Jesu li Srbi stvarno toliko superiorni u svesti i razumevanju drustvenih i politickih pojava i procesa?

Zanimljio objasnjenje zasto misle da su pametni..

Kaze ovako , ja ga zaebavam a on dolazi po jos, znaci da sam ja pametan a on glup...
Umesto da mi polomi noge i obe ruke pa da se smirim i znam gde mi je mesto on dolazi po jos...
Ovo je naravno prica koju prica onaj ko se neljudski ponasa i nije mu uzvraceno na to drugim neljudskim ponasanjem...pa se osokolio u tumacenju...

Drugi primer kad je neko glup je kad moze da se okoristi a nece..
Cak i kod prijatelja, cekaj da ti on predlozi i zamoli za pomoc, pa ces onda bolje uslovljavati i uceniti..
Ali ako si sa druge strane, obavezno pljuj i buni se kad te neko ucenjuje ili se koristi situacijom..

Nema smisao za salu , kad mu pravis sitne pakosti , posadis drvu uz granicu, oberes u prolazu ono sto ti treba za danas iz njegove njive...
A on se ljuti , i ne razume kad mu zauzvrat donese kofu crvljivih jabuka...

:rotf::rotf::rotf: Koliko crvenih iz Šumadije znaš, čuo za njih? 2. sv. rat, recimo...
Не знам ја ни тебе, или бар милим да не знам; имам неке непотврђене претпоставке, али се не руководим непотврђеним претпоставкама.

Generalno, strasno je koliko Srbi ne znaju nista o analizi drustva, drustvenih pojava i drustvenih nauka.

Cak i nasi kobajagi najbolji naucnici iz drustvenih oblasti, su u ogromnom broju slucajeva bruka i sramota.

Jednostavno, mi ne znamo nista, nasi narativi su za drugi osnovne; i to sto mi pricamo o drustvenim pojavama nije ni za kafanu u 3 ujutru, kada su svi onako mortus pijani.

Sramota je koliko Srbi ne znaju nista, a trte se da o tome pricaju, ukratko.
Nažalost- istina.
Dosta je pogledati YT kad gostuju istaknutiji umovi, profesori i akademici, npr. Milo Lompar, Vasilije Krestić, Miloš Kovačević, Jovan ? (direktor arhiva), Miloš Ković, Jelica Stojanović, Smilja Avramov, Milan Brdar, a i čudaci kao doktor Nestorović ... Kad se dotaknu bilo čeg hrvatskoga, to je lakmus papir.

Neki od bisera:

* Držić i Gundulić izjašnjavali su se Srbima
* Tito je imao tajne sastanke s papom kako da uništi Srbe
* u Hrvatskom zagorju se govori čakavski
* Tesla je liječio rak tako da prijeđe nekim magnetom preko bolesnog područja i ljudi ozdrave
* Hrvati su u 2. svj. ratu poubijali 2,2 milijuna Srba
* štokavsko ikavski dijalekti su zapravo srpski, no to se nekako zaboravilo
* Stepinac je u Jasenovcu osobno klao Srbe
* Hrvati ne postoje, to je pokatoličeni genetski srpski otpad, no nekim čudom su se pretvorili u monstrume i srezali prave, zdrave Srbe
* Vatikan je stalno kolaborirao s Turcima i Istanbulom kako da priguši Srbe, to mu je bilo najzanimljivije
....

O popularnim ludostima amatera (Srbi Egipćani, Rimljani, Indijci, Sibirci,..) da se ne govori.

Evo prikaza samo dijela budalaština odličnika:

Poslednja izmena:
:lol:
Како си ти један досадан и заморан тип, чудо једно...
1760179728037.png

superiorno dolazi vreme ovakvih pojava
sbi su toga svesni
:mazi:

Back