Jeremić premijer

On je ok, mada je cesto bilo strucnjaka koji su javno govorili o tome da je Jeremic bio mlad cak i za funkciju ministra spoljnih poslova, te da ga kolege sirom Evrope i sveta ne postuju dovoljno, ne shvataju ozbiljno i time ocenjuju da je i sama Srbija takvim potezima neozbiljna. Pitanje je koliko je to tacno. Ja ga cenim, obrazovan je i kulturan, a i za svoje godine ima dosta iskustva. Ipak, sa ovom vecinom opozicija nece biti ni malo naivna- potreban je premijer koji ce znati da se nosi sa takvom opozicijom. Doduse, moze i kao Kostunica: 2 puta je bio premijer a u skupstini je bio manje puta nego predsednik drzave.

I WANT TO BELIEVE

:hahaha::mrgreen:

v94358p0.jpg

kod nas kad na ulici svakoga pitas hoce li da bude selektor fudbalske reprezentacije ili predsednik vlade svi bi odmah pristali. kako je ovaj odmah pristao.
u normalnoj eu drzavi prvo budes mladji referent, pa partijski sekretar, pa predsednik opstine, pa pomocnik u ministarstvvu pa posle jedno 20 -25 godina ako komsiji (predsedniku stranke) crkne krava i ti dodjes na mesto predsednika vlade.
podrzavam mlade, ali mlade `skojevce`! alo!

kod nas kad na ulici svakoga pitas hoce li da bude selektor fudbalske reprezentacije ili predsednik vlade svi bi odmah pristali. kako je ovaj odmah pristao.
u normalnoj eu drzavi prvo budes mladji referent, pa partijski sekretar, pa predsednik opstine, pa pomocnik u ministarstvvu pa posle jedno 20 -25 godina ako komsiji (predsedniku stranke) crkne krava i ti dodjes na mesto predsednika vlade.
podrzavam mlade, ali mlade `skojevce`! alo!

Zbog čega je Jeremić skorojević i u kom kontekstu to misliš.
Ja se slažem da on nema nekog preteranog iskustva, ali ima znanje.

za svaki kompleksniji posao treba ozbiljno znanje i ozbiljno iskustvo, za najvise mesto u drzavnoj administraciji trebaju analogno tome najvisi kvaliteti i osobine,
a preterano iskustvo, ne znam koliko ti imas iskustva u odnosu na istog. mozda bi bio i bolji predsednik vlade.
ako imaju vecinu bice kako kazu. ko ce da na kraju mandata da oceni uspeh/neuspeh i kakve sankcije ce da snosi.

uzas jedan i za premijera,i za ministra inostranih poslova,i za kafe-kuvaricu i i za bilo koga!
mali sundjer bob i politicar u pokusaju bez trunke harizme,vala isti mi je ko vojislav cak je u vise navrata i drvio slicnu pricu ko doticni...ne znam kome se on toliko uslihtao pa da ga uvek guraju i poturaju ko nekog eksperta ali za premijera imaju mnogo kvalitetnije opcije i ljude sa vise iskustva!katastrofa od vesti :roll:

Tako su govorili i kad je postao ministar inostranih poslova, pa je momak odradio posao vrhunski u najtežim diplomatskim vremenima po Srbiju. Iskreno, jedino žalim što on u tom slučaju neće biti ministar inostranih poslova.
sta je koji moj on uradio?slao protestne note i drvio svaki dan sve u sesnaest istu praznu pricu :sad2:

koji tezak promasaj.

njemu ako hoce nesto da daju...nek mu daju ministarstvo za kim...i onako je sav dramatican po tom pitanju.mali vojislav u najavi..
zar im nije dovoljno sto moraju da prave vladu sa sps-om...pa sad dodatno da zabibere ovim...ne znam ni kako da ga nazovem :neutral:

ds nikad gore odluke nije donosio :neutral:

Poslednja izmena:
Seselj je postao doktor nauka i to je bio najmladji od svih pa je svima jasno kakav je politicar i kakvu je politiku vodio....

A ako se vratimo jos mnogo, mnogo daleko Milos je bio nepismen pa je obnovio drzavu i bio u istoriji jedan od nasih najboljih politicara.

Nije samo skola u pitanju, za politiku , moras da imas neku viziju, moras drugacije da razmisljas !!

Back