Jesmo li na spisku

Isuse boze

:)
Don,jel se ti ovo salis????
Ti si bre najobuceniji borav VRS i vojske RSK,pa ti si bio njihov legija:)
ono sto sam ja tamo zateko,to je sve bilo pijano i nesklolovano,a o vojnoj teoriji je znalo koliko marica o krivom......
sem par visih oficira...od pukovnika pa na vise,koji su bili kadar iz JNA
Ne šalim se.
Nisam najobučeniji borac VRS i VRSK, ali sam sasvim dobro obučeni snajperista u JNA.

A i tu je bilo dileja na kub.......po meni je najjaci strateg bio Lisica
Slažem se.

kako to ti,kao Sarajlija nisi znapo da ste kokali i vi civile po Sarajevu???
Znas koliko je ljudi pobijeno kjod izvorista za vodu u sarajevo
po principu jednog rane,taj lezi i doziva pomoc,prvi koji se zahebe da krene,gotov je
Znam da su i naši snajperi pucali po civilima. Nikada nisam ni tvrdio da nisu. Razlika između naših i njihovih snajperista je u tome što smo mi imali budale koje su dužile snajper i koristile ga za iživljavanje i snajperiste koji su u potpunosti obučeni za tu dužnost, a oni su imali samo budale, jer nisi snajperista samo ako znaš da retifikuješ nišan i namestiš končanicu. To zna svaka budala. Snajperista mora da zna mnogo toga, kako bi bio efikasan u neutralisanju neprijateljskih snaga, i kako bi preživeo na frontu, a pogotovo u dubini neprijateljske teritorije.
Nije mi namera da se ikome ovde hvalim (ionako me ne znate), ali odgovorno tvrdim da sam bio jedan od samo nekoliko "kompletnih" snajperista u srpskoj vojsci. Zato me i vređa kada me neko upoređuje sa ludacima koji su ubijali civile. Oni su bili ludaci sa snajperom u rukama, a ja sam bio snajperista, a to nije isto.

..e za to bi te ja osudio..na 10g....u haremu...zato ..sto si omašio..i nisi izvršio..zadatak..pa ti vidi..:hahaha: :hahaha: :hahaha:
83169a_0_XNjpn.jpg
:eek:
Auuuu...sunce ti žarko...

Prihvatam kaznu :mrgreen:

Predpostavljam da pod tom misterioznom mnozinom mislish na ABiH.
Tvoja i moja Bosna i Hercegovina je nezavisna drzava od drugog marta 1992. Tu nezavisnost nije stekla nikakvom oruzanom pobunom vec demokratskim referendumom i legalnom procedurom u drzavnim organima, te priznavanjem njenog nezavisnog statusa od strane UN-a. Nasha dotadashnja zajednichka drzava SFRJ u tim danima vec odavno nije postojala, dakle nije se radilo ni o odcjepljenju vec o regulisanju statusa nakon raspada SFRJ.
Oruzanu pobunu je digao bandit Karadzic kao podrsku srbijanskim vojnim i sluzbama bezbjednosti u propalom pokushaju shirenja granica Srbije.

Dakle spinovanje ti u dialogu sa mnom ne moze pomoci, chuvaj ga za autistichne zombije na ovom forumu. Nego ti gledaj da i novu domovinu ne sprzish kao sto si i staru i provjeravaj spiskove u slobodno vrijeme.

Tvoja i moja BiH nisu isto. Moja je republika u Jugoslaviji, a tvoja je džamahirija koja trećinu svog stanovništva tretira kao okupatore i faktor smetnje.
To vi što ste proglasili, bez mog dopuštenja, mene boli kićo. Pogledaj koliko procenata je RS, pa tome još dodaj nas koji smo živeli na teritoriji današnje federacije, pa reci da li je taj vaš referendum bio demokratska odluka.

Back