Jesmo li na spisku

...sila boga ne moli...tako je bilo ..jedno vrijeme s vase strane...
..čim smo se ....opskrbili sa topništvom..u dovoljnim ..količinama...primirje se u većini slučajeva postivalo...kontaš...( pišem..za Osijek...)..iako ako su bili granatirani..Vinkovci ili Županja..Sl.Brod..odmah je bila davana... uzbuna..nikad nisi znao..kako će pijandure s one strane ...reagirati..
..P.S.
daj mi reci ..koje su to bile zaraćene strane....:think:...

Aj beži tamo....baš ću tebi da objašnjavam koje su zaraćene strane...:plez:

Pa što ste onda dizali oružanu pobunu protiv svoje države?

Predpostavljam da pod tom misterioznom mnozinom mislish na ABiH.
Tvoja i moja Bosna i Hercegovina je nezavisna drzava od drugog marta 1992. Tu nezavisnost nije stekla nikakvom oruzanom pobunom vec demokratskim referendumom i legalnom procedurom u drzavnim organima, te priznavanjem njenog nezavisnog statusa od strane UN-a. Nasha dotadashnja zajednichka drzava SFRJ u tim danima vec odavno nije postojala, dakle nije se radilo ni o odcjepljenju vec o regulisanju statusa nakon raspada SFRJ.
Oruzanu pobunu je digao bandit Karadzic kao podrsku srbijanskim vojnim i sluzbama bezbjednosti u propalom pokushaju shirenja granica Srbije.

Dakle spinovanje ti u dialogu sa mnom ne moze pomoci, chuvaj ga za autistichne zombije na ovom forumu. Nego ti gledaj da i novu domovinu ne sprzish kao sto si i staru i provjeravaj spiskove u slobodno vrijeme.

Pazi ovako dečko....da ti čiko nešto kaže...u ratu uvek imaju dve ili više strana...uvek...nikada nijedna nije čista...nikada...pusti priče o primirjima, prekidima vatre i ostale gluposti...Šta sad ti meni hoćeš da kažeš? Svi su poštovali primirja? Tu filozofiju ostavi za neke mlađe naraštaje...ja sam BIO u tom sranju...i znam koliko se svima uebalo za prekid vatre i primirje...pobogu...ginu ljudi u ratu..i krivi i nevini..nažalost...i tugu...uvek ide logika bolje on nego ja....

ma ti nisi od početka čitao pa sad pišeš svašta.aj ti pročitaj moje postove-odgovore od početka i u kontekstu.deda si onda ako sam ja dečko:cool:

...sila boga ne moli...tako je bilo ..jedno vrijeme s vase strane...
..čim smo se ....opskrbili sa topništvom..u dovoljnim ..količinama...primirje se u većini slučajeva postivalo...kontaš...( pišem..za Osijek...)..iako ako su bili granatirani..Vinkovci ili Županja..Sl.Brod..odmah je bila davana... uzbuna..nikad nisi znao..kako će pijandure s one strane ...reagirati..
..P.S.
daj mi reci ..koje su to bile zaraćene strane....:think:...
Чуј Ивек как сте си могли дозволит да вам Арканови Тигрови '91. наруче каву у у једном кафеу у центру Осјека позову конобарицу уредно плате и замоле за телефон да би потом назвали локалну ТВ постају укључили се у контакт програм и захвалили на дивном угођају у Осјеку, па зар се тај ваш на стражи толико уфиксал да му је могла промаршиарат цела српска пуковнија а овај би им још наздрављал не !?

Poslednja izmena:
wsox Pogledaj poruku Taj snajperaš je kolega od donkojota osobno!! imam tragediju gdje mi je ubijen nećak na Alipašinu [B:
samo što je bio Hrvat [/B] 17god.mina ispaljena sa linija koje su držali Srbi.bilo je primirije
saucesce za mladica :(

samo ne shvatam kako je ubijen samo zato sto je hrvat ako je mina u pitanju ...
Hvala,ali ako kažem da je ubijen zato što nije Srbin možda onda možeš razumijeti.Minobacačka!!:cool:

prvi put kada sam citirala taj post, odmah sam obrisala- bilo mi je ruzno komentarisati tragediju, gde ode mladi zivot...
ali ti si napisao da je ubijen samo zato sto je bio hrvat ...ne zato sto nije bio srbin ...
Markale necu spominjati sada ...

Pa što ste onda dizali oružanu pobunu protiv svoje države?

:super:

kako to ti,kao Sarajlija nisi znapo da ste kokali i vi civile po Sarajevu???
Znas koliko je ljudi pobijeno kjod izvorista za vodu u sarajevo
po principu jednog rane,taj lezi i doziva pomoc,prvi koji se zahebe da krene,gotov je

znaci,te price pricajte deci ovde...meni i Iwu nemojte;)
mi smo gledali taj film;)

super, ni BiHsrbi ne znaju sta se desavalo po Sarajevu, ali ti i jos neki sve znaju: da nije ruzno bilo bi smesno ...
glupo mi je ulaziti u ovu temu, jedino ja na temi nisam bila vojno aktivna... ali tema nije Sa, vec Cro spiskovi ...

Чуј Ивек как сте си могли дозволит да вам Арканови Тигрови '91. наруче каву у у једном кафеу у центру Осјека позову конобарицу уредно плате и замоле за телефон да би пото назвали локалну ТВ постају укључили се у контакт програм и захвалили на дивном угођају у Осјеку, па зар се тај ваш на стражи толико уфиксал да му је могла промаршиарат цела српска пуковнија а овај би им још наздрављал не !?

