Jezik...:)

*Lenja_Pita*:
Jezici sa najsexy akcentom - francuski i british :wink:
Jezik koji je najgori na svetu - nemacki :cry:
Jezik koji bih htela da naucim - francuski 8)
Jezik koji sam osudjena da ucim - nemacki :cry:
Jezik koji volim i obozavam - engleski :)
Jezik koji MRZIM - spanski :evil:
Jezik koji je romantican - ruski :D
Jezik koji podseca na vilovnjacki - finski :roll:
Jezik koji sam slusala mesec dana - arapski :(
Jezik koji ima divnu melodiju - irski/australijanski engleski :) .
Jezik koji veze sa mozgom nema - madjarski :shock:

Mislim da je ovo dosta :D :D :D .

mislim da su madjarski i finski slicni jezici jer su oba naroda ugro-finskog porekla. tako da... :roll:

snake:
Najbolji jezik... ? Definitivno srpski jer na njemu mozes tacno da kazes ono sto hoces.

Engleski je strava, pored naseg najludji jezik.

Nemacki ne podnosim, grub je, Hitlerski :twisted:

Francuski je strava za psovke. Jednostavno kao da " brises bulju svilom" kad pricas na Francuskom. Nekako je... nemam pojma pe_derski jezik, a taj AKCENAT me izludjuje! Umro bih u Francuskoj 8)

Ali zato albanski... pravo zlato :D :lol:

ma albanska posla... reci tipa shukardive, avetedike, amanajbindjum.... id' u pi-cku materinu s tim. :P

inace, ja odlicno znam engleski, a bio sam na sest godina osudjen da ucim ruski koji nikad nisam ukapirao (zao mi jer su mi rusi do jaja narod, ali tako je :( ). sad mi nesto postao zanimljiv nemacki i moram da pocnem da ga ucim. francuski mi je dobar ali kazu da je tezak i nemam nekog ineteresovanja za njega. spanski i italijanski su jos dobri i relativno laki jezici. znaci uopste ih nije tesko skapirati

Engleski super pricam,nemacki sricem,spanski pomalo znam...
Najlepsi su mi spanski,grcki i italijanski,ali najsexy mi je francuski...
najzanimljiviji arapski i indijski...

i da,sve ovo se zavrsava na -cki ili -ski pa stoga malim slovom :wink:

Ja sam nekih 5-6 meseci bila u 3pu "HOCU DA UCIM FINSKI", i znam samo nekoliko reci.
Ali!
RAKKAUTTA SINUA, NIKOLA

Znam da kazem!! To znaci "Volim te, nikola".
Takodje Minua znaci mene, ljubav je RAKKAUTTA...
Nemam pojmaa...

tecno govorim engleski i spanski,od kojih engleski obozavam,posebno britansku,australijsku i irsku verziju :D
ruski sam bila primorana da ucim,znam da kazem tri prosto prosirene recenice :lol: i jezik je :roll:.... i to posle osnovno i srednje skole :oops:
obozavam nemacki i severnjacke jezike u opste,a posebno leze muskarcima.
hocu da ucim italijanski i mozda nemacki...
a najruzniji jezik koji sam cula mi je hebrejski :roll: ...pa sledi francuski.

nemoj tako za ruski.ja sam ga isto ucila u osnovnoj i srednjoj.odem u italiju da cuvam neko dete i potrazih dodatni posao.i zamisli italijani nemaju pojma ruski pa zaposlise mene da im prevodim
a sve sam mislila "sta ucim ovo samo gubim vreme"

Nefela:
joGooOOD:
joj da ljudi,....nepostoji nista lepshe od izumrelog jezikalatinski

:evil: :evil: :evil: Uuuuffff, latinski mi zagorcava zivot, imamo UZASNU profesoricu, jos sam ja u jezickoj gimnaziji...STRASNO!!! Izvlacim se ja, imam 4, ali JAKO SMARA BRE :x :x :P

nemoj da ga posmatrash kao teret ili predmet...ipak je tako melodican.....kako bi bilo do jaja da ga perfektno znamo ja i josh neko pa da nas skoro niko ne razume,.... 8)

joGooOOD:
Nefela:
joGooOOD:

:evil: :evil: :evil: Uuuuffff, latinski mi zagorcava zivot, imamo UZASNU profesoricu, jos sam ja u jezickoj gimnaziji...STRASNO!!! Izvlacim se ja, imam 4, ali JAKO SMARA BRE :x :x :P

nemoj da ga posmatrash kao teret ili predmet...ipak je tako melodican.....kako bi bilo do jaja da ga perfektno znamo ja i josh neko pa da nas skoro niko ne razume,.... 8)
E,pa vidis, to ti je dobra ideja, mada to retkima uspeva (da ga perfektno nauce)...Ali definitivno bi bilo SHOW! :wink:

Nefela:
joGooOOD:
Nefela:
joGooOOD:

E,pa vidis, to ti je dobra ideja, mada to retkima uspeva (da ga perfektno nauce)...Ali definitivno bi bilo SHOW! :wink:

to je na neki nacin moja tajna zelja no........treba ga nastrebati,pa nAglasAk :lol: 8) 8)

JaH_G|rL:
Hehe.. :wink: Dakle pitanje je sledeci koji vam je najbolji jezik,koje znate???I koji vam je naj naj sexy akcenat??
Ja inache znam ,mogu reci bas super engleski... a i francuski..nesto manje ali dobro...a naj sexy akcenat je definitivno francuski ... :wink:

Naj sexy akcenat je italijanski....a volim i ruski-tako je nezan. :D

Back