Jezik...:)

Hehe.. :wink: Dakle pitanje je sledeci koji vam je najbolji jezik,koje znate???I koji vam je naj naj sexy akcenat??
Ja inache znam ,mogu reci bas super engleski... a i francuski..nesto manje ali dobro...a naj sexy akcenat je definitivno francuski ... :wink:

Engleski znam odlicno, spanski hocu da usavrsim { da dostigne nivo mog engleskog } , francuski bi bar da znam da beknem { imalaq sam ga 4 godine, razumem manje vishe kad citam ili neko neshto kaze ali da pricam nazad..jok. A dobro imamo i spanski i francuski na faxu } a dodatno bih volela arapski i turski....I italijanski posle,ali to tek kad bash bash naucim spanski da ne bih mesala.

Lele, od ovoga mi se blago rečeno povraća. :D
Najviše mrzim taj akcenat, prvo dobijam utisak da se onaj ko priča uvlači nekom, pekmezi, njeeee, njaaaa, blah.
To i zapadnjački akcenat, Užice, Ub, Čačak... ughhh.
Bez uvrede bilo kome, ali to ne podnosim. -.-
A?!
748_angry_smiley_shooting.gif

znam engleski, spanski i francuski.
hmm. zelim da naucim ruski. (:
nemacki sam ucila jedno vreme ali nije to to. nema maaaagije :mrgreen:
madjarski jezik mi je odvratan.

najvise volim engleski naglasak :heart: znate, britanski il kako vec ^^

A odakle si ti? Msm sta podnosis? xD

Ja podnosim normalan govor, gore zapad, Požarevac, Kostolac i sve to, ekhm, to je mnogo... mnogo, ne znam :/
Mada, može da se prihvati. Vojvodinu ne želim da spominjem, ubiće me neko.
A da, ja sam sa jugo istoka, blizu Niša. :mrgreen:
Ni to ne podnosim, preterano seljački i bez padeži.
Zato ja pričam normalno, kao i svaki pametan građanin Srbije. :cool:

volim nemacki,nije mi ni seksi ni nista,samo je prvi jezik koji sam ucila,a da ima tako malo odstupanja od pravila...
engleski mnogo volim,verovatno zbog britanskog akcenta,za koji nalazim da je bas sladak...

Ja podnosim normalan govor, gore zapad, Požarevac, Kostolac i sve to, ekhm, to je mnogo... mnogo, ne znam :/
Mada, može da se prihvati. Vojvodinu ne želim da spominjem, ubiće me neko.
A da, ja sam sa jugo istoka, blizu Niša. :mrgreen:
Ni to ne podnosim, preterano seljački i bez padeži.
Zato ja pričam normalno, kao i svaki pametan građanin Srbije. :cool:

to je lepo... :) Ja sam iz Sapca i to je najbolji akcenat koji sam cula...objektivno...:p

Lele, od ovoga mi se blago rečeno povraća. :D
Najviše mrzim taj akcenat, prvo dobijam utisak da se onaj ko priča uvlači nekom, pekmezi, njeeee, njaaaa, blah.
To i zapadnjački akcenat, Užice, Ub, Čačak... ughhh.
Bez uvrede bilo kome, ali to ne podnosim. -.-

shtoooo :D
meni jedino normalan akcenat imaju u bg-u i ns-u :)
znam jednu iz valjda aleksinca, al ga zavrcje dok pricha auu. . .
i de sam on o skoro bila, koji je ono grad ne znam, dal je krushevac ili neki na k isto, i tamo ga malo zavrcjuuu :p

meni jedino normalan akcenat imaju u bg-u i ns-u :)

Kad moja sestra iz Beograda progovori meni dođe da je tresnem po sred lica,al' se uzdržavam.:lol:
Tako govori većina devojaka naših godina koje ja poznajem iz Beograda (nekako izvrću glasove),ali ima i onih koje pričaju sasvim normalno,kao i što u Kruševcu ima onih koji "zavrću",ali ima ljudi koji sasvim normalno govore.

Back