Schrodinger
Elita
- Poruka
- 17.143
Srpski svet, a Srbija se puni Gancima, Indijcima itd.
Genijalci.
Hrvatska strancima izdala 206 tisuća radnih dozvola
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srpski svet, a Srbija se puni Gancima, Indijcima itd.
Genijalci.
Rekoh da je broj obojenih bio porastao početkom ove godine, no sad se praktički prepolovio.
Šta je poenta ovog upisa?
Nije, Niki!Srpski svet je auto-put Karlobar - Ogulin - Karlovac - Virovitica sa skretanjem za Glinu
Ti si ustvari Goran Davidovic - Firer ?Nije, Niki!
Srpski svet je prostor bivše Jugoslavije plus Trst. Albanija i sever Grčke. Zatim Sent Andreja i Viena! Zatim Lužica, Slavenoserbia i Novoserbia.

Suludo je pričati o srpskom svetu dok paralelno neamte ni srpsko kosovoIdemo još jedna anketa, da vidimo ko je vera ko nevera.Blokaderi koji ne uzmu ucešće se računaju da su protiv. Takođe pojasnite šta podrazumevate pod regionalnim interesima Srbije u širem smislu i na koji način oni mogu da se realizuju, a da susjedi budu zadovoljni time?

Opusti se, jedini korijen koji tebe drži je onaj iz frižidera, između dvije pive i neplaćenog računaE mora hrvat da se javi na temi o srpskom svetu pa to ti je.
Rade ih koreni i srpsko poreklo![]()
Podrzavamo srpski svet tako sto privatizujemo bukvalno sve sto je prezivelo do naseg vremena, tako sto smo bacili bosanske, crnogorske i kosovske srbe niz vodu za bukvalno NISTA, tako sto u beogradu srbujemo a u briselu izdajemo. Srpski svet je kada moja partija prisili strane firme da smanje plate radnicima da ne bi onda i moji drugari morali povecavati plate...Idemo još jedna anketa, da vidimo ko je vera ko nevera.Blokaderi koji ne uzmu ucešće se računaju da su protiv. Takođe pojasnite šta podrazumevate pod regionalnim interesima Srbije u širem smislu i na koji način oni mogu da se realizuju, a da susjedi budu zadovoljni time?
https://www.021.rs/info/biznis-i-ek...-prosle-godine-radilo-24000-drzavljana-srbije
Imaš link koji piše o "srpskom svijetu" bez ikakve veze Vulinom, čovjek je postavio, ne pominje se ni Vulin ni ***** palac ni niko već je fino objašnjeno šta je to, kao ideja prije svega, srpski svijet.Vidno je da ne razumeš... Sluđen ne zna ni dal je pošo il došao...
Ajde ovako. Idemo ponovo polako.
Ja živim u Srbiji, pričam srpski jezik, učio škole u Srbiji. Znam istoriju Srbije. Šta će meni Vulin, narkoman i kriminalac da mi priča o "srpskom" svetu? Ej, ja živim u Srbiji.
Pazi, Vulin još kao otvoreno, kao tobože otvoreno... 20 godina svira kurrcu u politici i po medijima, i sad kao tobože on otvoreno nešto ima da kaže. Baš sad! 20 godina u politici i zloupotrebljavao položaj i sadio marihuanu... i baš sad posle 20 godina se setio otvoreno da nam soli pamet o "srpskom" svetu.
Nemojte da se rugate Srbiji i srpskom narodu tako što spajate ovakve budaletine i kriminalce sa Srbijom. Tobože on će nama da priča o "srpskom" svetu. Pazi ti te drskosti i bezobrazluka! Pazi dokle ide njihov bezobrazluk i ta neka njihova mržnja prema Srbiji.
Da imate vi ovde iole poštovanja prema Srbiji i našem narodu, pa okačili biste neki video o tom projektu bez Vulina. Zar nema neko drugi da priča o tom projektu? Jel ima neko drugi? Ili samo Vulin? Ko je osnivač tog projekta? Daj njega da čujem a ne Vulina narkomančinu raspadnutu...
Vulin i Srbija u istoj rečenici ne stoje!
Vulin nešto da priča o srpskom svetu, još kao neki projekat... pa to je uvreda za Srbiju. Nije srpski narod toliko naivan i ne treba mu narkoman da mu priča o bilo čemu, a kamo li ne daj Bože o Srbiji.
Daj neki reprezentativni video tog projekta. A ne Vulin. Nije valjda da niko drugi nema da priča o "srpskom svetu" nego Vulin. Ako je tako, zdravo doviđenja.
A samim tim da ta budala i ološ Vulin nešto proča o tom "projektu" i šta već ga promoviše..., evo bez istraživanja, mogu da se kladim da je u pitanju neki anti-srpski svet sa anti-srpskim motivima i ciljevima prerušeni u navodno srpski nacionalizam. Nisam ja pao s kruške i nisam naivan da se palim na njeoguv navodno nacionalističku retoriku. Pa ću sad ja da podskočim, uzeo Vulin nešto nablebetao i nazvao to "srpski svet"... Jao svaka mu čast! Veliki patrioJota. Što se mene tiče, može samo ravno u zatvor da ide on i njegov narkomasnki svet.
Vulin je za ovih 20 godina dovoljno rekao i još važnije dovoljno uradio, a ja ne sudim o ljudima na osnovu onoga što kažu, ili čemu se nadaju ili mole, već ponajviše na osnovu onoga što su uradili. A ono što je on uradio može ravno u zatvor da ide.
Idemo još jedna anketa, da vidimo ko je vera ko nevera.Blokaderi koji ne uzmu ucešće se računaju da su protiv. Takođe pojasnite šta podrazumevate pod regionalnim interesima Srbije u širem smislu i na koji način oni mogu da se realizuju, a da susjedi budu zadovoljni time?
Imaš na prvoj stranici teme postavio čovjek.Definicija za “srpski svet”?
Vulina da slušamImaš na prvoj stranici teme postavio čovjek.
, ne hvala.Nije Vulin, ne uvodni post nego prva strana!!!Vulina da slušam, ne hvala.