste na našu.

Hoćeš linkove ?

Ala vas peglaju ovi stranci sve puca8-)

Back