Jeremić uvrijeđen

A sto nece govoriti NA OTVARANJU?!
Jeremic je ministar drzave Srbije, ako ste njega uvredili, uvredili ste i drzavu koju predstavlja.
"Sveopca" kuknjava nece nastati ovih nediplomatskim i nedemokratskim gafom Hrvatske, "sveopca" kuknjava odavno traje zbog svega sto ste nam uradili, a mi se radujemo sto je ministar Jeremic odbio da sedi u zapecku, ja mu cestitam na tome!

zasto je uvreda sto nemoze da govori na otvaranju. :dontunderstand:..protokol se mora postivati, i to vrijedi i za njega...dolazak Kosova je bio unaprijed planiran..
mislim da je njegov nedolazak steta za Srbiju jer se govori o bitnim stvarima za region sa bitnim ljudima i da jedan ministar nema pravo izigravati uvredenu devu i lijeciti svoju sujetu i pogresnu samopercepciju o vlastitoj ulozi i moci...postoje diplomatska pravila igre kojih se treba pridrzavati...i dok Albanci ucescuju i sire svoju istinu, skupljaju evtl. simpatije i daljnju podrsku, vas ministar izigrava uvrijedenu mladu...a ima sansu suprotstaviti se albanskoj istini...gdje ti tu vidis dobru diplomaciju? sto Srbija dobiva njegovim otkazivanjem ? a gubi dosta, u najmanju ruku informiranost
p.s. mislim da i upravo njemu mozete zahvaliti samarcinu koju je Srbija dobila otkazivanjem posjete Holandana
kako to sve koristi Srbiji..?

Ma steta sto je ova nasa vlast toliko podanicka da nista ne sme da preduzme...jos ce Tadic i da se izvini Hrvatima za Jeremiceve izjave !

Trebalo bi po kratkom postupku prekinuti diplomatske a posebno privredne odnose sa Hrvatskom i zabraniti uvoz njihovih proizvoda u Srbiju !

zasto?
sto Jeremic nemoze da govori na otvorenju?
postoje pravila igre i njih se mora pridrzavati...:)

zasto je uvreda sto nemoze da govori na otvaranju. :dontunderstand:..protokol se mora postivati, i to vrijedi i za njega...dolazak Kosova je bio unaprijed planiran..
mislim da je njegov nedolazak steta za Srbiju jer se govori o bitnim stvarima za region sa bitnim ljudima i da jedan ministar nema pravo izigravati uvredenu devu i lijeciti svoju sujetu i pogresnu samopercepciju o vlastitoj ulozi i moci...postoje diplomatska pravila igre kojih se treba pridrzavati...i dok Albanci ucescuju i sire svoju istinu, skupljaju evtl. simpatije i daljnju podrsku, vas ministar izigrava uvrijedenu mladu...a ima sansu suprotstaviti se albanskoj istini...gdje ti tu vidis dobru diplomaciju? sto Srbija dobiva njegovim otkazivanjem ? a gubi dosta, u najmanju ruku informiranost
p.s. mislim da i upravo njemu mozete zahvaliti samarcinu koju je Srbija dobila otkazivanjem posjete Holandana
kako to sve koristi Srbiji..?

Nemojte nas i Albance da stavljate u isti kos.
Ivo Sanader je bio izricit (prilikom napustanja funkcije Premijera) u poruci Sloveniji: Necemo dati NIJEDAN pedalj nase zemlje, a priznati ste tzv drzavu Kosovo, odnosno tzv. nezavisnost. I, naravno, posto ste vi oteto Srbiji priznali i tako ucestvovali u otcmici srpske teritorije, za vas su Siptari sa Kosova dragi i mili gosti...
To je i trebalo da bude razlog da Srbija u startu odbije bilo kakav odlazak nasih predstavnika na taj "summit", i ako se i preko toga preslo, malo je mnogo dodatno ponizenje!

Nemojte nas i Albance da stavljate u isti kos.
Ivo Sanader je bio izricit (prilikom napustanja funkcije Premijera) u poruci Sloveniji: Necemo dati NIJEDAN pedalj nase zemlje, a priznati ste tzv drzavu Kosovo, odnosno tzv. nezavisnost. I, naravno, posto ste vi oteto Srbiji priznali i tako ucestvovali u otcmici srpske teritorije, za vas su Siptari sa Kosova dragi i mili gosti...
To je i trebalo da bude razlog da Srbija u startu odbije bilo kakav odlazak nasih predstavnika na taj "summit", i ako se i preko toga preslo, malo je mnogo dodatno ponizenje!

:ok:
evo i na kraju ćete doći do zaključka koji sam ja reko......aj aj....još par postova i doći ćete i ti i slavonija na moj prvi post :per:

Ma kakva pravila igre, kakav *****-palac. K'o da je onaj Stajberg premijer. :roll:

Kako ja to vidim, oni su se prvo nadali Cvetkoviću pa su ga metnuli da govori prvi dan. Međutim, kad je umesto njega došao Jeremić, koga komšije nikako ne mirišu jer mu nije frka da dirne u hrvatsku bezgrešnost, išlo se na to da se on isprovocira i otera. Zbog toga su ga i faktički tutnuli u istu grupu sa Tačijem i ostalim iz Kosova Republjik za šta su znali da on neće ostati ravnodušan.

Sve ostalo su prazne priče.

