jesu li zene manji nacionalisti ?

veci nacionalisti su ...

• muskarci

• zene

• isto

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
...žene kad se udaju za druge pripadnike /nacionalnosti ili konfesije/ , znaju bez potrebe biti isključive u vidu nekakvog kvazi_dokazivanja...
...u svojim Pripadnostima samo su poneke sklone nekakvom feminizmu i ispadnu smiješne drugim ' zdravim' ženama...moje misljenje je da nekakve 'feministkinje' su ustvari protiv žena i to im uspijeva da nepotrebnim žučom naude i sebi i polu svojemu...markiranje svake vrste je suzavanje na atar i revir a margina je samo,- margina...ženama pripada svo bogatstvo i samo im treba poželjeti da pravedno raspolažu...

Zavisi od vaspitanja, aktivnosti i interesovanja.
Poznato je da su srpske majke umele da podele hleb, da nahrane,tuđe vojnike.
Takav je naš sklop, dobri smo ljudi ...delimo sa svima, odlika našeg naroda.
A svaka privrženost svome narodu čini te nacionalistom.
Čak je i Sloboda (na slici) prikazana u obliku žene koja vodi francuski narod za vreme francuske revolucije.
Kod žena, za razliku od muškaraca,ne može da se oseti ekstremni nacionalizam.

Poslednja izmena:
zenam ne prilici nacionalizam a uostalom ne ginu one u ratovima ...

Ne ginu one u ratovima ali im ginu muzevi i sinovi , ponekad je teze posmatrati a nemocan si da bilo sta promjenis.

Nisam nacionalista tipa da mrzim druge ( postujem ih) ali volim svoje, nikada se nebi udala za muskarca druge vjere i da budem iskrena nebi bila presretna ni da mi sin ozeni npr Muslimanku ( osim ako se ne odsele iz Bosne).
U Srbiji vi nemate taj osjecaj, mozda ne volite albance ali vam ne zive vrata do vas, kod nas je to mnogo izrazenije, sta da vam kazem kada npr igra reprezentacija BiH i za nju navija samo trecina stanovnika a druge dve mole boga da izgube ili jos gori slucaj igra BiH i Srbija i Srbija pobjedi a u Republici Srpskoj slavimo po ulicama pobjedu Srbije jer reprezentaciju BiH ne osjecamo kao svoju.

Ako ste vec skrenule temu na brak ( sto nije bila moja intencija ) onda objasni zasto bi ti vrijedna muslimanka vise smetala od ljene srpkinje ? Pa to je njegov izbor , ionako zene imaju vise internacionalna imena pa ih je teze skuziti . Sto se tice kosovara zivciraju me u prvoj generaciji ali vec druga je asimilirana i poslavenjena .

Zavisi od vaspitanja, aktivnosti i interesovanja.
Poznato je da su srpske majke umele da podele hleb, da nahrane,tuđe vojnike.
Takav je naš sklop, dobri smo ljudi ...delimo sa svima, odlika našeg naroda.
Čak je i Sloboda (na slici) prikazana u obliku žene koja vodi francuski narod za vreme francuske revolucije.
Kod žena, za razliku od muškaraca,ne može da se oseti ekstremni nacionalizam.

Samo da Te dopunim
Po meni, biti nacionalista apsolutno nije ništa negativno.
To je, po meni, nasledje komunizma, gde je klasa iznad nacije.
A u šta se to pretvorilo?
U to da su komunisti zajedno sa ustašama
radili na rušenju Kraljevine "tamnice naroda"

Nacionalista je osoba koje voli svoj narod,
To uopšte nemora da znači da ostale nacije i vere
ne poštuje i uvažava.

Greška je u našim glavama, jer
Engleski nacionalista => dobar englez
Francuski nacionalista, čak i crn => dobar francuz
Srpski nacionalista => ???????? svašta, ali ništa pozitivno

Ja jesam nacionalista.
A na slavu mi dolaze i muslimani
i ja njima idem na Kurban Bajram

Poslednja izmena:
Onaj koji voli svoju drzavu a postuje ostale - nacionalista.
Onaj koji voli svoju drzavu a diskriminise i omalovazava ostale - sovinista.
Brkas pojmove .Onaj koji voli svoju drzavu je patriota . Rijec je izvedena od grcke rijeci patrija .
Nacionalista je onaj koji voli svoju naciju . Pogresno je ukorijenjeno misljenje da je nacionalizam
nesto lose jer se brka sa shovinizmom . Shovinizam je nesto drugo , to je mrznja prema drugim narodima .

Nacionalizam je posledica sputavanja homoseksualnih poriva, gde ta sputana ljubav izbija na drugu stranu, u drugom obliku. Latentni isfrustrirani homoseksualci nalaze delimično zadovoljenje privlačenja prema istom polu u nacionalističkom ''bratstvu'' sa (muškim) pripadnicima svog naroda.
To je razlog zašto među deklarisanim homoseksualcima, koji su prihvatili tu svoju stranu, ima vrlo malo nacionalista.

Što se žena i nacionalizma tiče, on je rezervisan samo za povodljive ženke (koje prate muškarce, bez ličnog promišljenog kritičkog stava) i muškarače, koje se na taj način više osećaju delom muškog čopora. One prve bez napora menjaju svoja opredeljenja i ne predstavljaju toliki problem. Ovih drugih se treba kloniti, jer će u svojoj želji da budu ''veći muškarci od muškaraca'' lako činiti kardinalne gluposti i zverstva.

Nacionalizam je posledica sputavanja homoseksualnih poriva, gde ta sputana ljubav izbija na drugu stranu, u drugom obliku. Latentni isfrustrirani homoseksualci nalaze delimično zadovoljenje privlačenja prema istom polu u nacionalističkom ''bratstvu'' sa (muškim) pripadnicima svog naroda.
To je razlog zašto među deklarisanim homoseksualcima, koji su prihvatili tu svoju stranu, ima vrlo malo nacionalista.

Što se žena i nacionalizma tiče, on je rezervisan samo za povodljive ženke (koje prate muškarce, bez ličnog promišljenog kritičkog stava) i muškarače, koje se na taj način više osećaju delom muškog čopora. One prve bez napora menjaju svoja opredeljenja i ne predstavljaju toliki problem. Ovih drugih se treba kloniti, jer će u svojoj želji da budu ''veći muškarci od muškaraca'' lako činiti kardinalne gluposti i zverstva.

O Boze zar i ovo ne moze da prodje bez homoseksualaca, Koliko nacionalista ima kod narkomana ili pedofila ? To su grupe za sebe i njima je nebitno ko je koje nacije kao sto je i narkomanu nebitno ko je ko samo da mu da drogu....

Back