Jeste li vi normalni?!

Pa normalan kao prosecan, kao uobicajen, sasvim sigurno ne, barem, nadam se da nisam (zvuci paradoksalno pomalo)! I mislim da niko za sebe nebi voleo da je ,,normalan`` jer onda si kopija kopije kopije kopije kopije i tako u nedogled, a ni sam neznas gde je koren tog i ko odredjuje pravila.....A opet ako se svi pridrzavaju toga onda dobijes da je biti ,,nenormalan`` u stvari normalno, a biti ,,normalan`` u stvari nesto neoubicajeno, ne standardno, van nekog sablona svakodnevnice i onda se to okrene...prodje neko vreme i vratis se na pocetak, odakle si i krenuo i vrtis se u krug uzaludno.....

Evo, sad citam ovo sto napisah i postavljam sebi pitanje iz naslova i pitam se, pitam se....

Pa normalan kao prosecan, kao uobicajen, sasvim sigurno ne, barem, nadam se da nisam (zvuci paradoksalno pomalo)! I mislim da niko za sebe nebi voleo da je ,,normalan`` jer onda si kopija kopije kopije kopije kopije i tako u nedogled, a ni sam neznas gde je koren tog i ko odredjuje pravila.....A opet ako se svi pridrzavaju toga onda dobijes da je biti ,,nenormalan`` u stvari normalno, a biti ,,normalan`` u stvari nesto neoubicajeno, ne standardno, van nekog sablona svakodnevnice i onda se to okrene...prodje neko vreme i vratis se na pocetak, odakle si i krenuo i vrtis se u krug uzaludno.....

Evo, sad citam ovo sto napisah i postavljam sebi pitanje iz naslova i pitam se, pitam se....

Ovako ni sokrat ne bi napisao:cool:

i uglavnom se sve svede na to da neki vernik proziva ateistu ili obrnuto...qq lele...
u svakom sluchaju smatram da sam normalna[iako se pojam normalno ne mozhe bash definisati osim ako se koristi u smisli ta osoba nije normalna zbog nekog psihichkog poremecjaja] i mrzim kada neko tako za sebe kazhe da nije normalan kao on je sada u fazonu nekom...omg kill urself.
i da to shto sam htela recji neko je napisao da necje da se povinuje drushtvenim normama... To sve zavisi...I treba da se poshtuje donekle...naravno da nije normalno ako neko zheli nekog da ubije, osakati, povredi i u tome uzhiva..to je bolesno..i drushtvo naravno osudjuje takve ljude...a sa druge strane ako posmatramo drushtvo u pogledu oblachenja [shto su devojke sve vishe oskudno obuchene] mozhemo da kazhemo da je to neukusno...ali ne bash da nije normalno.. ali tvoja stvar je da li cjesh tim normama drushtva da se povinujesh...shto je svakako drugachije od ubistva i tako to...blah dosadno mi na praxi pa sam se zapisala...valjda cje neko skontati poentu posta :)

Back