ravana
Domaćin
- Poruka
- 4.537
evo zaniam me da li je nacionalizam muski ili zajednicki hobby oba spola . znam neke zene fanatike ali mi se cini da muskarci ipak prednjace . jel to zastita plemena i prostora ili su zene prevazisle te podjele ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zenam ne prilici nacionalizam a uostalom ne ginu one u ratovima ...
nacionalizam je pozitivan pojam i podrazumeva ljubav i privrženost sopstvenoj naciji. a u savremenim ratovima žene itekako ginu ili budu zlostavljanezenam ne prilici nacionalizam a uostalom ne ginu one u ratovima ...
Zavisi od vaspitanja, aktivnosti i interesovanja.
Poznato je da su srpske majke umele da podele hleb, da nahrane,tuđe vojnike.
Takav je naš sklop, dobri smo ljudi ...delimo sa svima, odlika našeg naroda.
A svaka privrženost svome narodu čini te nacionalistom.
Čak je i Sloboda (na slici) prikazana u obliku žene koja vodi francuski narod za vreme francuske revolucije.
Kod žena, za razliku od muškaraca,ne može da se oseti ekstremni nacionalizam.
A svaka privrženost svome narodu čini te nacionalistom.
Moram da Ti odgovorim, je nacionalizam smatraš lošom osobinom.
evo zaniam me da li je nacionalizam muski ili zajednicki hobby oba spola . znam neke zene fanatike ali mi se cini da muskarci ipak prednjace . jel to zastita plemena i prostora ili su zene prevazisle te podjele ?
Pošto nemam oba spola,
aj' ti tresnem ovog pola !?
Ili da primiš cIJeli spol,
pa ga ti dIJeli na pol ....!?
Brkas pojmove .Onaj koji voli svoju drzavu je patriota . Rijec je izvedena od grcke rijeci patrija .Onaj koji voli svoju drzavu a postuje ostale - nacionalista.
Onaj koji voli svoju drzavu a diskriminise i omalovazava ostale - sovinista.
Žene su nacionalisti samo ako su čobanice.
Ne budi agresivan . Da nije nejebica ?
Nacionalizam je posledica sputavanja homoseksualnih poriva, gde ta sputana ljubav izbija na drugu stranu, u drugom obliku. Latentni isfrustrirani homoseksualci nalaze delimično zadovoljenje privlačenja prema istom polu u nacionalističkom ''bratstvu'' sa (muškim) pripadnicima svog naroda.
To je razlog zašto među deklarisanim homoseksualcima, koji su prihvatili tu svoju stranu, ima vrlo malo nacionalista.
Što se žena i nacionalizma tiče, on je rezervisan samo za povodljive ženke (koje prate muškarce, bez ličnog promišljenog kritičkog stava) i muškarače, koje se na taj način više osećaju delom muškog čopora. One prve bez napora menjaju svoja opredeljenja i ne predstavljaju toliki problem. Ovih drugih se treba kloniti, jer će u svojoj želji da budu ''veći muškarci od muškaraca'' lako činiti kardinalne gluposti i zverstva.
Nacionalizam je posledica sputavanja homoseksualnih poriva, gde ta sputana ljubav izbija na drugu stranu,