Jezik...:)

ufff...
Moja sestra je zavrsila spanski, dobro govori engleski, solidno nemacki...idu joj ti jezici..

Ja osim nekog tarzan engleskom, ne znam ni da beknem nista na nekom drugom jeziku, niti me je to nikad interesovalo...

ufff latinski....kakav smor od predmeta

Па, енглески доста добро знам, а руски учим од пре пар седмица, и много је леп језик........

Иначе, опседнута сам норвешким и шведским:mrgreen:
И немачким :mrgreen:

И, наравно, волим српски, разуме се

Paz' kad' ću morati da učim italijanski...Često mi Žabari zatrebaju za neke linkove,a sise bojkotuju engleski iako ga znaju.:dash:Francuzi takođe,al' sa njima se ne družim često.:D

Poslednja izmena:
Ozbiljno,ovaj italijanski je zlo..."Cerca musica elettronica,qualità e non in modo nuovo".To je otprilike rečenica koju najčešće koristim na njihovom.
srpski sa beogradskim akcentom :D
Hrk,pu!:thumbdown:Nema sile koja će me naterat' da se odreknem čarapanskog akcenta.Viva la Morava!:pivce:
a najodvratniji-nemachki i ruski definitivno
od nemchkog mi se povracja (iako ga uchim nazhalost)
Ne zezaj,oba su extra.:heart:Nemački je grub al' mi ruski deluje daleko ozbiljniji...Znaš već,u njihovom stilu.:mafijas:

Ozbiljno,ovaj italijanski je zlo..."Cerca musica elettronica,qualità e non in modo nuovo".To je otprilike rečenica koju najčešće koristim na njihovom.

Hrk,pu!:thumbdown:Nema sile koja će me naterat' da se odreknem čarapanskog akcenta.Viva la Morava!:pivce:

Ne zezaj,oba su extra.:heart:Nemački je grub al' mi ruski deluje daleko ozbiljniji...Znaš već,u njihovom stilu.:mafijas:

Shta god to bilo. . . dobro..:D
ni meni nema sile koja cje me naterati da se odreknem beogradskog :cool:

ruski i nekako, ali nemachki ne podnosim. gadi mi se.

Back