Ma kakva pravila igre, kakav *****-palac. K'o da je onaj Stajberg premijer. :roll:

Kako ja to vidim, oni su se prvo nadali Cvetkoviću pa su ga metnuli da govori prvi dan. Međutim, kad je umesto njega došao Jeremić, koga komšije nikako ne mirišu jer mu nije frka da dirne u hrvatsku bezgrešnost, išlo se na to da se on isprovocira i otera. Zbog toga su ga i faktički tutnuli u istu grupu sa Tačijem i ostalim iz Kosova Republjik za šta su znali da on neće ostati ravnodušan.

Sve ostalo su prazne priče.

:super:
Stigla reputacija:D

bolje da je Jeremić imao govor nego ona koza recitaciju sa onog papira;)
:hahaha:

--------------------
PS inaće ja uvek kad vidim te "bajne" političare koji nisu sposobni ni da nauče napamet govor od 5 rečenica...molim Zeusa da im taj papirić ispadne iz ruke i pomogućnosti padne tako da ga moraju 20 minuta tražiti....pa da vidim onu "zbunjola" facu i da se odvalim od smeHurije :rotf:

ma OK...naravno da ne mora..
i vec sam napisala njegov, odnosno vas izbor (onih koji ga podrzavaju)...
samo sto Srbija time i takvim ponasanjem dobiva ,odnosno gubi...
to je ono sto te pitam

odlaskom Jeremije gubi i Srbija al gubi i Hrvatska tj. taj summit....Srbija je uz Hrvatsku najvažniji faktor stabilnosti regiona...a ti to nikako da shvatiš:roll:

zasto?
sto Jeremic nemoze da govori na otvorenju?
postoje pravila igre i njih se mora pridrzavati...:)

Ma daj bre,sta ti vasi politicari misle da su neko i nesto pa i njih niko ne zarezuje dva posto isto kao i ove nase,cak im i Slovenci zavrcu usi !

Jel ti znas da ja zbog Mesica i slicnih ne kupujem nista od hrvatskih proizvoda,cak ni KIKI bombone koje su mi bas po ukusu,ranije sam kupovao bar njih ali vise ne! I mnogi moji prijatelji zaobilaze hrvatsku robu...dodjite da vidite kako vam skoro otvoreni objekat PEVECA na jednom od najprometnijih puteva u Srbiji zvrji prazan,pitanje je koliko ce da izdrzi do zatvaranja,Naravno da veci deo robe u njemu nije hrvatske proizvodnje ali ljudima je dosta hrvatskog egoizma i omalazavanja Srbije pa ga zaobilaze jer su vlasnici iz Hrvatske !

Upravo je "iznimka" to što ne govori na dan otvaranja, razumeš? A njegova reakcija sigurno nije samo njegova, verujem da je to dogovoreno na višem nivou, tako da nema potrebe govoriti o tome da je Jeremić odustao i da se ponaša kao uvređena mlada. Možda je dobio takve instrukcije.

neznam, mozda
ali i dalje mislim ako Srbija doista hoce evropske integracije, onda je to los potez...
steta...a mozda je i brat Rus nesto sapnuo?:rtfm:

Ma daj bre,sta ti vasi politicari misle da su neko i nesto pa i njih niko ne zarezuje dva posto isto kao i ove nase,cak im i Slovenci zavrcu usi !

Jel ti znas da ja zbog Mesica i slicnih ne kupujem nista od hrvatskih proizvoda,cak ni KIKI bombone koje su mi bas po ukusu,ranije sam kupovao bar njih ali vise ne! :dash:I mnogi moji prijatelji zaobilaze hrvatsku robu...dodjite da vidite kako vam skoro otvoreni objekat PEVECA na jednom od najprometnijih puteva u Srbiji zvrji prazan,pitanje je koliko ce da izdrzi do zatvaranja,Naravno da veci deo robe u njemu nije hrvatske proizvodnje ali ljudima je dosta hrvatskog egoizma i omalazavanja Srbije pa ga zaobilaze jer su vlasnici iz Hrvatske !

:roll::roll::roll:

evo bar zasladi oči ako ne smeš nepce:arrow:

kiki-bomboni-100gr-208_1.jpg

:rotf::rotf::rotf:

ma OK...naravno da ne mora..
i vec sam napisala njegov, odnosno vas izbor (onih koji ga podrzavaju)...
samo sto Srbija time i takvim ponasanjem dobiva ,odnosno gubi...
to je ono sto te pitam

Jeremić: Hrvatska nije ispoštovala format učešća

Jeremić je otkazivanje učešća objasnio time što Hrvatska nije poštovala dogovor o formatu učešća predstavnika Srbije i Kosova.

U izjavi agenciji Beta, ministar je naveo da Srbija, uprkos nizu otvorenih pitanja, želi najbolje moguće odnose sa Hrvatskom.

"Sa organizatorom Kroacija samita je napravljen precizan dogovor oko formata učešća delegacije Srbije kao i predstavnika privremenih institucija iz Prištine. Hrvatska strana je u poslednjem trenutku izgrala taj dogovor i na moju veliku žalost, mi nismo imali izbora osim da otkažemo naše učešće u Dubrovniku", rekao je Jeremić.

Povodom izjava o Kosovu predsednika Hrvatske Stjepana Mesića, juče u Strazburu, Jeremić je rekao da "izjave da Srbi treba još da uče, kao i da se odreknu Kosova, predstavljaju uvredu i mešanje u unutrašnje stvari" Srbije.

Dodao je, međutim, da Srbija želi "najbolje moguće odnose sa Hrvatskom i pored toga što imamo veliki broj otvorenih pitanja". (Beta)
----------------

Back