Isuse boze

Don,jel se ti ovo salis????
Ti si bre najobuceniji borav VRS i vojske RSK,pa ti si bio njihov legija

ono sto sam ja tamo zateko,to je sve bilo pijano i nesklolovano,a o vojnoj teoriji je znalo koliko marica o krivom......
sem par visih oficira...od pukovnika pa na vise,koji su bili kadar iz JNA
Ne šalim se.
Nisam najobučeniji borac VRS i VRSK, ali sam sasvim dobro obučeni snajperista u JNA.
A i tu je bilo dileja na kub.......po meni je najjaci strateg bio Lisica
Slažem se.
kako to ti,kao Sarajlija nisi znapo da ste kokali i vi civile po Sarajevu???
Znas koliko je ljudi pobijeno kjod izvorista za vodu u sarajevo
po principu jednog rane,taj lezi i doziva pomoc,prvi koji se zahebe da krene,gotov je
Znam da su i naši snajperi pucali po civilima. Nikada nisam ni tvrdio da nisu. Razlika između naših i njihovih snajperista je u tome što smo mi imali budale koje su dužile snajper i koristile ga za iživljavanje i snajperiste koji su u potpunosti obučeni za tu dužnost, a oni su imali samo budale, jer nisi snajperista samo ako znaš da retifikuješ nišan i namestiš končanicu. To zna svaka budala. Snajperista mora da zna mnogo toga, kako bi bio efikasan u neutralisanju neprijateljskih snaga, i kako bi preživeo na frontu, a pogotovo u dubini neprijateljske teritorije.
Nije mi namera da se ikome ovde hvalim (ionako me ne znate), ali odgovorno tvrdim da sam bio jedan od samo nekoliko "kompletnih" snajperista u srpskoj vojsci. Zato me i vređa kada me neko upoređuje sa ludacima koji su ubijali civile. Oni su bili ludaci sa snajperom u rukama, a ja sam bio snajperista, a to nije isto.