Jelovnik od 1500 kalorija

E super kad si uspela, ja sebi stalno objašnjavam da je tako najbolje, ali to tvrdoglavo, užas, ništa ne kapira, samo se inati i hoće čokoladu. :aha:

Ali kad moraš, onda je malo lakše, u smislu, moraš i gotovo. Drži se, možeš ti to, pa vidi kako si do sad. :heart:
Probas dan za danom da izguras bez slatkisa. Msm nisam sad rekla neku mudrost :lol: al to je jedino resenje.
Ako imas mogucnost da nadomestis nekim prirodnim secerom taj industrijski, verujem da ces uspeti i na duze staze 😊😊

Probas dan za danom da izguras bez slatkisa. Msm nisam sad rekla neku mudrost :lol: al to je jedino resenje.
Ako imas mogucnost da nadomestis nekim prirodnim secerom taj industrijski, verujem da ces uspeti i na duze staze 😊😊
Sve znam ko velika! :lol:
Već sam radila ovo, pa sam i iskusna. :lol:

Probaću sad ovako, na suvo, jedem voće, ali to nije to. Posle kad ne mogu više, ja ubacim po malo, kockicu čokolade, 15 gr Smokija, da me želja mine. Nego ja kad krenem, slabo kočim, pa se trudim da to odložim.

Sve znam ko velika! :lol:
Već sam radila ovo, pa sam i iskusna. :lol:

Probaću sad ovako, na suvo, jedem voće, ali to nije to. Posle kad ne mogu više, ja ubacim po malo, kockicu čokolade, 15 gr Smokija, da me želja mine. Nego ja kad krenem, slabo kočim, pa se trudim da to odložim.
E pa onda samo napred sa odlaganjem zaletanja u kockice cokolade i smoki ( sad ovde ide neki lifecoach citat blabla uspeces, sve je u glavi, dan po dan itd..) no, sama si rekla da imas iskustva, pa se samo toga podseti i izdrzi, ima nas ovde koji smo tiha podrska :znamiguje:

Cini mi se da sam stala sad... No obzirom da mi je fizicka aktivnost 0 (i slovima nula) jos sam ja i fino sisla 8kg bez muke :zkez:
bez fizičke aktivnosti, gubiš masu na mišićima, jer nam tako telo radi
naše telo salo smatra zlatnom rezervom, pa ga čuva do zadnjeg časa
da bi gubila salo, moraš naterati telo da ga troši, a to jedino može ako mišići rade i nikako drugačije
ova dijeta je ok ali ako uz nju ide i pojačana fizička aktivnost, onda će i rezultati biti dobri :D

bez fizičke aktivnosti, gubiš masu na mišićima, jer nam tako telo radi
naše telo salo smatra zlatnom rezervom, pa ga čuva do zadnjeg časa
da bi gubila salo, moraš naterati telo da ga troši, a to jedino može ako mišići rade i nikako drugačije
ova dijeta je ok ali ako uz nju ide i pojačana fizička aktivnost, onda će i rezultati biti dobri :D
Ja sam na Keto ishrani. Nema UH sem onih koji se nalaze u namirnicama koje su mi dozvoljene. Nema brasna, testa, krompira, grickalica, pohovanja, pasulja...
Ne vezbam jos uvek jer oporavak od Covida kod mene traje poduze. Nemam snage ni za sta kako treba jos uvek.
Ono sto vidim je da gubim masne naslage, sto je super. Kad, uskoro nadam se, se budem vratila i vezbanju, bice jos bolji rezultati.
Keto ishrana meni nije dijeta, vec zdravstveno nametnuta, da se tako izrazim. Efekat gubljenja kilograma je samo dobrodosao :aha:

Ja sam bas srecna. Treci dan sam na brojanju kalorija.
Dan 1- 1089
Dan 2- 1126.

Zapravo sam samu sebe zeznula u racunanju i mnogo manje je ispalo kalorija. Posto su ovde kalorije u Kj ja sam sve pogresno racunala.
Prvo sam jednu tortijlju (samo testo) racunala kao 600 kalorija (sto mi je bilo cudno ali sam mislila mozda Kinezi tako prave :dash: :mrgreen: ) a jogurt je bio, 135gr= 400 kalorija. Sad kad sam se preracunala ispalo je super.

Back