Jeziva ispovest Bastaćevog kuma: Đilasov saradnik vezuje i prebija ljude VIDEO

"Marko nas je vezao za stolice, tako je sastanak počeo, bili smo vezani i rukama i nogama, sa onim plastičnim kaiševima, koji baš dobro stežu, ne možete da se pomerate."
"Uključen je bio TV na maksimalno, da se ne čuje šta radimo... "
"Počelo je u devet uveče, došao sam kući u pola šest ujutru kući. "

Hm... da li da pojašnjavam na koju literaturu ili žanr ovo neodoljivo podseća :per::per::per:

:cepanje::super:

Ne znam, meni taj Bastac izgleda kao da bi to radio, :think:
274484_opoyicija2_f.jpg

9 сати га тукли тако да се ништа не примети...
Toliko je jezivo bilo da je jadan čovek skupljao godinu i po dana hrabrost da prijavi nadležnim organima u redakciji Kurira , to surovo zlostavljanje,nanošenje teških telesnih povreda i protivpravno lišavanje slobode .

https://srbin.info/politika/bastac-...esignal&utm_medium=push&utm_campaign=web_push

БАСТАЋ: Хајка на мене само дан након што сам скинуо Вучићев постер с ауто-пута

Председник Општине Стари Град Марко Бастаћ демантовао је оптужбе које је на његов рачун изнео његов кум Лазар Лешњак, који га је оптужио за физичко малтретирање, мучење и пребијање.

1572533579700.png

15:47 31.10.2019

„Поводом нетачних и измишљених изјава Лазара Лешњака, позивам тужилаштво и полицију да хитно испитају све његове наводе, с обзиром на то да сам у видео-изјави оптужен за тешка кривична дела. Сви ови напади и лажи које се већ месецима пласирају, само да би ме у јавности представили, најпре као припадника црногорског клана, потом као човека који краде новац за лечење деце, и на крају као насилника, режирани су у Вучићевој канцеларији зла“, стоји у саопштењу.

Он оцењује да је „интересантно да се најновија монтирана афера“ дешава само дан након што је скинуо плакат са ликом Александра Вучића и Милорада Додика.

„И само неколико дана након што сам најавио да ћемо телима бранити и одбранити Стари савски мост“, навео је Бастаћ у саопштењу.

Раније данас, Лазар Лешњак, венчани кум Марка Бастаћа и његов доскорашњи сарадник, оптужио га је за мучење и физичко пребијање. Према његовим речима Бастаћ је узимао новац од инвеститора који су бесправно градили на Старом граду.

Рекао је да је Бастаћу новац доношен у ковертама, а када му једну од коверти није донео, Лешњак је наводно преживео пакао.

Бастаћ га је, према његовим трвдњама, везао, ударао песницама по глави, мучио и давио. Према тим оптужбама, „све је то трајало читаву ноћ, читавих девет сати“.

Toliko je jezivo bilo da je jadan čovek skupljao godinu i po dana hrabrost da prijavi nadležnim organima u redakciji Kurira , to surovo zlostavljanje,nanošenje teških telesnih povreda i protivpravno lišavanje slobode .

Толико су га тукли по глави да је човек имао амнезију једно дуже време...Ал су били толико виспрени да су га 9 сати тукли по глави тако да када је јадан дошао кући ни једну видљиву повреду није имао.

Back