jesu li zene manji nacionalisti ?

veci nacionalisti su ...

• muskarci

• zene

• isto

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
pa dobro...nadam se da ćeš upoznati nekog Hrvata ili Hrvaticu koji bi te inspirisali da se preispitaš :)
inače, slažem se da je politika raznoraznih zemalja potpuno podložna kritici, pa i politika srpske i hrvatske države, ali meni je država previše apstraktan pojam za mržnju koja je konkretno osećanje. Mogu da mrzim čoveka, apstrakcije jok

Kod mene je suprotno, ja mogu apstrakciju a covjeka rijetko bas , ne znam sta treba da uradi pa da ga zamrzim.

Ćud je ženska smiješna rabota! Ne zna žena ko je kakve vjere; stotinu će promijenit vjerah da učini što joj srce žudi. :D

Rece Njegos.

Još da citiraš Dučića (Blago cara Radovana) pa da svi shvatimo kako si muuudar a umeš i da čitaš.

I kako niko da pročita "NNoć skuplja vijeka" no se svi zalepe za ovih par stihova. Valjda se svako češe de ga svrbi.

u proseku zene manje zanima politika, pa i extremizam nacionalni

ali, nadrndane kad se dokopaju politike odu bas u krajnost. imam takvu u okruzenju, muz joj je bio predsednik opstine i ona sad...nemoguca je, cak je i nasilna jer je nezadovoljna raspravom napala fizicki odraslog coveka od preko 100kg!? dolazila je i policija

ko je skot on je skot bilo cime da se bavi

Женина домовина је тамо где су јој деца, па била бела, црна, жута, црвена.
Већини жена је битно да их муж мази и пази, задовољи сексуално и не одмаже финансијски и да буде добар отац.
Ко се уклопи у тај модел, тај је добар, националност је мање битна.
Тако да одговор би био: да, жене генерално јесу мањи шовинисти, оне што су баш баш острашћене превише
обично желе да придобију пажњу неких мушкараца, јер им иста фали.

Back