PetarSamotnjak
Starosedelac
- Poruka
- 178.319
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Počela jeJel jos pada?
Oce te sreca.Počela je
Jednom izdajdem uveče u grad,a ono protesti pa kisa
Još nisam uspela ni da tapnem stanOce te sreca.
A vidi ove slike iznad Petrove,ne znam jel to danas ali bas kijamet.
Nije danasOce te sreca.
A vidi ove slike iznad Petrove,ne znam jel to danas ali bas kijamet.
Imas vikend brzoTreba da odem do parka da pokupim kestenje

Mogu i sutra .Samo da nema kise.To je sve oko dva km od mene.Imas vikend brzo![]()
Kažu ako na Miholjdan pada kiša biće ružna jesen .Juče kiša do 16 časovaOve godine smo izgleda lišeni Miholjskog leta![]()
Kažu ako na Miholjdan pada kiša biće ružna jesen .Juče kiša do 16 časova
Da,dobro pitanje.Da...i obično ne omaše.
Pitam se kakva nas zima čeka....

E ne znam po čemu se to gleda .Znam za Miholjdan jesen
Ako se setim,probacu upratiti ove godine.Ove godine su i Božić i Đurđevdan najavili tešku godinu.
Inače, kažu da se po danima između dva Božića može prognozirati vreme za celu godinu.
Pokušala sam jedne godine zapisivati i pratiti. No nisam do kraja izvela eksperiment...

Ako se setim,probacu upratiti ove godine.I naravno zapisati.
![]()

A koji dani predstavljaju,prolece,leto,jesen?Kako se tumaci?Ove godine su i Božić i Đurđevdan najavili tešku godinu.
Inače, kažu da se po danima između dva Božića može prognozirati vreme za celu godinu.
Pokušala sam jedne godine zapisivati i pratiti. No nisam do kraja izvela eksperiment...

A koji dani predstavljaju,prolece,leto,jesen?Kako se tumaci?![]()

Zato sve zapisujem.Sad bih morala da zovem oca u pomoć, moj mili mozgić koga inače malo ima, odbija da pamti. Vadim se na godine, ah starosti, hvala ti![]()