seljakipo
Aktivan član
- Poruka
- 1.142
. . . . , dali u Srbiji postoje: psihijatrijske ustanove i dusevne bolnice.!?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
. . . . , dali u Srbiji postoje: psihijatrijske ustanove i dusevne bolnice.!?
Uh, brojno lopova ima vise , to jeste tacno ali lopovi nisu blesavi da se tuku niti puskaraju zbog Vucica, oni uvek dodju kad se sve smiri i kad znaju gde su ljudi , a gde su stvari koje treba opljackati....lopov ne pljacka coveka nego stvari....Vučić o najavama radikalizacije protesta: Država nema više vremena za vaše zgubidanjenje
https://n1info.rs/vesti/vucic-o-naj...zava-nema-vise-vremena-za-vase-zgubidanjenje/
Đilas se osilio kao da neće u koaliciju s izvesnima."Razvalićemo te u celom svetu": Studenti FDU izbacili novi, uznemirujući video (VIDEO)
Na stranici koju vode studenti FDU u blokadi objavljen je njihov novi video rad koji u fokus stavlja "bezličnog" Aleksandra Vučića i njegove javne nastupe.
Vučić je u ovom filmu predstavljen kao čovek bez očiju, bez obraza, koji govori – ali te reči, izgovorene lažnim glasom, nemaju ni težinu ni smisao. Ne samo što je nenadležan, već je gotovo izbrisan.
"Razvalićemo te u celom svetu“, odgovaraju na njegovo "Uništiću vas u celom svetu“.
Podvučena zvukom i slikom, njihova poruka zvuči oštrije i ubedljivije.
"Vi ga razvaljujete. A on mi ovde liči na Slendermana“; "Zna se kako završavaju kukavice“; "Jezivo i moćno“; „Tačno gde treba, tačno kako treba. Genijalno!“; "Jezivo izgleda, zastrašujuće jezivo“; "Raznosi me FDU i svaki njihov video“; "Brutalno dobro“, samo su neki od komentara koji se nižu ispod videa.
Zanimljivo, jedan je ostavila i pevačica Jelena Karleuša koja je pokušala da "vrati lice“ predsedniku.
Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.
https://direktno.rs/vesti/drustvo-i-ekonomija/614450/studenti-fdu-video.html
Narcizam.Kako se to struno zove kada i svakoj rečenici
nekoliko puta kažeš JA
Nije provokacija,stvarno me interesuje
Izgleda kao čovek kojem svega dosta. Drži se za vlast, a raspada se duševno.
A voditeljka na samom počerku kaže "rektor beogradskog fakulteta"...![]()
Šarović bi definitivno mogao da se javi. Nekako ona njegova euforija ne deluje baš zdravo.. . . . , dali u Srbiji postoje: psihijatrijske ustanove i dusevne bolnice.!?
Gospodin Sarovic je prvi raskrinkao Cacilend i studente koje zele sa uce. Imao je zivaca i hrabrostiŠarović bi definitivno mogao da se javi. Nekako ona njegova euforija ne deluje baš zdravo.
. . . . , moje skromno misljenje je da svako ima prava da radi sta hoce ali u nekim normalnim i legalnim limitima, . . . sto se tice Mr Sarovika, njegov koncept je "ok" ali ipak pod znacima navoda. Previse je prirodno napadno neutralan na stetu tamo "nekih" a slucajno u svoju korist, ocigledno s jednom ciljem, dobijanja pozitivnih poena u opasnoj igrici "dokopavanje vlasti". Vec jednom je bio u toj igrici i pokazao koliko je uspesan. I to je najbolja predikcija mjegove buducnosti. Neostvareni ljudi sa velikim egom uvek nadju novu sansu za novi (stari) pokusaj, da padnu ponovo. Ego trip je za*ebani ringispil, za to nema institucija.!?Šarović bi definitivno mogao da se javi. Nekako ona njegova euforija ne deluje baš zdravo.