Acting_Me
Ističe se
- Poruka
- 2.938
ja sam sasvim normalan, i realan....samo sto to drugi ne primjecuju.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam sasvim normalan, i realan....samo sto to drugi ne primjecuju.
Kakva rokerica?
Ne znam kako bih mogla da kazem sama o sebi da nisam normalna ?!
Cak iako to drugi govore, ne znaci da treba da to prihvatim kao istinito.
Valjda svako misli za sebe da je normalan, inace bi nesto menjao.
Pa normalan kao prosecan, kao uobicajen, sasvim sigurno ne, barem, nadam se da nisam (zvuci paradoksalno pomalo)! I mislim da niko za sebe nebi voleo da je ,,normalan`` jer onda si kopija kopije kopije kopije kopije i tako u nedogled, a ni sam neznas gde je koren tog i ko odredjuje pravila.....A opet ako se svi pridrzavaju toga onda dobijes da je biti ,,nenormalan`` u stvari normalno, a biti ,,normalan`` u stvari nesto neoubicajeno, ne standardno, van nekog sablona svakodnevnice i onda se to okrene...prodje neko vreme i vratis se na pocetak, odakle si i krenuo i vrtis se u krug uzaludno.....
Evo, sad citam ovo sto napisah i postavljam sebi pitanje iz naslova i pitam se, pitam se....
Po svojim normama sam normalna.
Ne sloošadem crkvu & ne dozvoljavam da mi bilo ko priča šta je normalno a šta ne.
Onaj ko slusa crkvu svakako nije normalan
A jel to znaci da, po tvojim normama, onaj ko ,,sloosade`` crkvu nije normalan?
Onaj ko slusa crkvu svakako nije normalan
Ne da nije normalan, nego da nema jednostavno svoje ja, da mu neko droogi naređooje šta & kako.
Nije, uopste nije tako, daleko je to od sustine, mislim da gresis...ali ovo nije tema o tome pa da se ne raspravljamo kad nema cilja.....
Meni je svejedno, više ne veroojem u bilo šta.