manje_zlo
Veoma poznat
- Poruka
- 12.254
Pa nema mi smo svi izdajnici, zar se ne secash?![]()
Ако је тако онда је Јеремија инсајдер гарант!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nema mi smo svi izdajnici, zar se ne secash?![]()
Ако је тако онда је Јеремија инсајдер гарант!

prema izvorima bete najvise sansi za premijera ima vuk jeremic http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2008&mm=06&dd=24&nav_id=305232
![]()
jeremic je sposoban,obrazovan,odmeren,kulturan,nema korupcionih afera itd
horor se nastavlja !Pa nema mi smo svi izdajnici, zar se ne secash?![]()

Pa i logicno je da on kao bivsi clan SPS-a bude u vladi sa SPS-om kao kljucnim ciniocem.
kod nas kad na ulici svakoga pitas hoce li da bude selektor fudbalske reprezentacije ili predsednik vlade svi bi odmah pristali. kako je ovaj odmah pristao.
u normalnoj eu drzavi prvo budes mladji referent, pa partijski sekretar, pa predsednik opstine, pa pomocnik u ministarstvvu pa posle jedno 20 -25 godina ako komsiji (predsedniku stranke) crkne krava i ti dodjes na mesto predsednika vlade.
podrzavam mlade, ali mlade `skojevce`! alo!
kao da je nas u Hrvatskoj briga što Jeremić ili Tadić misle o Oluji.
to su ionako samo priče za vašu unutarnju politiku.
nama je bitno da Tadić ne ometa trgovinsku razmjenu i protok kapitala.
prema izvorima bete najvise sansi za premijera ima vuk jeremic http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2008&mm=06&dd=24&nav_id=305232
![]()
jeremic je sposoban,obrazovan,odmeren,kulturan,nema korupcionih afera itd

Najnovija vest na naslovnoj strani Blica.Predsednistvo DS veceras izglasalo da ipak Bojan Pajtic bude premijer.Ceka se da jos Tadic to zvanicno potvrdi,verovatno sutra.
tkacio:
tkacio:vi niste normalni,bolje uzmite da citate trece oko
blictkacio:
tkacio:vi niste normalni,bolje uzmite da citate trece oko
![]()
sta je koji moj on uradio?slao protestne note i drvio svaki dan sve u sesnaest istu praznu pricuTako su govorili i kad je postao ministar inostranih poslova, pa je momak odradio posao vrhunski u najtežim diplomatskim vremenima po Srbiju. Iskreno, jedino žalim što on u tom slučaju neće biti ministar inostranih poslova.

Naravno da ne mogu. Jedan je završio Harvard, a drugi neki polovni komunistički fakultet.On i Ceda ne mogu u nicemu da se uporede.