Jeste li za kafu???

Da li ste osvetoljubive?

• Ukupno glasova
    16
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i eto, prst je bio brzi od pameti :) i klik
nastavak recenice je bio: ako lomis preko kolena bar ces taj segment jednom za sva vremena da resis, i da ostavis iza sebe.
zivis sa njim, pa ces da se selis ili?

i eto, prst je bio brzi od pameti :) i klik
nastavak recenice je bio: ako lomis preko kolena bar ces taj segment jednom za sva vremena da resis, i da ostavis iza sebe.
zivis sa njim, pa ces da se selis ili?

Živimo u mom stanu...tj. živeli smo...Seliću se kad ga prodam. Btw, ukoliko se sam nije spakovao, je li mudro da to ja obavim umesto njega? To mi je trenutna dilema.

Živimo u mom stanu...tj. živeli smo...Seliću se kad ga prodam. Btw, ukoliko se sam nije spakovao, je li mudro da to ja obavim umesto njega? To mi je trenutna dilema.

Zavisi da li imas potrebu da mu se inatis ili tome sl.
Njemu ce biti sigurno neprijatna situacija kad se bude pakovao,ako to zelis,onda mu ostavi a ti likuj:)
A tad se sredi ko nikada;)
Mozda lupam,ali ja njega gledam kao krivca...

Zavisi da li imas potrebu da mu se inatis ili tome sl.
Njemu ce biti sigurno neprijatna situacija kad se bude pakovao,ako to zelis,onda mu ostavi a ti likuj:)
A tad se sredi ko nikada;)
Mozda lupam,ali ja njega gledam kao krivca...

Pitanje krivice je sad najmanji problem, ali hajde da ti odgovorim....ja sam kriva-loše sam se postavila u startu i pustila njegove roditelje da preko njega brljaju po našem životu. Onda smo došli u situaciju da, kao nepodobna, ne budem pozvana na njihovu porodičnu slavu...na koju je on otišao-jer kako da ne ode na slavu svojih roditelja u svoju sopstvenu kuću?
Pa sam im, svima zajedno, poslala poklon zbog kog će se upiškiti od radosti kad čuju - lepe vesti.

to preseljenje ce potrajati par dana...i kad je planirano ne mozes da se organizujes kako treba da sve prebacis za dan, a ovako ce se verovatno oduziti. bices u stanu dok on ne ode? mozda bi bilo bolje da odes negde na vikend, i da se u nedelju vratis u prazan stan? naravno, ako si sigurna da je tu kraj, jer su za sada njegovi jednim potezom ubili dve muve: on je otisao na slavu bez tebe + vas dvoje ste se posvadjali, sto su oni verovatno i prizeljkivali.

Pitanje krivice je sad najmanji problem, ali hajde da ti odgovorim....ja sam kriva-loše sam se postavila u startu i pustila njegove roditelje da preko njega brljaju po našem životu. Onda smo došli u situaciju da, kao nepodobna, ne budem pozvana na njihovu porodičnu slavu...na koju je on otišao-jer kako da ne ode na slavu svojih roditelja u svoju sopstvenu kuću?

Prilicno razumijem,drugarica ima slicnu situaciju.
Nemoj me shvatit pogresno,ali kod nje sam cula milion puta "nikad vise",a jos su zajedno.
Jednostavno zeli buducnost s njim,i bori se za tu vezu.
Ja ne mogu reci da li ona ili ti donosi pravu odluku,nisam ni blizu bila u takvoj situaciji.
Mislim da bih postupila kao ti.

I ja sam se borila ali više ne vidim smisao...neka slave, neka im je srećno, eto...
Mojra, u stanu se nalaze njegove lične stvari i mislim da mogu da ih popakujem za jedan. Nisam sigurna samo treba li to ja da uradim ili...nisam pametna...

