- Poruka
- 33.624
Premijer i ministar IP Kosova su vec tamo...Kao i ostali u susedstvu.
ova vest je bila na nasoj TV. ali ja nisam uspeonaci ni u srpskim a ni u hrvatskim medijima bilo sta o tome.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Premijer i ministar IP Kosova su vec tamo...Kao i ostali u susedstvu.
Ma kakva pravila igre, kakav *****-palac. K'o da je onaj Stajberg premijer.
Kako ja to vidim, oni su se prvo nadali Cvetkoviću pa su ga metnuli da govori prvi dan. Međutim, kad je umesto njega došao Jeremić, koga komšije nikako ne mirišu jer mu nije frka da dirne u hrvatsku bezgrešnost, išlo se na to da se on isprovocira i otera. Zbog toga su ga i faktički tutnuli u istu grupu sa Tačijem i ostalim iz Kosova Republjik za šta su znali da on neće ostati ravnodušan.
Sve ostalo su prazne priče.
evo bar zasladi oči ako ne smeš nepce
![]()
![]()

....žena skroz na skroz odlepila za njim
....ko gramofon vrti ploču već po 10ti put

"Jeremija ovo, Jeremija ono"..."zašto nije došao" 

Ma daj bre,sta ti vasi politicari misle da su neko i nesto pa i njih niko ne zarezuje dva posto isto kao i ove nase,cak im i Slovenci zavrcu usi !
Jel ti znas da ja zbog Mesica i slicnih ne kupujem nista od hrvatskih proizvoda,cak ni KIKI bombone koje su mi bas po ukusu,ranije sam kupovao bar njih ali vise ne! I mnogi moji prijatelji zaobilaze hrvatsku robu...dodjite da vidite kako vam skoro otvoreni objekat PEVECA na jednom od najprometnijih puteva u Srbiji zvrji prazan,pitanje je koliko ce da izdrzi do zatvaranja,Naravno da veci deo robe u njemu nije hrvatske proizvodnje ali ljudima je dosta hrvatskog egoizma i omalazavanja Srbije pa ga zaobilaze jer su vlasnici iz Hrvatske !

mozda bi bio u pravu, ali Svedska je suorganizator.(znaci i nositelj protokola)..i zasto bi oni da ne podnose Jeremica ?
A koga uopšte briga za taj SUMMIT u Hrvatskoj???
Neka se oni summitiraju sami i u tom društvu u kome su ostali...
***-a u civilizovanoj državi dođe Mesić u sred Novog Sada i naravno gomila stranih državnika i ne bude nikakvog incidenta...
Al' dobro... Hrvati k'o Hrvati...
....jutro je pametnije od večeri Које?p.s. ja kupujem srpske proizvode...![]()
bili bi glupi kad bi to mislili
niti su bolji niti losiji od vasih, ali mislim da se cesce ponasaju pametnije, tj diplomatski a time ostvaruju ciljeve..
moje misljenje o Mesicu zna svatko, senilni zlonamjerni djedica..
p.s. ja kupujem srpske proizvode...![]()

aj Drago leć....jutro je pametnije od večeri
![]()
![]()

Jeremić: Hrvatska nije ispoštovala format učešća
Jeremić je otkazivanje učešća objasnio time što Hrvatska nije poštovala dogovor o formatu učešća predstavnika Srbije i Kosova.
U izjavi agenciji Beta, ministar je naveo da Srbija, uprkos nizu otvorenih pitanja, želi najbolje moguće odnose sa Hrvatskom.
"Sa organizatorom Kroacija samita je napravljen precizan dogovor oko formata učešća delegacije Srbije kao i predstavnika privremenih institucija iz Prištine. Hrvatska strana je u poslednjem trenutku izgrala taj dogovor i na moju veliku žalost, mi nismo imali izbora osim da otkažemo naše učešće u Dubrovniku", rekao je Jeremić.
Povodom izjava o Kosovu predsednika Hrvatske Stjepana Mesića, juče u Strazburu, Jeremić je rekao da "izjave da Srbi treba još da uče, kao i da se odreknu Kosova, predstavljaju uvredu i mešanje u unutrašnje stvari" Srbije.
Dodao je, međutim, da Srbija želi "najbolje moguće odnose sa Hrvatskom i pored toga što imamo veliki broj otvorenih pitanja". (Beta)
----------------

