JEZIVO! JADRANSKO MORE ZAGAĐENO: Voda puna fekalija, u Dubrovniku zabranjeno kupanje jer prete zaraze!

• Začetnik teme Začetnik teme darda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
nisu samo Grci tamo..vec i veliki broj turista..a stvar je u tome sto Grci ne odvode kanalizaciju u more vec u septicke jame koje se redovno ciste

Cisto da dodam da je u Crno more zabranjeno izlivanje kanalizacije, zato ni u Bugarskoj nema tog problema, a koliko sam shvatio bas od tih istih Bugara, posto postoji neki dogovor ili pravilo, ni druge zemlje ne izlivaju kanalizaciju u more te problema nema.

Saberi-oduzmi, jedine seljacine koje izlivaju kanalizaciju u more su nasi ex-yu susedi i braca Cro i Mne.

Pa dobro,Dubrovačka revijera je ka otvorenom moru i to će se lako očistiti. Odnijeće morske struje. U Boki to je malo teže to je zaliv. Prije par godina u Igalu se kupam pored mene pluta nešto,providno dugaljsto ,kad ono kondom. Ja se strunio pomislio meduza. Odem u Zeleniku sutradan pored mene pluta uložak sa krilcima i ono baš onako zamahuje krilcima ko mala raža. Vratim se kući i pitam se jesam li ovo našao Miljacku u Crnoj Gori :sad2:

Back