- Poruka
- 92.925
Da krenem od LOGOa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovaj mi se baš sviđao. Mogao se videti i na našim ulicama ponekad.Tojotina istorija je ispunjena inovacijama. Sedamdesetih godina 20. veka je predstavljena Selika.
Pogledajte prilog 1761411
Do početka devedesetih su recimo već izgradili imidž vrhunskih proizvođača terenskih vozila, a i dosta drugih dobrih modela su imali.Do početka 90tih toyota je pravila isključivo šporete sa točkovima![]()
Mislim na putnička vozila koja su bili ko šporeti na drva, terenci su im uvek bili uvrhu.Do početka devedesetih su recimo već izgradili imidž vrhunskih proizvođača terenskih vozila, a i dosta drugih dobrih modela su imali.
Možda si mislio na korejske proizvođače.
Тојота краун је озбиљна лимузина. Не увози се у Србију и већина људи не зна за та кола.Tojota je predstavila Kraun 1955. godine, svoje prvo vozilo dizajnirano za američko tržište. Šezdesete godine 20. veka obeležile su Tojotino širenje van Azije, usmeravajući pogled na evropska tržišta. Korola, predstavljena 1966. godine, postala je bestseler, a njena pouzdanost otvorila je put Tojotinoj cenjenoj reputaciji na međunarodnim tržištima.
Pogledajte prilog 1761409
ma ruzno, coskasto
Sequoia mi je prevelika, deca velika imaju svoje automobile, tako da to nije za mene... Gledao sam 4Runner, ali novi su hybrid sa 4 cilindra, i nije mi se svideo, jer imamo u firmi Tacome V6 i ne mogu da se porede...ma ruzno, coskasto
ima tojota sekvoja, ajde razmisli opet
2026 Toyota Sequoia Unveiled
- The Most Powerful and Luxurious SUV!
![]()
Lexus je zakonSequoia mi je prevelika, deca velika imaju svoje automobile, tako da to nije za mene... Gledao sam 4Runner, ali novi su hybrid sa 4 cilindra, i nije mi se svideo, jer imamo u firmi Tacome V6 i ne mogu da se porede...
Kockasti su inace u modi, a Lexus smo zadnji pot vozlili 2007,, pa smo malo nostalgicni..
To ko kad za akrep ribu kažu, al "ima dobro dušu"...Leksus je ružan na svoj način tojota ima dušu![]()
Dizajn im nikada nije bio jaca strana, mada poslednjih 5-6 godina dosta su napredovali.Do početka 90tih toyota je pravila isključivo šporete sa točkovima![]()