Јеремић корумпиран?

Poruka
19.134
Мало пре, видим најаву текстова у Телеграфу на ТВ ПИНК, у јутарњем програму о суђењу у САД, где је Јеремић, за сада- у статусу сведока против неке групе која је нешто муљала са нафтом, и неког Хоа, ваљда Кинез из Хонг Конга.
Мада, судећи по мишљењу новинара који је причао о томе- за очекивати је да и Јеремићу стигне тужба- јер је, изгледа- много више од- сведока.
Шта мислите о томе?
Верујете ли да је Јеремић умешан у нешто, или је ово нови спин режима, да дискредитују опасног противника?:think:

Istina. Ali pitanje teme je drugo.

Da, verujem da se Jeremicu nesto stalno "pakuje" iz nekog, meni nepoznatog razloga za sada.

Kako ne ! To su kerovi, sa koje strane osete opasnost ostrve se na njega svim silama !
I" kurir " im se prodao
Pa tako je bilo za gradske izbore Šapića su napljuvali za sve pare !
To sve bolesni i zastraneli umovi !

https://s15.****************/images/181128/ksdyshlw.jpg

...
Верујете ли да је Јеремић умешан у нешто, или је ово нови спин режима, да дискредитују опасног противника?:think:

Свако је умешан у нешто. Питање је да ли је то противзаконито или не.

Режим нема опасног противника у држави Србији. Сви противници режима су углавном људи који су схватили да се може причати једно а да се ради друго или било шта по сопственом интересу кад се дође на власт, као што је то схватио и тренутни режим, кад још није био режим.
Још једна забава за масе док трошкови не скоче за 20%.

Једина озбиљна опозиција режиму...
"Сваки свога убијте субашу;;
"Жене, ђецу у збјегове кријте."

Свако је умешан у нешто. Питање је да ли је то противзаконито или не.

Режим нема опасног противника у држави Србији. Сви противници режима су углавном људи који су схватили да се може причати једно а да се ради друго или било шта по сопственом интересу кад се дође на власт, као што је то схватио и тренутни режим, кад још није био режим.
Још једна забава за масе док трошкови не скоче за 20%.

Једина озбиљна опозиција режиму...
"Сваки свога убијте субашу;;
"Жене, ђецу у збјегове кријте."

Pa nije bas...Ima i ljudi od integriteta, sad sto nisu "najbucniji" to je druga stvar.

I ja bih rekla da je ljiubomora motiv, nema sta posebno da mu se prigovori.

Poglrdaj samo Mracka sta drzi u potpisu. Znaci, to je.

Nije u pitanju ljubomora nego strah od gubitka fotelja, novca, moći pa i zatvora !
Znaju da se zna šta su sve muljali.
Zna to i zapad, ( Njihovi prijateli) Ali oni demokratski mudro zatvaraju oči, da bi ih posle kad im zatreba ucenjivali time !

Poslednja izmena:
Nije u pitanju ljubomora nego strah od gubitka fotelja, novca, moći pa i zatvora !
Znaju da se zna šta su sve muljali.
Zna to i zapad, ( Njihovi prijateli) Ali omo demokratski mudro zatvaraju oči, da bi te posle kad im zatreba ucenjivali time !

Mozda vide u njemu jakog protivnika, ne znam, to je moguce.

:eek:,,,,Posle svega sta se i kako radi to nebi smelo da je pod znakom pitanja ,,

Pa realno niko od opozicije nije nesto "jak" da bi ugrozio valst, ona ovim samo pokazuje nemoc i jednu ruznu i preruznu sliku.

Opet, ako je neko nesto kriv pa i Jeremic, nije razlog politicke prirode i toga sto je on opozicija, da se to ne istrazi, ali kako se ne istrazi sta ce onolika kuca na Pancicevom vrhu nezakonito gradjena tj. hotel, a istrazuje se i prosto "kopa" po Jeremicevoj proslosti da mu se nadje mana po svaku cenu. To je malo tj. malo vise cudno.

Mozda vide u njemu jakog protivnika, ne znam, to je moguce.

Pa realno niko od opozicije nije nesto "jak" da bi ugrozio valst, ona ovim samo pokazuje nemoc i jednu ruznu i preruznu sliku.

Opet, ako je neko nesto kriv pa i Jeremic, nije razlog politicke prirode i toga sto je on opozicija, da se to ne istrazi, ali kako se ne istrazi sta ce onolika kuca na Pancicevom vrhu nezakonito gradjena tj. hotel, a istrazuje se i prosto "kopa" po Jeremicevoj proslosti da mu se nadje mana po svaku cenu. To je malo tj. malo vise cudno.

Cudno je mnogo sta ali Vozd radi stvari temeljno i na vreme pre nego sto izrastu u njegov problem ,,,,Ako se gde trudi i ulaze napor to je to odrzavanje vlasti ,,

Pa nije bas...Ima i ljudi od integriteta, sad sto nisu "najbucniji" to je druga stvar.

Превише пута су људи овде преварени управо од оних који су се бусали у интегритет па ћеш дозволити да се та карактеристика узима са повећом дозом сумње, док се не докаже супротно.

На жалост, и кад се не заклињу у поштење и интегритет, појединци су праћени другима који из интереса умеју да повичу "Он је поштен!". Питај Нешу из Београда....
Кад добију место у општини или јавном предузећу са добром платом, онда је касно да их прозиваш.

Cudno je mnogo sta ali Vozd radi stvari temeljno i na vreme pre nego sto izrastu u njegov problem ,,,,Ako sta radi kako treba to je to odrzavanje vlasti ,,

Pa izgleda da je ovome tesko naci manu cim ga toliko progoni Informer, Pink..

A sta su pricali za njega i njegovu zenu, Natasu, to je strasno i toliko grozno, da ja nemam reci i to je cist mobing.

- - - - - - - - - -

Превише пута су људи овде преварени управо од оних који су се бусали у интегритет па ћеш дозволити да се та карактеристика узима са повећом дозом сумње, док се не докаже супротно.

На жалост, и кад се не заклињу у поштење и интегритет, појединци су праћени другима који из интереса умеју да повичу "Он је поштен!". Питај Нешу из Београда....
Кад добију место у општини или јавном предузећу са добром платом, онда је касно да их прозиваш.

Pa ipak, istina uvek izadje na videlo, to bi bar trebalo da znas. I ko je kakav ili nije.

Dakel ima ljudi od integriteta, ali slazem se, treba uzeti to danas sa dozom rezerve ispocetka.

Poslednja izmena:
Pa izgleda da je ovome tesko naci manu cim ga toliko progoni Informer, Pink..

A sta su pricali za njega i njegovu zenu, Natasu, to je strasno i toliko grozno, da ja nemam reci i to je cist mobing.

- - - - - - - - - -

Pa ipak, istina uvek izadje na videlo, to bi bar trebalo da znas. I ko je kakav ili nije.

Dakel ima ljudi od integriteta, ali slazem se, treba uzeti to danas sa dozom rezerve i do provere.

Pa da ,,Ja ga nisam nesto voleo pre ove medijske hajke ,,,Danas mi je drazi bas radi toga ,,,postaju mi dragi svi oni protivkandidati sa naslovnica Informera Kurira , Blica i ostalih altatki rezmske pesnice ;)

Back