Зоки
Legenda
- Poruka
- 51.694
Nije to ništa, ja sam 250k puta, povalio 500k forumašica po 1/2sa jednim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije to ništa, ja sam 250k puta, povalio 500k forumašica po 1/2sa jednim
Ja jos uvek nisam nista povalio sa foruma, a dugo sam ovde, tri godine.
Mene interesuje sta moras posedovati da bi mogao nesto povaliti sa foruma, moras biti lep i k.urat, ili samo lep ili samo k.urat, sta od toga?Ovo više ne ide tako...
Krajnje vreme je da se nešto preduzima...
Ovde pod hitno da se otvori Agencija "Ona i On" prvenstveno za registrovanje i upoznavanje.!![]()
Lajav na jezikuMene interesuje sta moras posedovati da bi mogao nesto povaliti sa foruma, moras biti lep i k.urat, ili samo lep ili samo k.urat, sta od toga?
Evo suzu cu pustiti
Mene interesuje sta moras posedovati da bi mogao nesto povaliti sa foruma, moras biti lep i k.urat, ili samo lep ili samo k.urat, sta od toga?
Mene interesuje sta moras posedovati da bi mogao nesto povaliti sa foruma, moras biti lep i k.urat, ili samo lep ili samo k.urat, sta od toga?
Racuna se al onda moras reci ko je to.
... a razlika je ?Pitalo se za seks, a ne ko ima podstanarku.![]()
Ništa od toga. Moraš samo kulturno da pitaš i naletiš na neku koja će ti da.![]()
Ne razumemZato i viriš ...![]()
Lakše će ti bude na pdf Žene izgledaЈа никад ништа са форума нећу да повалим, изгледа, је на ПДФ Политика имамо само Наташу Ростову, Јевропу, Керкиру и Комунисткињу.
А на ЉиС ме банују чим напишем неки пост, тако да...
Ne znam za druge, ja uglavnom ***** na šarm, lepotu, kuratost, inteligenciju, duhovitost, materijalnu situiranost i dobro izgrađen ukus. Tek po nekad na sreću.Mene interesuje sta moras posedovati da bi mogao nesto povaliti sa foruma, moras biti lep i k.urat, ili samo lep ili samo k.urat, sta od toga?