Srpska delegacija, predvodena Vukom Jeremicem, nece doci na summit u Dubrovniku
jer mu je onemuguceno da govori na otvaranju....on je zamijenio Cvetkovica..
mislim da to nije pametno ni dobro za Srbiju sto je ucinio
http://www.net.hr/vijesti/hrvatska/page/2009/07/09/0269006.html?pos=n2

Pa dobro zar nije bilo tako?
Šta je trebalo Hrvatima da menjaju protokol, da prozivaju jednog diplomatskog predstavnika jedne države...
Je l' bi ti tako mene pozvao u goste, pa me onda nalepio zbog toga što sam na Krsti pričao loše o Hrvatima???
Mislim stvarno???
Je li to gostoprimstvo i diplomatska kultura???

A koga uopšte briga za taj SUMMIT u Hrvatskoj???
Neka se oni summitiraju sami i u tom društvu u kome su ostali...
***-a u civilizovanoj državi dođe Mesić u sred Novog Sada i naravno gomila stranih državnika i ne bude nikakvog incidenta...
Al' dobro... Hrvati k'o Hrvati...

pa dosada nema ni incidenta u Dubrovniku
a zastupnici Srbije ga napravili sami sebi...

Jeremić: Hrvatska nije ispoštovala format učešća
Jeremić je otkazivanje učešća objasnio time što Hrvatska nije poštovala dogovor o formatu učešća predstavnika Srbije i Kosova.
U izjavi agenciji Beta, ministar je naveo da Srbija, uprkos nizu otvorenih pitanja, želi najbolje moguće odnose sa Hrvatskom.
"Sa organizatorom Kroacija samita je napravljen precizan dogovor oko formata učešća delegacije Srbije kao i predstavnika privremenih institucija iz Prištine. Hrvatska strana je u poslednjem trenutku izgrala taj dogovor i na moju veliku žalost, mi nismo imali izbora osim da otkažemo naše učešće u Dubrovniku", rekao je Jeremić.
Povodom izjava o Kosovu predsednika Hrvatske Stjepana Mesića, juče u Strazburu, Jeremić je rekao da "izjave da Srbi treba još da uče, kao i da se odreknu Kosova, predstavljaju uvredu i mešanje u unutrašnje stvari" Srbije.
Dodao je, međutim, da Srbija želi "najbolje moguće odnose sa Hrvatskom i pored toga što imamo veliki broj otvorenih pitanja". (Beta)
----------------
aj pošaljite Jeremiju slavoniji....žena skroz na skroz odlepila za njim
....ko gramofon vrti ploču već po 10ti put
"Jeremija ovo, Jeremija ono"..."zašto nije došao"
![]()
kako je RH izigrala dogovor, mislim cime...
takvo sto se dogovara mjesecima unaprijed
i tocno se zna koje zemlje i koji predstavnici ucestvuju...i znalo se da Kosovo ucestvuje

ja sam samo reagovao na tvoju poslednju rečenicu....a o mom viđenju stvari imaš u mom prvom postu na ovoj temi....
PS aj aj leć...vidim da slabo i vidiš....osim što sve Hrvate trpaš u isti koš![]()

Jeremicu Nice Srbija ti klice![]()
pa dosada nema ni incidenta u Dubrovniku
a zastupnici Srbije ga napravili sami sebi...
Neću još leć' imam posla
A naravno da je ovo "Hrvati" bilo figurativno i odnosilo se na temu tj. na političare, a ne na Hrvate generalno...
Mislio sam da ti je to barem jasno![]()

kako je RH izigrala dogovor, mislim cime...
takvo sto se dogovara mjesecima unaprijed
i tocno se zna koje zemlje i koji predstavnici ucestvuju...i znalo se da Kosovo ucestvuje