Jeremić premijer

Dobro Šešeljuga je isto pohađala neki levi univerzitet, to je čini sličnom sa ČJ, a ne sa Vukom Jeremićem.

Čedomir Jovanović ne zna o čemu govori, na primer naziva ratove '90-ih "porazima," iz čega proizilazi da bi drugačiji ishod i formiranje Velike Srbije do Ogulina smatrao "pobedom."

sta je koji moj on uradio?slao protestne note i drvio svaki dan sve u sesnaest istu praznu pricu :sad2:
Šta drugo treba da radi ministar inostranih poslova jedne države kao što je Srbija u ovakvom slučaju?
Kakav mi to diplomatski kapital imamo da bi mogli da zauzmemo neki čvršći stav prema velikim silama koje su protiv nas po pitanju Kosova?
Imaš rezultat - većina zemalja nije priznala Kosovo, što je zasluga naše diplomatije na čijem je čelu bio (i još uvek jeste) Jeremić.
E sad, to možda ti ne smatraš uspehom, ali ja smatram.
Dobro Šešeljuga je isto pohađala neki levi univerzitet, to je čini sličnom sa ČJ, a ne sa Vukom Jeremićem.
Zašto je Unverzitet u Sarajevu levi univerzitet?

Jeremija je car, i demonstrira šta zaista znači mlad i obrazovan čovek, za razliku od odrtavelog Roma Čedomira Jovanovića.

Tog tvog lika je lično Đinđić najurio,i za razliku od svih njih,iako ČJ ne "mirišem",ČJ je barem iskren i tako i nastupa,ali nema razlike među njima,svi oni su devijantni i u mozgu i po opredeljenjima.Homosi i narkomani.

Šta drugo treba da radi ministar inostranih poslova jedne države kao što je Srbija u ovakvom slučaju?
Kakav mi to diplomatski kapital imamo da bi mogli da zauzmemo neki čvršći stav prema velikim silama koje su protiv nas po pitanju Kosova?
Imaš rezultat - većina zemalja nije priznala Kosovo, što je zasluga naše diplomatije na čijem je čelu bio (i još uvek jeste) Jeremić.
E sad, to možda ti ne smatraš uspehom, ali ja smatram.
e da ono super je sto neki svazilend ili uganda ili tako neko nije priznao kosovo.

a ovi koji nisu priznali nisu to uradili (pre svega mislim na ove velike zemlje) zbog sundjer boba i njegovih glupavih protesta nego uglavnom iz razloga sto imaju slicne probleme u najavi.

on tu nikakve zasluge nema a izjave i govori koje je drzao,kao i ironicne sale u pokusaju su mu bili otuzni.slusas ga i zao ti sto se blamira.covek niti ima energije,niti ima talenta za taj posao a ovi bi da ga postavljaju za premijera :eek: :thumbdown:

najgori izbor!

Back