"Razvalićemo te u celom svetu": Studenti FDU izbacili novi, uznemirujući video (VIDEO)

Vučić o najavama radikalizacije protesta: Država nema više vremena za vaše zgubidanjenje​

https://n1info.rs/vesti/vucic-o-naj...zava-nema-vise-vremena-za-vase-zgubidanjenje/
Uh, brojno lopova ima vise , to jeste tacno ali lopovi nisu blesavi da se tuku niti puskaraju zbog Vucica, oni uvek dodju kad se sve smiri i kad znaju gde su ljudi , a gde su stvari koje treba opljackati....lopov ne pljacka coveka nego stvari....

To zakon uvodi zabunu tako sto coveka zove ostecenim....ali taj covek uopste ne interesuje lopova. ni 1%...

Taman je postao uskopljen narod, mekan , nikakav, a sad ovaj hoce i uspece da ga digne....
Samo je pitanje pre ili posle pocetka prljanja jadra i save....

I koliko u sredini pljacke oko expo, i koliko na pocetku dubljeg angazovanja sa krimosima iz EU....

Samo da znate, bolje videe pravi ovaj sarovic i sam Vucic nego FDU studenti...

Kad vidis kako mica ima pistolj , uuu, to je video...a vidim naleteo na nekog kao sto sam ja, koji ne podnosi oruzje kod mice...., samo ga nije mnogo nataknuo...

Posle Srbi nisu glupi i bahati.....covek mase pistoljem u cacilendu....zona sumraka vec sama po sebi...BG iako je kao on iz BG, jos uvek cuti i gleda....nek se ovako nesto pocne da ponavlja 4,5 puta, i samo ces jedno vece da vidis nema vise cacilenda...puf nestao , odneseno sve , nekih 100m dalje...nigde nijedne osobe...

Ovi sto se sire tamo a penzosi neki , neke kvazi novinarke, to ozbiljno nije zdravo , ako se bude ponavljalo ovo za oruzje u cacilendu....
samo ce da ga nema jedno vece...
dzabe im i tri pune marice interventne...nije interventna za ovakve stvari nastala....da maskira naoruzane osobe usred BG....

"Razvalićemo te u celom svetu": Studenti FDU izbacili novi, uznemirujući video (VIDEO)​

Na stranici koju vode studenti FDU u blokadi objavljen je njihov novi video rad koji u fokus stavlja "bezličnog" Aleksandra Vučića i njegove javne nastupe.

Vučić je u ovom filmu predstavljen kao čovek bez očiju, bez obraza, koji govori – ali te reči, izgovorene lažnim glasom, nemaju ni težinu ni smisao. Ne samo što je nenadležan, već je gotovo izbrisan.

"Razvalićemo te u celom svetu“, odgovaraju na njegovo "Uništiću vas u celom svetu“.

Podvučena zvukom i slikom, njihova poruka zvuči oštrije i ubedljivije.

"Vi ga razvaljujete. A on mi ovde liči na Slendermana“; "Zna se kako završavaju kukavice“; "Jezivo i moćno“; „Tačno gde treba, tačno kako treba. Genijalno!“; "Jezivo izgleda, zastrašujuće jezivo“; "Raznosi me FDU i svaki njihov video“; "Brutalno dobro“, samo su neki od komentara koji se nižu ispod videa.

Zanimljivo, jedan je ostavila i pevačica Jelena Karleuša koja je pokušala da "vrati lice“ predsedniku.
Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.
https://direktno.rs/vesti/drustvo-i-ekonomija/614450/studenti-fdu-video.html
Đilas se osilio kao da neće u koaliciju s izvesnima.

Poslednja izmena:
Šarović bi definitivno mogao da se javi. Nekako ona njegova euforija ne deluje baš zdravo.
. . . . , moje skromno misljenje je da svako ima prava da radi sta hoce ali u nekim normalnim i legalnim limitima, . . . sto se tice Mr Sarovika, njegov koncept je "ok" ali ipak pod znacima navoda. Previse je prirodno napadno neutralan na stetu tamo "nekih" a slucajno u svoju korist, ocigledno s jednom ciljem, dobijanja pozitivnih poena u opasnoj igrici "dokopavanje vlasti". Vec jednom je bio u toj igrici i pokazao koliko je uspesan. I to je najbolja predikcija mjegove buducnosti. Neostvareni ljudi sa velikim egom uvek nadju novu sansu za novi (stari) pokusaj, da padnu ponovo. Ego trip je za*ebani ringispil, za to nema institucija.!?

Како то лепо америчка полиција са њиховим блокадерима ❤️

"... ако блокирате саобраћајницу, идете у затвор..."
"... ако покушавате групно (mob rule) да блокирате возаче и да им не дате да оду, прегазиће вас..."
"... ако пљунете на полицајца, идете у болницу, а потом у затвор..."
"... ако ударите полицајца, идете у болницу и у затвор, а вероватно ћемо пустити пса да вас уједе..."
"... ако баците циглу, запаљиву бомбу или уперите ватрено оружје у полицајца, обавестићемо вашу породицу где да прикупе ваше остатке, јер ћемо вас убити на мртво" ❤️❤️❤️

Back