..iskreno..nemam pojma..niti sam čuo..za to..mada jer sve moguće....:hahaha: :hahaha:
...čak je i Šeki obećao da će u Os..popiti kavu..ne znam..zasto nije...mada je Vojislav..poznati lažov..
...Arkana cijenim..samo zato ..što je bio....poslovan..voleo čovek.."marone"...pa to ti je...:hahaha: :hahaha: :hahaha:..

prvi put kada sam citirala taj post, odmah sam obrisala- bilo mi je ruzno komentarisati tragediju, gde ode mladi zivot...
ali ti si napisao da je ubijen samo zato sto je bio hrvat ...ne zato sto nije bio srbin ...

super, ni BiHsrbi ne znaju sta se desavalo po Sarajevu, ali ti i jos neki sve znaju: da nije ruzno bilo bi smesno ...
glupo mi je ulaziti u ovu temu, jedino ja na temi nisam bila vojno aktivna... ali tema nije Sa, vec Cro spiskovi ...

Mila.ceo svet zna sta su Srbi radili sa brda oko Sarajeva
ima brate danas kamere,sateliti,strani reporteri,izvestaci
za tili cas se sve saznavalo
e sad,to sto neko ne zeli da zna,to je vec druga stvar;)

kao sto ceo svet zna sta se desilo na Markalama ...
i u logorima u Sa, ili u Sa samo, bez logora ...

Sarajlije znaju sta su im njihovi snajperi radili

to sto neki ne zele prihvatiti kompletnu istinu, vec karikiraju sta im odgovara je isto ... i vezu svoje price ...

ajde malo logike!!rat je svak na svojoj strani.primirje!!!Srbin vidi čovjeka kako ide prema zgradi.nije na mojoj strani znači da je suprotna, Hrvat ili Bošnjak.Ispuca minu ubije ga!!radi čega??pa zato što nije Srbin,odnosno zato što je Hrvat ili Bošnjak!!:cool:

ajde malo logike!!rat je svak na svojoj strani.primirje!!!Srbin vidi čovjeka kako ide prema zgradi.nije na mojoj strani znači da je suprotna, Hrvat ili Bošnjak.Ispuca minu ubije ga!!radi čega??pa zato što nije Srbin,odnosno zato što je Hrvat ili Bošnjak!!:cool:

o kojim stranama pricas- srba je bilo po celom Sa, zamisli cak i na Alipasinom ... kao i ostalih

Predpostavljam da pod tom misterioznom mnozinom mislish na ABiH.
Tvoja i moja Bosna i Hercegovina je nezavisna drzava od drugog marta 1992. Tu nezavisnost nije stekla nikakvom oruzanom pobunom vec demokratskim referendumom i legalnom procedurom u drzavnim organima, te priznavanjem njenog nezavisnog statusa od strane UN-a. Nasha dotadashnja zajednichka drzava SFRJ u tim danima vec odavno nije postojala, dakle nije se radilo ni o odcjepljenju vec o regulisanju statusa nakon raspada SFRJ.
Oruzanu pobunu je digao bandit Karadzic kao podrsku srbijanskim vojnim i sluzbama bezbjednosti u propalom pokushaju shirenja granica Srbije.

Dakle spinovanje ti u dialogu sa mnom ne moze pomoci, chuvaj ga za autistichne zombije na ovom forumu. Nego ti gledaj da i novu domovinu ne sprzish kao sto si i staru i provjeravaj spiskove u slobodno vrijeme.

A ti si nesto prespavao.....................kao republika tri konstitutivna naroda, Bosna je mogla da se otcepi SAMO AKO SU SVA TRI NARODA ZA...................ne saglasavanjem smo jednog naroda, odluka preostala dva naroda je nevazeca..................znaci vec sam referendum je bio nelegalan,.......................toliko o vasoj demokratiji

Ko je ikad rekao da nismo pucali po Sarajevu?Naravno da smo rokali i to zestoko,jer se iz Sarajeva rokalo po nama i to ne lizalima i klikerima,kako to hrabri Bosnjaci zele predstaviti!

ajde pročitaj moje postove na ovoj temi od početka,možda ćeš shvatiti da ovi tvoji postovi su nepotrebni.Vidjet ćeš da sam napisao da se to desilo za vrijeme primirj:cool:

Dnevnik ratnog hirurga

Miodrag Lazic

25. mart 1993. godine

Dvanaest časova, primirje, ili dogovoreni prekid vatre. Nastupilo je tačno u 12 sati, a u 12,30 donose četiri momka. Četiri dečaka, ranjena granatom. Jedan teže, tri lakše. Dolaze iz Hadžića. Neprijatelj je samo trideset minuta poštovao primirje, a onda poslao granatu. Jednog dečaka pretvorio u invalida, trojicu lakše ranio. Petnaest sati. Beogradski dnevnik javlja: "Primirje se poštuje." Izveštač iz Sarajeva, sa Pala, takođe javlja: "Primirje se poštuje. Nema nijednog ispaljenog metka na sarajevskom ratištu." A šta je sa majkom koja plače pored ranjenog sina sa istrgnutom šakom?! Šta je to?! Je li to jedan metak. Taj metak je toliko velik da primirja nema. Jedna majka plače, jedan dečak je ostao invalid, a svi javljaju: "Primirje se poštuje. Nijedan metak nije ispaljen."

Evo kako su muslimansko-hrvatske snage poštovale primirje.

Poslednja izmena:

A znaš li ti šta su radili muslimanski vojnici sa brda Mojmilo i sa Igmana?

Znaš li da je u ulici Vase Miskina podmetnuta eksplozija da bi se optužili Srbi? Hoćeš da ti nabrojim naselja koja su bila cijelo vrijeme rata pod stalnom vatrom snajpera i PAM-ova sa muslimanskih položaja sa BRDA kod Sarajeva?

Poslednja izmena:

Back