Pa,pokusaj...namera se racuna valjda:cry:

Cekaj,ja nemam toliko iskustva sa tim ozbiljnim vezama i nije mi namera da trabunjam u prazno...Al,prvo sto mi je palo na pamet-kakav je to covek,muskarac,sta god...koji ne moze da se suprotstavi svojim roditeljima?Ako ste zrele i odrasle osobe i u takvoj ste vezi,zreloj i ozbiljnoj,on dozvoljava da njegovi roditelji uticu na njegovu vezu???I odlazi na slavu bez tebe???Po meni,pravi muskarac,koji me voli i postuje NECE otici ili ce me povesti sa sobom-bez obzira na to sta oni kazu.
Ustvari,mozda ne treba da komentarises jer je sve jako sveze...Ok.Nego,eto,moje misljenje.I setih se odmah...Kad je bilo ratno stanje,kod nas je u kuci bilo nas 12-oro...i to je trajalo,sva rodbina iz Bosne...I moja baba-tatina mama,zena inace mnogo voli da je glavna,uvek i svuda.Iako je matora,ne popusta.A moju mamu nes' i nije varila ranije.Iz razloga koji nisu bitni:| Radilo se o tome ko ce za sto da sedne prvi,ko ce gde tra la la,jer nismo svi mogli istovremeno...I baba se zakacila nesto sa svojom cerkom i kao - Ti ces da mi kazes,u ovoj kuci se ja pitam! Kao posto je to kuca njenog sina jel,a moja mama...nebitna valjda potpuno.I moj tata je rekao-svojoj mami , ne,u ovoj kuci se pitam ja pa moja zena i onako kako ti ona kaze tako ce i biti. Jako se dobro toga secam jer mi je bilo fenomenalno.Od tad nisam cula da je baba bilo sta slicno prokomentarisala na racun mame.

dobro, to nije strasno. mislila sam da ste mozda zajedno kupovali televizore, namestaj ili vec...sto je mnogo komplikovanija varijanta. licne stvari - mozes i ti da ih spakujes, i to je na kraju, nebitno u toj situaciji ako ne dolazi u obzir nikakava varijanta pomirenja. jer, ako mu spakujes stvari, ti ga bas izbacujes time, on se nakon toga ako ima ponosa nece vracati.
budi samo sigurna u sebe, jer kraj nije kada nesto hocemo da prekinemo, nego kada vise nema osecanja

Uvideće, valjda...već sad mu je kasno, bar što se mene tiče....

Izvini sto se mesam, svratila sa prethodne teme ovde, videla samo poslednju stranicu. Nemoj da si luda... ocigledno je sta ti zelis. Ucenama saljes pogresne signale. Ako ga volis onda ga pusti da shvati na svoj nacin i u svoje vreme. Nemoj da se ljutis sto se mesam, ali nemoj danas da pravis impulsivne greske zbog kojih ces sutra plakati. Ako kazes gotovo je, a onda se predomislis... ispadas smesna, a tvoje reci gube snagu i smisao. Pamet u glavu, reci pazljivo koristi i nemoj da radis nesto zbog cega ces se kajati. Tako valjda rade odrasli (jesi nesto starija od mene... ali si sada usijane glave).

Izvini sto se mesam. Necu vise, obecavam.

dobro, to nije strasno. mislila sam da ste mozda zajedno kupovali televizore, namestaj ili vec...sto je mnogo komplikovanija varijanta. licne stvari - mozes i ti da ih spakujes, i to je na kraju, nebitno u toj situaciji ako ne dolazi u obzir nikakava varijanta pomirenja. jer, ako mu spakujes stvari, ti ga bas izbacujes time, on se nakon toga ako ima ponosa nece vracati.
budi samo sigurna u sebe, jer kraj nije kada nesto hocemo da prekinemo, nego kada vise nema osecanja

Oooo, toliko ih ima da ne mogu da dišem....ali, preko ovoga zaista ne mogu...

Izvini sto se mesam, svratila sa prethodne teme ovde, videla samo poslednju stranicu. Nemoj da si luda... ocigledno je sta ti zelis. Ucenama saljes pogresne signale. Ako ga volis onda ga pusti da shvati na svoj nacin i u svoje vreme. Nemoj da se ljutis sto se mesam, ali nemoj danas da pravis impulsivne greske zbog kojih ces sutra plakati. Ako kazes gotovo je, a onda se predomislis... ispadas smesna, a tvoje reci gube snagu i smisao. Pamet u glavu, reci pazljivo koristi i nemoj da radis nesto zbog cega ces se kajati. Tako valjda rade odrasli (jesi nesto starija od mene... ali si sada usijane glave).

Izvini sto se mesam. Necu vise, obecavam.

Nisam imala nameru da ucenjujem. Nije to u mom maniru...Sve u meni vrišti....U pravu si da treba da se smirim.

Upravo tako.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back